Οι τελευταίες τάσεις του κατασκευαστικού τομέα

InBusinessNews  14/11/2019 08:35
Οι τελευταίες τάσεις του κατασκευαστικού τομέα

Οι τελευταίες τάσεις του κατασκευαστικού τομέα

InBusinessNews  14/11/2019 08:35
Η Redmax Technologies παρουσίασε το «2ο συνέδριο για την Κατασκευή Κτιρίων.» Το Συνέδριο παρουσίασε με τον πλέον εύστοχο τρόπο όλες τις παρούσες και επερχόμενες τάσεις που επικρατούν στον ανταγωνιστικό Κατασκευαστικό Κλάδο και στην αρχιτεκτονική και πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton Park Λευκωσίας, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου. 

RELATED ARTICLES


Συγκεκριμένα αναλύθηκαν οι νέες τάσεις του τομέα με στόχο την ενημέρωση για τις νέες πρακτικές και τη σωστή διαχείριση κατασκευαστικών έργων καθώς και τεχνικών που βοηθούν στην εκτέλεση των έργων όσον αφορά τον χρόνο, την ποιότητα και τον προϋπολογισμό.
 

Οι ομιλητές μαζί με τους συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να εξετάσουν τα χαρακτηριστικά που διέπουν τη σημερινή βιομηχανία που αφορά τον Σχεδιασμό και την Κατασκευή Κτιρίων αλλά και θέματα που αφορούν το μέλλον του τομέα. Το συνέδριο προσέλκυσε πολιτικούς μηχανικούς, αρχιτέκτονες, γεωτεχνικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, περιβαλλοντικούς μηχανικούς και άλλες σχετικές ειδικότητες. Επιπρόσθετα, συγκέντρωσε το ενδιαφέρων διευθυντών εταιρειών ανάπτυξης γης, μελετητών, εκπροσώπους πανεπιστημίων αλλά και αξιωματούχους από αρμόδιες αρχές. 
 
Το συνέδριο διοργάνωσε η IMH.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας