Προς πώληση η στοά και το parking Σιακόλα στη Λήδρας

InBusinessNews  19/08/2019 10:01
Προς πώληση η στοά και το parking Σιακόλα στη Λήδρας

Προς πώληση η στοά και το parking Σιακόλα στη Λήδρας

InBusinessNews  19/08/2019 10:01
Προς πώληση από την Τράπεζα Κύπρου διατίθεται ο γνωστός χώρος στάθμευσης και η στοά «Ledra Arcade» στην οδό Λήδρας στην καρδιά της εντός των τειχών Λευκωσίας, asset το οποίο ανήκε μέχρι πρότινος στον Όμιλο Εταιρειών Σιακόλα.
 
Ο εν λόγω εμπορικός χώρος πωλείται έναντι €10,5 εκατ και περιλαμβάνει υπόγειο χώρο στάθμευσης σε τρία επίπεδα χωρητικότητας 154 αυτοκινήτων, πέντε καταστήματα συνολικής έκατασης 1139 τετραγωνικών μέτρων, καθώς επίσης και τους κοινόχρηστους χώρους εντός της στοάς.
 
 
Το υπό πώληση ακίνητο βρίσκεται στο παραδοσιακό εμπορικό κέντρο της Λευκωσίας,  κοντά σε περιοχή με διατηρητέα κτίρια οικιστικής και εμπορικής χρήσης. Η οδός Λήδρας αποτελεί ένα από τους κύριους εμπορικούς δρόμους της Λευκωσίας με πολλά εστιατόρια και καταστήματα, τα οποία προσελκύουν μεγάλο όγκο κίνησης τόσο από τους τουρίστες όσο και από τους ντόπιους.
 
Και το εν λόγω ακίνητο δόθηκε στην Τράπεζα Κύπρου στα πλαίσια των πολιτικής απομόχλευσης του Ομίλου Εταιρειών Σιακόλα, στρατηγική την οποία υιοθέτησε ο Όμιλος ένεκα των προσπαθειών του να μειώσει τον υψηλό του δανεισμό και να αυξήσει τα επίπεδα ρευστότητας. Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2018 έγινε γνωστή η συμφωνία της Woolworth Properties Plc για πώληση και του γνωστού πύργου Σιακόλα στην Οδό Λήδρας.
 
ledra arcade 3
 
ledra arcade 2
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας