Hara Τhea Garden Residences: Μοναδικό έργο στην Πανθέα της Λεμεσού

Ο συνδυασμός της άνεσης, της μοντέρνας αισθητικής και της πολυτέλειας στην εστίαση, ήταν ανέκαθεν το ζητούμενο για την εταιρεία Harakis, η οποία εφαρμόζει ακριβώς την ίδια συνταγή και με το νέο δημιούργημά της σε μια από τις πιο πλεονεκτικές περιοχές της Λεμεσού.
 
Πρόκειται για το Hara Thea Garden Residences, το οποίο βρίσκεται  σε κεντρικό σημείο στην περιοχή της Πανθέας και διαθέτει εύκολη πρόσβαση προς την πόλη της Λεμεσού, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από σχολεία και διάφορες υπηρεσίες. Το έργο επωφελείται από μεγάλους ιδιωτικούς κήπους και βρίσκεται δίπλα σε δημόσιο πάρκο.
 
Το κατασκευαστικό έργο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2020.
 
Τo κτήριο αποτελείται από 19 διαμερίσματα ενός, δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία είναι ευρύχωρα και ξεπερνούν το συνηθισμένο μέγεθος τόσο σε εσωτερικούς χώρους όσο και σε καλυμμένες βεράντες, προσφέροντας άνεση στους ιδιοκτήτες  τους.
 
Χάρη στη ενισχυμένη δομή κτιρίου με την μέθοδο post tension, το κτήριο διαθέτει περιορισμένες κολώνες και δοκούς, καθώς και ψηλά παράθυρα που εκτείνονται από το δάπεδο μέχρι την οροφή, ούτως ώστε οι κάτοικοι να επωφελούνται στο μέγιστο την απρόσκοπτη θέα της Λεμεσού.
 
Τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν smart home automation system, σύστημα συναγερμού και πυροπροστασίας, εντοιχιζόμενο κλιματισμό τύπου VRV (Mitsubishi Electric), Structured Cabling και USB Charging ports.
 
Το έργο περιλαμβάνει υπόγειο καλυμμένο χώρο στάθμευσης με αυτόματες θύρες και  αποθηκευτικούς χώρους για όλα τα διαμερίσματα με αρκετά από αυτά να διαθέτουν δύο χώρους στάθμευσης.
 
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί αρκετές πωλήσεις διαμερισμάτων, ενώ υπάρχει και αυξημένο ενδιαφέρον από υποψήφιους αγοραστές προερχόμενους τόσο από την Κύπρο, όσο και από το εξωτερικό.
 
 
Η εταιρεία Harakis
Η εταιρεία Harakis ιδρύθηκε το 1937, και θεωρείται από τους πρωτοπόρους στον τομέα των ακινήτων στην Κύπρο και ειδικότερα στην αγορά της Λεμεσού. Στόχος και σκοπός, όπως τονίζει η εταιρεία, να προσφέρει έργα ποιότητας που να καλύπτουν τις ανάγκες των αγοραστών ως προς την πλεονεκτική τοποθεσία, τις προδιαγραφές και της αισθητικής πρακτικότητας. 

Δειτε Επισης

Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης
Η Kition για συνάντηση με Χριστοδουλίδη: Γεφυρώθηκαν οι διαφορές, δέσμευση για διασφάλιση της επιτυχίας του έργου