Σε e-δημοπρασία από €750 χιλ. πασίγνωστο κτήριο στην Ονασαγόρου (Photos)

Σε e-δημοπρασία από €750 χιλ. πασίγνωστο κτήριο στην Ονασαγόρου (Photos)

Σε e-δημοπρασία από €750 χιλ. πασίγνωστο κτήριο στην Ονασαγόρου (Photos)

Εγγραφές από τις 24 Σεπτεμβρίου δέχεται για πασίγνωστο κτήριο στην Ονασαγόρου το οποίο μπαίνει σε ηλεκτρονική δημοπρασία η εταιρεία BidX1. 
 
Πρόκειται για το κτήριο το οποίο φιλοξενεί σήμερα το γνωστό μπαρ/εστιατόριο “The Gym”στο ισόγειο με ημιώροφο, ένα κοσμηματοπωλείο στο ισόγειο και ένα διαμέρισμα στον πρώτο ορόφου που αποτελείται από έξι δωμάτια.
 
Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αγοράσουν το ακίνητο το οποίο έχει συνολικό εμβαδόν 648 τ.μ. θα πρέπει να καταβάλουν μέχρι τις 23 Οκτωβρίου που θα γίνει η e-δημοπρασία ως προκαταβολή το ποσό των €10 χιλιάδων (η οποία είναι πλήρως επιστρέψιμη σε περίπτωση που δεν είστε ο επιτυχών πλειοδότης), ενώ είναι καλό να γνωρίζουν πως η τιμή εκκίνησης της δημοπρασίας είναι οι €750 χιλιάδες.
Το ακίνητο να σημειωθεί, υπάγεται σε δύο συμβόλαια ενοικίασης, με ενοίκιο €32.664 ετησίως.
 
 
Τοποθεσία
-Τα ακίνητα βρίσκονται στην ενορία Τρυπιώτη, Δήμος Λευκωσίας, Επαρχία Λευκωσία, με αριθμό εγγραφής αριθ. 2/1805, 2/1806, 2/1807, 2/1808, 2/1809 και 2/1810.
-Το κτήριο είναι γωνιακό και εφάπτεται της οδού Ονασαγόρου, έναν από τους κυριότερους εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας και της Σοφοκλέους, στην περιοχή Φανερωμένης μέσα στα τείχη της παλιάς πόλης της Λευκωσίας.
-Η άμεση περιοχή του ακινήτου αποτελείται κυρίως από εστιατόρια, καταστήματα και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης και τις κύριες επιχειρήσεις.

Περιγραφή
-Τα ακίνητα αποτελούνται από έξι συνεχόμενα οικόπεδα μέσα στα οποία υπάρχει Διατηρητέα Οικοδομή.
-Το κτήριο αποτελείται από δύο ισόγεια καταστήματα (ένα με ημιώροφο) και ένα διαμέρισμα με έξι δωμάτια στον πρώτο όροφο.

Μίσθωση
Υπόκειται σε δύο ενοικιάσεις με συνολικό ενοίκιο €32.664 ετησίως και με ημερομηνία λήξης στις 28 Φεβρουαρίου 2021.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας