powered by

Μαρίνα Αγίας Νάπας: Δείτε βίντεο με τις πυρετώδεις εργασίες

Σε μεγάλο εύρος συνεχίζονται οι κατασκευαστικές εργασίες στο εμβληματικό έργο της Μαρίνας Αγίας Νάπας.

Όπως δείχνει το βίντεο, το οποίο ετοιμάστηκε για την πορεία των εργασιών, τον Ιούλιο τα έργα αναμένεται να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο λόγω του όγκου των παράλληλων εργασιών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.

Διαβάστε ακόμα: Τα έργα €99,3 εκατ που υλοποιούνται στο Τρόοδος

 

Τα έργα υποδομής συνεχίζονται, με τις ομάδες να εγκαθιστούν ηλεκτρομηχανολογικά και υδραυλικά συστήματα γύρω από το οδικό δίκτυο, το οποίο επίσης κατασκευάζεται.

Διαβάστε ακόμα: Στο σφυρί γνωστό κέντρο αναψυχής


Οι ίδιες υπηρεσίες εγκαθίστανται στον χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο κατασκευής.

 

 

Όσον αφορά τα ναυτιλιακά έργα, η εγκατάσταση θεμελίων κάτω από τις πλωτές αποβάθρες βρίσκονται σε καλό δρόμο. Συγκεκριμένα, τα θεμέλια ολοκληρώθηκαν κάτω από τις αποβάθρες Αθηνά, Ποσειδώνας, Απόλλων και Ήρα.
 



Η εγκατάσταση άλλων σημείων της αποβάθρας αναμένεται να ολοκληρώνονται στα μέσα Ιουλίου.

Όσον αφορά τα κτήρια, τα κυριά κυβερνητικά και λιμενικά κτήρια τελειοποιούνται, ενώ τελικές πινελιές λαμβάνουν χώρα στην εμπορική περιοχή του έργου.
 

 


Τα θεμέλια έχουν τεθεί κάτω από τις πλατφόρμες του Yacht club και του Event Centre, ενώ οι βάσεις του ανατολικού πύργου προχωρούν βάσει του σχεδιασμού.

 

Δειτε Επισης

Κ. Ιωάννου: Η Κυβέρνηση στηρίζει με δράσεις τον αγροτικό κόσμο-Στοχευμένες δράσεις για ανάπτυξη της Δερύνειας
Εκτοξεύθηκαν οι πωλήσεις ακινήτων-Η πρωτιά Λεμεσού και η «ισοπαλία» Λευκωσίας και Λάρνακας
Επιλεγμένα οικιστικά ακίνητα σε Λεμεσό και Πάφο από την Altamira Real Estate
Τα πολεοδομικά κίνητρα για προσιτή στέγη και όσα πρέπει να ξέρουν οι developers-«Εμφανής η απήχηση του Σχεδίου»
Εκρηκτικό ξεκίνημα για την αγορά καινούργιων διαμερισμάτων και οικιών το 2025-Η ακτινογραφία της Landbank Analytics
Νέα εικόνα για την οδό Τρικούπη στο ιστορικό κέντρο της Λευκωσίας (photos)
Συζήτησαν αναπτυξιακή πορεία και επενδυτικές προοπτικές της Λάρνακας ΕΒΕ και Κωνσταντίνος Ιωάννου
Γιάννης Μισιρλής: Κινητήριος δύναμη ανάπτυξης και ευημερίας ο τομέας των ακινήτων
Πράσινο Υπουργικού για συνέχιση σχεδίου επιδότησης εγκλωβισμένων οικογενειών για ανέγερση/επέκταση κατοικίας
Κ. Ιωάννου: Προς μόνιμη λύση για όλους τους εγκλωβισμένους αγοραστές-Ετοιμάζεται τελική πρόταση νόμου