Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Τα 10 ακριβότερα ακίνητα - επένδυση που πωλεί η Altamira

Μπορεί να βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλος αριθμός δημοπρασιών που έχουν προκηρυχθεί από τις εμπορικέ τράπεζες για αρκετά ακίνητα που έχουν συσσωρευτεί στους ισολογισμούς τους με την μέθοδο ανταλλαγής χρέους έναντι ακινήτου. Από την άλλη, σεβαστός αριθμός ακινήτων μεγάλης αξίας παραμένουν στις λίστες των εταιρειών διαχείρισης που οι τράπεζες έχουν δημιουργήσει ή έχουν συνάψει συμφωνίες για να διαχειρίζονται τα ακίνητα που έχουν περιέλθει υπό την κατοχή τους.

Το InBusinessNews παρουσιάζει τα μεγαλύτερα σε αξία ακίνητα που διαθέτει η Altamira και αποτελούν επενδυτικές ευκαιρίες.

 

Διαβάστε ακόμα: Το απόλυτο έκθεμα στο κτήριο του ΚΕΒΕ έφερε ο Χρ. Αγκαστινιώτης (Photos)

 

Διαβάστε ακόμα: Wolfgang Steahouse: Γιατί διάλεξαν τη Λεμεσό


Εμπορικό κτίριο στη Λευκωσία με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €9 εκατ.


Πρόκειται για εμπορικό κτίριο και κενό οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στην περιοχή Τρυπιώτης στο Δήμο Λευκωσίας. Το ακίνητο λειτουργεί ως ενιαία ιδιοκτησία και το κτίριο αποτελείται από έξι ορόφους που κατασκευάστηκε πριν από 30 χρόνια, ενώ το κενό οικόπεδο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης. Η έκταση του κτιρίου ανέρχεται στα 3.400 τ.μ. και αποτελείται από 14 καταστήματα στο ισόγειο και 12 γραφεία στους 6 ορόφους. Μέρος των καταστημάτων και των γραφείων ενοικιάζονται επί του παρόντος. Το όλο ακίνητο έχει τη δυνατότητα περαιτέρω ανάπτυξης.

 


 

Εμπορικό κτίριο στην Παλλουριώττισσα  με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €3,8 εκατ.
Πρόκειται για κτίριο και οικιστικό οικόπεδο επί της Λεωφόρου Μάρκου Δράκου στην Παλλουριώτισσα. Το κτίριο αποτελείται από 8 καταστήματα στο ισόγειο με ημιυπόγειο και πέντε επάνω ορόφους, τα οποία έχουν σχεδιαστεί ως χώροι γραφείων. Το παρακείμενο οικόπεδο χρησιμοποιείται ως χώρος στάθμευσης.
 

 

Κτίριο μεικτής χρήσης στον Κάψαλο με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €3,24 εκατ.
Μεικτή ανάπτυξη που αποτελείται από 4 ορόφους στην περιοχή Κάψαλος στη Λεμεσό. Στο ισόγειο υπάρχουν καταστήματα με μεγάλο μεσοπάτωμα και διαμερίσματα, ενώ στους τέσσερις επάνω ορόφους υπάρχουν γραφεία και διαμερίσματα.
 

 

Εμπορικό κτίριο στη Λάρνακα με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €3,2 εκατ.
Εμπορικό κτίριο στην οδό Αγίου Νικολάου στη Λάρνακα. Το κτίριο αποτελείται από επτά ορόφους και περιλαμβάνει κατάστημα με μεσοπάτωμα στο ισόγειο και γραφεία στους ορόφους. Το κτίριο έχει συνολική εσωτερική επιφάνεια 1.714 τ.μ. Το κτίριο ενοικιάζεται από την Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου.
 

 

Κτίριο μεικτής χρήσης στον Άγιο Γεώργιο Λεμεσού με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,88 εκατ.
Τριώροφο κτίριο μικτής χρήσης στην οδό Αγίου Γεωργίου στη Λεμεσό. Το κτίριο αποτελείται από τρία καταστήματα στο ισόγειο και ημιυπόγειο και έξι διαμερίσματα σε τρεις ορόφους. Σε κάθε επίπεδο υπάρχει ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων και ένα διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων.
 

 

Εμπορικό κτίριο στον Στρόβολο με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,78 εκατ.
Εμπορικό κτίριο στον Στρόβολο σε τεμάχιο γης με έκταση 2.475 τ.μ. Στο ισόγειο υπάρχει ένα κατάστημα, ενώ οι άλλοι όροφοι χρησιμοποιούνται ως γραφεία.
 

 

Εμπορικό κτίριο στην Ομόνοια – Λεμεσός με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,3 εκατ.
Το ακίνητο αποτελείται από είναι ισόγειο κτίριο με ημιυπόγειο και οικόπεδο σε κεντρική τοποθεσία στην συνοικία Ομονοίας στο Δήμο Λεμεσού. Το κτίριο κατασκευάστηκε γύρω στο 1992 και χρησιμοποιείται ως εκθεσιακός χώρος.
 

 

Εμπορικό κτίριο στους Αγίους Ομολογητές με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,15 εκατ.
Τριώροφο κτίριο με μεζονέτα και υπόγειο στην περιοχή Αγίων Ομολογητών. Αποτελείται από ένα γραφείο / κατάστημα με πατάρι στο ισόγειο, χώρους γραφείων στον 1ο όροφο, ιατρείο γραφείου / σαλόνι ομορφιάς στο 2ο όροφο και θέσεις στάθμευσης στο υπόγειο.
 

 

Ημιτελές ανάπτυξη στην Αραδίππου με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,1 εκατ.
Πρόκειται για ημιτελές κτίριο στο Δήμο Αραδίππου. Το οικόπεδο έχει έκταση 901 τ.μ. Μέσα στο οικόπεδο υπάρχει ένα τριώροφο κτίριο μικτής χρήσης. Οι εργασίες δόμησης έχουν παύσει και έχουν ολοκληρωθεί οι πλάκες, οι κολώνες, οι δοκοί, οι τοίχοι και μέρος της εξωτερικής επένδυσης.
 

 

Κτίριο μεικτής χρήσης στον Στρόβολο με εκτιμώμενη τιμή πώλησης €1,1 εκατ.
Κτίριο μεικτής χρήσης που αποτελείται από 4 ορόφους στην περιοχή Άγιος Βασίλειος στον Στρόβολο. Αποτελείται από 2 καταστήματα με πατάρι στο ισόγειο, ένα διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων στο ημιώροφο και έξι διαμερίσματα στους πάνω ορόφους.
 

 

Δειτε Επισης

Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024
Το «Build to Rent» και πώς το βλέπουν επενδυτές και επιχειρηματίες ανάπτυξης γης
Η πράσινη μετάβαση στον τομέα των ακινήτων-Ευκαιρίες, προκλήσεις και υποχρεώσεις
Η επιχειρηματικότητα, η εξαγγελία Προύντζου για το ΣΟΠΑΖ και ο στόχος που θέτει για τραμ στη Λεμεσό ο Αρμεύτης
N. PSARAS CONSTRUCTION CO: Γυναίκα προς γυναίκα
B.Scott: Αναγκαιότητα η υιοθέτηση ολιστικής προσέγγισης στους Οργανισμούς
Altamira Real Estate: Επενδυτική ευκαιρία με βιομηχανικό τεμάχιο στην Αγία Βαρβάρα Πάφου
Ι. Χαραλάμπους: Οι τάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές και ο μετασχηματισμός του 2023
Κ. Ονησιφόρου: Οι εξελίξεις αναδιαμορφώνουν τον τομέα των ακινήτων
Κ. Ιωάννου: Οι εξελίξεις στα ακίνητα, το νέο σύστημα αδειοδότησης και οι προτεραιότητες της κυβέρνησης