Πωλείται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων για €13,500!

  21/08/2019 11:05
Πωλείται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων για €13,500!

Πωλείται διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων για €13,500!

  21/08/2019 11:05
Διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων στον Δήμο Τυρνάβου στην Ελλάδα έβγαλε στο σφυρί η Τράπεζα Κύπρου, ζητώντας από τους υποψήφιους  αγοραστές να καταβάλουν μόλις €13,500. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον τέταρτο όροφο πολυκατοικίας, έχει τρία δωμάτια και ένα μπάνιο και έχει συνολική επιφάνεια 60,20 τ.μ. Έχει ανεγερθεί σε οικόπεδο επιφάνειας 317.45 τ.μ.,  στον Τύρναβο.

Ο Δήμος Τυρνάβου υπάγεται διοικητικά στο Νομό Λάρισας και είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Αποτελείται από τα δημοτικά διαμερίσματα του Τυρνάβου (έδρα του δήμου), του Αργυροπουλίου, παλαιότερα Καρατσόλι, του Δαμασίου και των Δένδρων, καλύπτοντας μια έκταση 370.600 στρεμμάτων.

Ο επιλεγείς αγοραστής υποχρεούται εντός τριών (3) εργασίμων ημερών από τη γνωστοποίηση της επιλογής του από την Τράπεζα να υπογράψει με την Τράπεζα ιδιωτικό συμφωνητικό που θα ρυθμίζει τη σχέση των μερών και να πληρώσει προκαταβολή (αρραβώνα) ποσού δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ (ή τυχόν μικρότερου ποσού που κατά τη διακριτική της ευχέρεια μπορεί να ζητήσει η Τράπεζα) έναντι του προσφερόμενου τιμήματος αγοραπωλησίας, σύμφωνα με τους όρους του εν λόγω συμφωνητικού.

Το σύνολο του προσφερόμενου τιμήματος θα καταβάλλεται σε ευρώ, με άμεσα διαθέσιμα κεφάλαια, σε τραπεζικό λογαριασμό που θα υποδείξει η Τράπεζα ή με τραπεζική επιταγή εκδοθείσα από Επιλέξιμο Πιστωτικό Ίδρυμα (κατά τη διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας).
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας