Διαφημίστε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας σε φοιτητές

Αν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε φοιτητές πανεπιστημίων, τώρα είναι πιο εύκολο και άμεσο από ποτέ! 

Οι φοιτητικές εστίες uniHALLS βρίσκονται δίπλα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, και συγκεντρώνουν περισσότερους από 1,000 φοιτητές. 

Στα uniHALLS trinity και uniHALLS premier, η R Digital έχει εγκαταστήσει μια μοντέρνα διαφημιστική υποδομή που αποτελείται από ψηφιακές πινακίδες (digital signages) τοποθετημένες σε κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, παρέχει την δυνατότητα να προβάλετε τις καμπάνιες σας στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια που διαμένουν οι φοιτητές
 

 

 

Οι φοιτητές είναι εξοικειωμένοι στο ψηφιακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνονται και να αποδέχονται τις ψηφιακές μορφές διαφήμισης. Μέσα από την υποδομή της R Digital, οι διαφημιστικές σας καμπάνιες ξεκινούν από το χώρο διαμονής των φοιτητών και κερδίζουν την προσοχή τους με εντυπωσιακό περιεχόμενο.
 

 

Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή ή την ενημέρωση της διαφήμισής σας είναι μηδαμινός. Ως αποτέλεσμα, οι διαφημίσεις μπορούν να τροποποιούνται άμεσα και να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των στόχων της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη μορφή διαφήμισης είναι πολύ φθηνότερη από την εκτύπωση φυλλαδίων για κάθε καμπάνια που θέλετε να προωθήσετε. Μειώνεται το κόστος εκτύπωσης, όπως μενού και φυλλάδια, καθώς και το κόστος διανομής. 
 

 

Η R Digital μπορεί επίσης να σας παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας υψηλής ποιότητας σχεδιαστικών που μπορούν να προσαρμοστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν και στις διαδικτυακές σας καμπάνιες.
 

 

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορείτε να διαφημίσετε άμεσα και αποτελεσματικά στα uniHALLS. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με την R Digital στο 22 510 656 ή στο info@rdigital.co

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
Kition για μη παρουσία στη Βουλή: Λυπούμαστε για την παρεξήγηση, σεβόμαστε το Σώμα
Angelonia Gardens 2 και Serenity Court τα δύο νέα έργα της Aristo Developers στην Πάφο
Blame game και...γεφύρι της Άρτας η ενιαία ανάπτυξη του λιμανιού και της μαρίνας-Το plan b της Kυβέρνησης
Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας