Το πιο προνομιούχο ακίνητο στην πρώτη e-δημοπρασία (photos)

InBusinessNews  12/10/2019 07:55
Το πιο προνομιούχο ακίνητο στην πρώτη e-δημοπρασία (photos)

Το πιο προνομιούχο ακίνητο στην πρώτη e-δημοπρασία (photos)

InBusinessNews  12/10/2019 07:55
Επιφυλασσόμενη τιμή €1,6 εκατ. διαθέτει προνομιούχο ακίνητο στην πλατφόρμα της BidX1 το οποίο θα πωληθεί μέσω της διαδικτυακής δημοπρασίας που θα διεξάγει η εταιρεία στις 23 Οκτωβρίου.  Η παρτίδα 21, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αφορά οικόπεδο στην Ενορία Τρυπιώτη, στη Λευκωσία, με εμβαδόν 795 τ.μ. και προοπτική εμπορικής ανάπτυξης (με την προϋπόθεση ότι όλες οι απαραίτητες άδειες θα εκδοθούν και κατεδαφιστούν τα υφιστάμενα κτίρια). Βρίσκεται περί τα 100 μ. από την έδρα της Astrobank και περί τα 100 μ. από την Deloitte Cyprus.
 
 
Οι ενδιαφερόμενοι πλειοδότες μπορούν να δουν το βίντεο του ακινήτου και να εγγραφούν για να πλειοδοτήσουν στη σελίδα της BidX1: https://bidx1.com/el/el-cy/auction/property/34739
 
 
 

 
Πληροφορίες για τη διαδικασία διαδικτυακής δημοπρασίας:
Η ομάδα της BidX1 στην Κύπρο αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες με εμπειρία και εις βάθος γνώση του τομέα των ακινήτων στην Κύπρο, που βρίσκονται στη διάθεση των ενδιαφερομένων για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις ή για τη διοργάνωση ανοικτών επισκέψεων στα ακίνητα, κατά την περίοδο πριν τη δημοπρασία.
 
 
Όποιος επιθυμεί να πλειοδοτήσει σε ένα ακίνητο πρέπει να εγγραφεί στην ψηφιακή πλατφόρμα (https://bidx1.com/), παρέχοντας στοιχεία ταυτότητας, μια φωτογραφία και απόδειξη διεύθυνσης, και να καταβάλει προκαταβολή με βάση την επιφυλασσόμενη τιμή του ακινήτου, η οποία θα κρατηθεί μόνο εάν ο πλειοδότης είναι ο επιτυχών αγοραστής τη μέρα της δημοπρασίας.

Η ψηφιακή πλατφόρμα είναι προσβάσιμη από οποιαδήποτε συσκευή, ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο ή tablet.
Τη μέρα της δημοπρασίας, η πλειοδοσία ξεκινά από την αναφερθείσα επιφυλασσόμενη τιμή, τη χαμηλότερη δηλαδή τιμή που μπορεί να πωληθεί το ακίνητο. Κάθε προσφορά καταχωρείται και εμφανίζεται σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα κάθε ακινήτου.  Οι επιτυχόντες αγοραστές είναι υποχρεωμένοι να ολοκληρώσουν την αγορά (να μεταφέρουν ολόκληρο το ποσό στον δικηγόρο του πωλητή) εντός 6-7 εβδομάδων, όμως η ακριβής μέρα ολοκλήρωσης της πώλησης για κάθε ακίνητο αναγράφεται στο Αγοραπωλητήριο Έγγραφο, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νομικά έγγραφα του κάθε ακινήτου.
 
 
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22 000380 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@cy.bidx1.com
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας