Διαφημίστε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας σε φοιτητές

Sponsored Article  26/08/2019 09:06
Διαφημίστε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας σε φοιτητές

Διαφημίστε την επιχείρηση ή τα προϊόντα σας σε φοιτητές

Sponsored Article  26/08/2019 09:06

Αν ενδιαφέρεστε να προωθήσετε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας σε φοιτητές πανεπιστημίων, τώρα είναι πιο εύκολο και άμεσο από ποτέ! 

Οι φοιτητικές εστίες uniHALLS βρίσκονται δίπλα από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, και συγκεντρώνουν περισσότερους από 1,000 φοιτητές. 

Στα uniHALLS trinity και uniHALLS premier, η R Digital έχει εγκαταστήσει μια μοντέρνα διαφημιστική υποδομή που αποτελείται από ψηφιακές πινακίδες (digital signages) τοποθετημένες σε κοινόχρηστους χώρους. Επίσης, παρέχει την δυνατότητα να προβάλετε τις καμπάνιες σας στις τηλεοράσεις που βρίσκονται στα δωμάτια που διαμένουν οι φοιτητές
 

unihalls2

 

unihalls3

 

Οι φοιτητές είναι εξοικειωμένοι στο ψηφιακό περιβάλλον, με αποτέλεσμα να ανταποκρίνονται και να αποδέχονται τις ψηφιακές μορφές διαφήμισης. Μέσα από την υποδομή της R Digital, οι διαφημιστικές σας καμπάνιες ξεκινούν από το χώρο διαμονής των φοιτητών και κερδίζουν την προσοχή τους με εντυπωσιακό περιεχόμενο.
 

unihalls4

 

Ο χρόνος που απαιτείται για την αλλαγή ή την ενημέρωση της διαφήμισής σας είναι μηδαμινός. Ως αποτέλεσμα, οι διαφημίσεις μπορούν να τροποποιούνται άμεσα και να ανταποκρίνονται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των στόχων της επιχείρησής σας. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη μορφή διαφήμισης είναι πολύ φθηνότερη από την εκτύπωση φυλλαδίων για κάθε καμπάνια που θέλετε να προωθήσετε. Μειώνεται το κόστος εκτύπωσης, όπως μενού και φυλλάδια, καθώς και το κόστος διανομής. 
 

unihalls5

 

Η R Digital μπορεί επίσης να σας παρέχει υπηρεσίες δημιουργίας υψηλής ποιότητας σχεδιαστικών που μπορούν να προσαρμοστούν και να επαναχρησιμοποιηθούν και στις διαδικτυακές σας καμπάνιες.
 

unihalls6

 

Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πως μπορείτε να διαφημίσετε άμεσα και αποτελεσματικά στα uniHALLS. Εναλλακτικά, επικοινωνήστε με την R Digital στο 22 510 656 ή στο info@rdigital.co

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας