Θερμό το ενδιαφέρον κατασκευαστικών για το Neo Plaza

InBusinessNews  02/08/2019 07:37
Θερμό το ενδιαφέρον κατασκευαστικών για το Neo Plaza

Θερμό το ενδιαφέρον κατασκευαστικών για το Neo Plaza

InBusinessNews  02/08/2019 07:37

Σοβαρό ήταν το ενδιαφέρον των κατασκευαστικών εταιρειών για συμμετοχή, τόσο από Κύπρο όσο και Ελλάδα για τον διαγωνισμό που έχει προκηρυχθεί  για την κατασκευή του Neo Plaza, του πρώτου εκπτωτικού χωριού και ψυχαγωγικού πάρκου που θα γίνει στην Κύπρο. 

Συγκεκριμένα ενδιαφέρον για υποβολή προσφοράς υπέβαλαν, μεταξύ άλλων, οι εταιρείες ΑΚΤΩΡ, Core Construction, Cybarco, Cyfield, Αδελφοί Ιακώβου, GCC και A. PANAYIDES.

Το έργο αποτελείται από έξι (6) συγκροτήματα καταστημάτων και τέσσερα (4) συγκροτήματα εστίασης, παιδότοπο, εξωτερικά πλακόστρωτα κα χώρους στάθμευσης με τις συναφείς ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις.
 

Διαβάστε ακόμα: Δείτε φωτογραφίες από τη μονοδρόμηση της Καλλιπόλεως

Διαβάστε ακόμα: Λ. Ποχάνης: Ενδυναμώθηκε ο τραπεζικός τομέας από το 2013 μέχρι σήμερα


Το έργο θα ανεγερθεί σε μια έκταση πέραν των 35.000 τ.μ. και θα καλύπτει εμπορικό χώρο συνολικού εμβαδού περίπου 10.000 τ.μ. με εκατοντάδες δωρεάν θέσεις στάθμευσης.

Βάσει του σχεδιασμού, το Neo Plaza θα φιλοξενεί 45-50 εμπορικά καταστήματα μόδας τα οποία θα προσφέρουν σε μόνιμη βάση εκπτώσεις σε επώνυμα προϊόντα από 30-70% καθώς επίσης και έξι με οκτώ χώρους εστίασης.

Παράλληλα, το έργο προβλέπει τη δημιουργία και ψυχαγωγικού πάρκου, το οποίο θα προσφέρει ψυχαγωγικές δραστηριότητες για τους επισκέπτες του εκπτωτικού χωριού. Αναλυτικότερα, στο πάρκο προβλέπεται η δημιουργία παιδότοπου, χώρου εκδηλώσεων, χώρων πρασίνου και τοπιοτεχνήσεων.
 
H συμπλήρωση του έργου θα γίνει σε εννέα (9) μήνες από την ημερομηνία έναρξης των εργασιών.
 
Οι Αρχιτέκτονες του Έργου είναι το Αρχιτεκτονικό γραφείο ENAprosEKATO CONSTANTI ARCHITECTS.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας