Altamira: Προς πώληση 8 νέες κατοικίες από €237.000 (photos)

Οκτώ νέες κατοικίες, τέσσερις στην επαρχία Λευκωσία, τρεις στην επαρχία Λεμεσού και μία στην επαρχία Λάρνακας ανάρτησε στην ιστοσελίδα της και πωλεί η Atlamira.
 
Οι τιμές των κατοικιών αρχίζουν από €237.000 και φθάνουν μέχρι τις €560.000.

Διαβάστε ακόμα: 10+4 εταιρείες που ελέγχουν άτομα από τον Ασκά

Διαβάστε ακόμα: Πόσο στοιχίζει να ενοικιάσετε το ΓΣΠ για το γάμο σας!

Aναλυτικά:
 
ΕΠΑΥΛΗ 4 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ €560.000
 


Διώροφη κατοικία σε μια ελκυστική και μοναδική τοποθεσία στον Δήμο Στροβόλου, στη Λευκωσία. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 230 μέτρα δυτικά του Λυκείου Αποστόλου Βαρνάβα και περί τα 475 μέτρα νοτιοδυτικά της διασταύρωσης των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατηιωσήφ - Σταυρού. Το ακίνητο τοποθετείται κοντά σε πληθώρα υπηρεσιών και διευκολύνσεων όπως σχολεία, καταστήματα, καφετέριες, τράπεζες, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον το ακίνητο διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού ενώ το «The Mall of Cyprus» βρίσκεται επίσης σε κοντινή απόσταση.


Το οικόπεδο είναι γωνιακό διαθέτει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια. Εφάπτεται δημοσίων δρόμων στο νοτιοδυτικό και στο βορειοδυτικό του σύνορο με πρόσωπο περί τα 25 μέτρα. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν 26 χρόνια και βρίσκεται σε καλό επίπεδο συντήρησης.
Το ισόγειο της κατοικίας αποτελείται από έναν ενιαίο χώρο που λειτουργεί ως τραπεζαρία - καθιστικό, ξεχωριστή κουζίνα με πρόχειρη τραπεζαρία, πλυσταριό, γραφείο, τουαλέτα ξένων με ντους και κλιμακοστάσιο που οδηγεί στον όροφο. Ο όροφος αποτελείται από τουαλέτα με τζακούζι και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως έχει ενσωματωμένο ντους με τουαλέτα και σάουνα. Τα άλλα δύο υπνοδωμάτια έχουν ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα.


Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων της κατοικίας ανέρχεται στα 260 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 155 τ.μ (περίπου), της σοφίτας σε 30 τ.μ (περίπου), των καλυμμένων βεραντών σε 13 τ.μ (περίπου), και του οικοπέδου σε 576 τ.μ.
Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗ ΛΕΥΚΩΣΙΑ €400.000

Διώροφη κατοικία με σοφίτα σε μια ήσυχη περιοχή στην κοινότητα Καλό Χωριό Ορεινής της Επαρχίας Λευκωσίας, σε απόσταση περί τα 715 μέτρα βόρεια του κέντρου της κοινότητας και περί τα 245 μέτρα νότια του κύριου δρόμου Καλό Χωριού Ορεινής - Κλήρου.

Είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει καλή πρόσβαση προς τα γειτονικά χωριά. Το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της κατοικίας είναι καλό. Αποτελείται από σαλόνι/κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο/ντους και υπνοδωμάτιο στο ισόγειο. Ο όροφος διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και αποχωρητήριο/ντους. Η σοφίτα αποτελείται από ενιαίο χώρο. Εξωτερικά η κατοικία διαθέτει χώρο στάθμευσης και αποθήκη/μηχανοστάσιο. Το εμβαδό των κλειστών χώρων ανέρχεται σε 361 τ.μ (περίπου), της σοφίτας 11 τ.μ (περίπου) και της αποθήκης 11 τ.μ (περίπου).

Η κατοικία είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση. 
 
ΑΝΩΓΕΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΔΥΟ ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑ €382.000

 

Το ακίνητο προς πώληση είναι μια ανώγεια κατοικία στην Ενορία Άγιος Νικόλαος του Δήμου Λάρνακας. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Γεώργιου Γρίβα Διγενή, σε απόσταση περί τα 400 μέτρα νοτιοανατολικά του Λυκείου Αγίου Γεωργίου και περί τα 80 μέτρα δυτικά του Κεντρικού Πυροσβεστικού Σταθμού. Το ακίνητο είναι ιδανικά τοποθετημένο κοντά σε κάθε είδους υπηρεσίες και ανέσεις όπως υπεραγορές, τράπεζες, σχολεία, εστιατόρια, καφετέριες κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές προσβάσεις προς το κέντρο της πόλης και των αυτοκινητόδρομο.
Η κατοικία βρίσκεται στον 1ο όροφο κτιρίου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης είναι ικανοποιητικό. Αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, αποχωρητήριο ξένων, μπάνιο, γραφείο, κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια και τρεις καλυμμένες βεράντες. Το εμβαδό της κατοικίας ανέρχεται σε 193 τ.μ.
Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας. Είναι κατάλληλο για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με καλή απόδοση. 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΑ ΛΑΤΣΙΑ €260.000

Ανεξάρτητη κατοικία στην Ενορία Αγίου Γεωργίου στο Δήμο Λατσιών, της επαρχίας Λευκωσίας. Πρόκειται για μια ‘‘split-level’’ κατοικία η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, οικιστική γειτονιά, μόλις 60 μέτρα δυτικά από τη Λεωφόρο Γιάννη Κρανιδιώτη και μόλις 740 μέτρα ανατολικά από τον αυτοκινητόδρομο. Η ευρύτερη περιοχή του ακινήτου περιλαμβάνει όλες τις ανέσεις όπως σχολεία, καφετέριες, υπεραγορές, φαρμακεία, φούρνους κ.α.

Η κατοικία είναι τύπου ‘‘split-level’’, διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, με το κυρίως να είναι en-suite. Το ακίνητο διαθέτει καλυμμένο χώρο στάθμευσης στην πυλωτή.

Η άνεση των εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την εγγύτητα της κατοικίας σε υπηρεσίες καθιστά την κατοικία ιδανική επιλογή για οικογένειες.
Το εμβαδό καλυμμένων χώρων της κατοικίας είναι περί τα 165 μ², των καλυμμένων βεραντών περί τα 52 μ² και του υπόστεγου περί τα 100 μ². Το εμβαδό του οικοπέδου είναι 498 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 5 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΤΡΑΧΩΝΙ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ €253.000

Ισόγεια κατοικία τύπου ''split level'' με υπόγειο σε μια ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία στην κοινότητα Τραχώνι Λεμεσού στην Επαρχία Λεμεσό. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 650 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημοτικού Σχολείου της κοινότητας, περί τα 1.5 χλμ δυτικά του Γυμνασίου Τραχωνίου και περί τα 1.6 χλμ βορειοδυτικά του ''Fasouri waterpark''. Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις όπου σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, καταστήματα και άλλες ανέσεις. Το ακίνητο εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου στο βόρειο και ανατολικό του σύνορο με συνολικό πρόσωπο περί τα 40μ.


Το ισόγειο αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία/ κουζίνα/ γραφείο/ πλυσταριό/ αποχωρητήριο ξένων/ αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια με το κυρίως να είναι en-suite. Το υπόγειο αποτελείται από σαλόνι/ κουζίνα/ καθιστικό/ αποχωρητήριο με ντους και δύο υπνοδωμάτια. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 195 τ.μ (περίπου), του υπογείου σε 80 τ.μ. (περίπου) και  των ακάλυπτων βεραντών σε 40 τ.μ (περίπου). Το ακίνητο ενοικιάζεται και εμπίπτει εντός Ζώνης των Κυρίαρχων Βρετανικών Βάσεων.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΓΑΤΑ ΣΤΗ ΛΕΜΕΣΟ €250.000

Διώροφη κατοικία σε μια ήσυχη τοποθεσία στην κοινότητα Ασγάτα στην Επαρχία Λεμεσού, σε απόσταση περί τα 315 μέτρα νοτιοδυτικά του κέντρου του χωριού. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις ενώ διαθέτει πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και την πόλη της Λεμεσού.

Η κατοικία ανεγέρθηκε περί το 2009 και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι καλό. Αποτελείται από χωλ, καθιστικό, κουζίνα, πρόχειρη τραπεζαρία και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο. Στον όροφο διαθέτει 3 υπνοδωμάτια εκ των οποίων τα δύο με αποχωρητήριο/ντους και το ένα με μπάνιο/αποχωρητήριο. Επιπλέον, η κατοικία διαθέτει roof garden και πισίνα. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται στα 168 τ.μ (περίπου) και του roof garden σε 40 τ.μ (περίπου).
Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή ενοικίαση με καλή απόδοση. 
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟ €239.000

Ημιτελής κατοικία στην Κοινότητα Παλιομέτοχο της επαρχίας Λευκωσίας. Βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά του Β Δημοτικού Σχολείου Παλιομετόχου. Προς πώληση είναι το 1/2 βόρειο τμήμα του χωραφιού και η υπό ανέγερση ξύλινη κατοικία που βρίσκεται σε αυτό. Υπάρχει συμφωνία διανομής, ενώ το εμβαδόν της γης που αναλογεί στο υπό εξέταση μερίδιο είναι 3.345 τ.μ. περίπου.


Η κατοικία είναι ισόγεια και αποτελείται από σαλόνι-τραπεζαρία-κουζίνα σε ενιαίο χώρο, tv room, αποθήκη, 2 αποχωρητήρια ξένων, πλυσταριό, γραφείο, αποχωρητήριο με μπάνιο και τρία υπνοδωμάτια εκ των οποίων το κυρίως με αποχωρητήριο με ντους.
Για την αποπεράτωση της κατοικίας απομένουν επιχρίσματα, είδη υγιεινής, μέρος των ξυλουργικών, ηλεκτρολογικά, υδραυλικά, κουζίνες, μπογιατίσματα και εξωτερικές εργασίες.


Το εμβαδόν της κατοικίας είναι 241 τ.μ., των καλυμμένων βεραντών 25 τ.μ. και των ακάλυπτων βεραντών 62 τ.μ.
 
ΚΑΤΟΙΚΙΑ 3 ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΥΨΩΝΑ €237.000


Διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία 187τ.μ. στον Δήμο Ύψωνα, λίγα μόλις μέτρα από τον αυτοκινητόδρομο και περί τα 800μ δυτικά της εκκλησίας Αγ. Σάββα. Πρόκειται για μια ήσυχη και ελκυστική περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο.


Η κατοικία αποτελείται από μεγάλο ενιαίο καθιστικό χώρο και κουζίνα με τζάκι, αποχωρητήριο ξένων, και ξεχωριστό μικρό κουζινάκι στο ισόγειο, ενώ ο όροφος αποτελείται από κουζινάκι, αποχωρητήριο με μπάνιο, και τρία υπνοδωμάτια. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ενσωματωμένη γκαρνταρόμπα και αποχωρητήριο με ντους. Αποτελεί ιδανική επιλογή για μια πολυπληθή οικογένεια. Το εμβαδό της γης που αναλογεί στην κατοικία είναι περί τα 220 μ². Να σημειωθεί ότι κατά μήκος του βορείου του συνόρου το οικόπεδο εφάπτεται με δημόσιο χώρο πρασίνου.

 

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte