Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

Ακίνητα πέραν των €3 εκατ. πουλά η Altamira

Σε χωράφια και οικόπεδα αρκετών εκατομμυρίων έβαλε πωλητήριο η Altamira, η διαχειρίστρια των ακινήτων του πρώην Συνεργατισμού. 
 
Η ανανεωμένη λίστα ακινήτων της Αltamira αφορά 42 οικόπεδα και χωράφια, καθώς και μία περίπτωση πώλησης γραφείων. Τα συγκεκριμένα ακίνητα κοστίζουν πέραν των €3,2 εκατ., όση είναι
δηλαδή και η συνολική τιμή των 10 ακριβότερων ακινήτων που έβγαλε προς πώληση η ισπανική εταιρεία διαχείρισης ακινήτων.
 
Τα ακριβότερα χωράφια και οικόπεδα
 
 
Μερίδιο οικιστικού χωραφιού στην Αγία Φύλα της Λεμεσού με επιφάνεια 22.091 τ.μ., πρόσοψη δρόμου 60μ. και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας πωλείται για €1.020.000. Το τεμάχιο βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο Αγίας Φύλας- Παλόδιας, σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση για γη, λόγω και της εύκολης πρόσβασης προς το κέντρο και τον αυτοκινητόδρομο.
 
 
Μισό μερίδιο εμπορικού χωραφιού στην Αραδίππου με επιφάνεια 1.338 τ.μ. και ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας διατίθεται προς πώληση έναντι €301.000. Το μερίδιο, που αφορά το βόρειο μισό του ακινήτου, βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία κοντά σε σούπερ μάρκετ, καταστήματα και εστιατόρια, σε απόσταση 475 μέτρων βορειοανατολικά του Δήμου Αραδίππου και 750 μέτρα βορειοανατολικά της λεωφόρου Ελευθερίας.
 
 
Οικιστικό χωράφι 2.676 τ.μ. στην Πέγεια, με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, πωλείται έναντι €274.000. Το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη και ελκυστική τοποθεσία, σε απόσταση 935 μέτρων νοτιοδυτικά του δημαρχείου και έχει εξαιρετική πρόσβαση στην τουριστική περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για διαίρεση οικοπέδου ή για ενοποιημένη οικιστική ανάπτυξη.
 
 
Οικιστικό οικόπεδο 656 τ.μ. στην Γερμασόγεια, με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, είναι διαθέσιμο για αγορά στην τιμή των €250.000. Το οικόπεδο βρίσκεται σε απόσταση 150 μέτρων βόρεια του αυτοκινητοδρόμου και 1,2 χλμ. βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου της Γερμασόγειας. Το ακίνητο είναι κατάλληλο για την κατασκευή τριώροφου κτηρίου.
 
 
Οικιστικό χωράφι στην Βορόκληνη με επιφάνεια 4.014 τ.μ., πωλείται έναντι €250.000. Το χωράφι βρίσκεται 375 μέτρα βόρεια του αυτοκινητοδρόμου Λάρνακας - Αμμοχώστου, 700 μέτρα δυτικά της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και μόλις 1700 μέτρα βορειοδυτικά από τις παραλίες της Βορόκληνης.
 


Εμπορικό χωράφι 3.206 τ.μ. στην Αθηένου, με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, διατίθεται προς πώληση έναντι €242.000. Το ακίνητο είναι 770 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου Αθηένου και 650 μέτρα νοτιοανατολικά του Γυμνασίου Αθηένου. Βρίσκεται σε ζώνη εμπορικού σχεδιασμού και οικιστική ζώνη σχεδιασμού ενώ είναι κατάλληλο για διαίρεση οικοπέδου ή για ενοποιημένη ανάπτυξη.

 

 
Δύο γειτονικά οικόπεδα στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού πωλούνται έναντι της συνολικής τιμής των €480.000 (€230.000 για οικόπεδο 624 τ.μ. και €250.000 για οικόπεδο 647 τ.μ.). Τα οικόπεδα έχουν εξαιρετική πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο και στο κέντρο της πόλης της Λεμεσού.
 
 
Οικιστικό χωράφι 4.348 τ.μ. στην Παλόδια έχει ως τιμή πώλησης τις €177.000. Το ακίνητο διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας ενώ βρίσκεται σε μια ήσυχη και όμορφη περιοχή, 700 μέτρα ανατολικά του ιδιωτικού σχολείου Heritage και 1 χιλιόμετρο δυτικά από το κέντρο του χωριού.
 
 
Οικιστικό χωράφι 2.366 τ.μ. στους Αγίους Τριμιθιάς, με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, πωλείται για €142.000.
 

Αγροτικό χωράφι 25.084 τ.μ. στην Απαισιά της Λεμεσού, με ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας, πωλείται έναντι €116.000.
 
Σημειώνεται πως η τιμή πώλησης των πιο πάνω ακινήτων μπορεί να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Δειτε Επισης

Η νέα γραφειακή ανάπτυξη αξίας 3,5 εκατ. ευρώ στη Λάρνακα-Πού χωροθετείται και τι θα περιλαμβάνει
Στην τελική ευθεία για το Πάρκο Χρωμάτων στην Πάφο (pics)
INDEX: Η Λάρνακα είναι το ανερχόμενο hotspot για επενδυτές και αγοραστές κατοικιών
Altamira Real Estate: 300+ αγροτεμάχια από €2 το τετραγωνικό μέτρο
AstroBank: Προς πώληση ημιτελής κατοικία, οικιστικά και εμπορικά ακίνητα
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες για το μουσείο Λεμεσιανού Καρναβαλιού (photos)
Ετοιμοπαράδοτες κατοικίες και διαμερίσματα παρουσιάζει η Altamira Real Estate
CYENS: Εντυπωσιάζει η αποκατάσταση της Παλιάς Δημοτικής Αγοράς Λευκωσίας (photos)
Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικού έργου από την Cyfield στους Αγίους Ομολογητές
Επίσημη πρώτη παρουσίαση για την εταιρεία ανάπτυξης γης Shuna Group