Ορθώνει ανάστημα το Limassol Del Mar

Δελτίο Τύπου  17/09/2019 10:37
Ορθώνει ανάστημα το Limassol Del Mar

Ορθώνει ανάστημα το Limassol Del Mar

Δελτίο Τύπου  17/09/2019 10:37
Με τις εργασίες κατασκευής να έχουν φτάσει ήδη στον 12ο όροφο, η ομάδα του πολυβραβευμένου αναπτυξιακού έργου Limassol Del Mar δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να ολοκληρώσει το σκυρόδεμα πλαισίωσης του σκελετού των κτηρίων Α και B του έργου. 

Στην παρούσα φάση, έχει τεθεί η βάση πλάκας με οπλισμένο σκυρόδεμα του 11ου ορόφου, ενώ ήδη προχωρούν ταχύτατα οι ενισχυτικές βάσεις για τον 12ο όροφο, όπως φαίνεται και στο 6ο κατά σειρά timelapse video. Παράλληλα, το 50% του 2ου ορόφου του κτηρίου Γ έχει περιχυθεί με οπλισμένο σκυρόδεμα, ενώ έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι στήλες στήριξης και η διάτμηση της τοιχοποιίας ανάμεσα στο μεσοπάτωμα και στον 2ο όροφο.
 
2


Aξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι κατασκευαστικές φάσεις του πλήρως αδειοδοτημένου έργου Limassol Del Mar, πληρούν τις διεθνείς προδιαγραφές ασφάλειας και στατικότητας.
Το πολυβραβευμένο Limassol Del Mar είναι ένα διεθνών προδιαγραφών αναπτυξιακό έργο σε μια από τις πιο πολυπόθητες παραλιακές περιοχές της Λεμεσού, με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα από όλα τα διαμερίσματα. Το πρότυπο αυτό αναπτυξιακό έργο αποτελείται από κατοικίες πολυτελείας, εγκαταστάσεις και υπηρεσίες πέντε αστέρων καθώς και πολυτελή καταστήματα και εστιατόρια.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας