Winstonfield Residences: Υψηλή αισθητική με θέα τη θάλασσα

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Winstonfield Property Developers με υπερηφάνεια ανακοινώνει ότι στις 02 Σεπτεμβρίου 2019 ξεκίνησε η κατασκευή των υπερπολυτελών διαμερισμάτων του συγκροτήματος Winstonfield Residences. Το συγκρότημα Winstonfield Residences αποτελείται αποκλειστικά από εννέα (9) διαμερίσματα με σύστημα ελεγχόμενης πρόσβασης.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων πολυτελείας Winstonfield Residences βρίσκεται σε μία από τις πιο φημισμένες περιοχές της Λεμεσού, στην παραλιακή περιοχή Δασούδι και είναι μόλις 150 μέτρα από τη θάλασσα. 

Οι εργασίες του έργου θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου 2020 και στην παρούσα φάση  υπάρχουν διαθέσιμα προς πώληση τα έξι (6) από αυτά.

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων Winstonfield Property Developers προσφέρει οικιστικά και εμπορικά ακίνητα, σε διακεκριμένους ιδιώτες και
επενδυτές που αναζητούν διαμερίσματα, ρετιρέ, οικίες και γραφεία με υπέροχο, μοναδικό, διαχρονικό σχεδιασμό και στυλ πέρα από τα συνηθισμένα.

Η φιλοσοφία της εταιρείας επικεντρώνεται στην κατασκευή ακινήτων εξαιρετικής ποιότητας σε πλεονεκτικές τοποθεσίες με χαρακτηριστικά τα οποία θα εγγυώνται διαχρονικότητα και υψηλής ποιότητας κατασκευή και για αυτό συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και διακοσμητές εσωτερικών χώρων. 

Τα ακίνητα της Winstonfield Property Developers είναι ιδανικά για επενδυτές και ιδιώτες! Η Winstonfield με γνώμονα τις διαφορετικές ανάγκες των αγοραστών και επενδυτών ως προς το τρόπο ζωής, πολιτισμού και των επιχειρηματικών απαιτήσεων τους και λαμβάνοντας υπόψιν, τον κοινό παράγοντα «αξία ακινήτου», επιλέγει μετά από διεξοδική μελέτη την τοποθεσία και τους συνεργάτες της, έτσι ώστε η κάθε πρόταση να είναι μια ασφαλή επένδυση για τους αγοραστές / επενδυτές.  

Τα υπερπολυτελή διαμερίσματα του συγκροτήματος Winstonfield Residences αποτελούν εξαιρετική επενδυτική επιλογή λόγω της προνομιακής τους τοποθεσίας και του σύγχρονου αλλά κλασικού σχεδιασμού τους, συνδυάζοντας αρμονικά την πολυτέλεια με την άνεση.

Τα διαμερίσματα είναι δύο (2), τριών (3) υπνοδωματίων και ρετιρέ με ανεμπόδιστη θέα στα καταγάλανα νερά της Μεσογείου.

Τα δύο ρετιρέ, που βρίσκονται στην κορυφή του συγκροτήματος, προσδίδουν μοναδικότητα με πρόσβαση σε ιδιωτική εξωτερική βεράντα (roof garden), πισίνα και κήπο.

Η προνομιακή θέση των υπερπολυτελών διαμερισμάτων της Winstonfield Residences, είναι μια συνειδητή επιλογή των αγοραστών οι οποίοι επιδιώκουν απόκτηση προνομιακού ακινήτου και ενός εκλεπτυσμένου τρόπου ζωής. 

Δειτε Επισης

Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Nέες ευκαιρίες σε κατοικίες και διαμερίσματα από την Altamira Real Estate