Η ανάπτυξη της νοτιοδυτικής πλευράς της Λεμεσού

Sponsored Article   12/07/2019 11:38
Η ανάπτυξη της νοτιοδυτικής πλευράς της Λεμεσού

Η ανάπτυξη της νοτιοδυτικής πλευράς της Λεμεσού

Sponsored Article   12/07/2019 11:38

Σε γοργούς ρυθμούς ανάπτυξης έχει μπει τα τελευταία χρόνια η πόλη της Λεμεσού, με τεράστιες επενδύσεις ιδιαίτερα στον τομέα των πολυτελών ακινήτων. Ως αποτέλεσμα, ενισχύεται η τοπική οικονομία, δημιουργούνται νέες θέσεις εργασίας, αναβαθμίζεται η εικόνα της Κύπρου και το «προϊόν» που προσφέρει, αλλά και αναμορφώνει το γενικότερο αστικό σχεδιασμό (urban design) της πόλης.

Στο νοτιοδυτικό κομμάτι της πόλης (περιοχή Ζακάκι) η πολυαναμενόμενη  ανάπτυξη του μεγαλύτερου καζίνου-θέρετρου της Ευρώπης, City of Dreams Mediterranean, έρχεται να ενισχύσει την αναζωογόνηση που προσέφερε πριν από δέκα χρόνια η δημιουργία του πρώτου εμπορικού κέντρου της πόλης My Mall, αλλά και να κτίσει νέες βάσεις για περαιτέρω ανάπτυξη της περιοχής.  

Photo 1

Συγκεκριμένα, στον Κόλπο Ακρωτηρίου, μόλις 800m από την παραλία του Lady’s Mile Beach, το πολυτελές οικιστικό αναπτυξιακό έργο Citrine Estates καταφέρνει να συμβάλει στην αναβάθμιση της γύρω περιοχής, εμπλουτίζοντας τον αστικό σχεδιασμό και αναδεικνύοντας το φυσικό τοπίο της περιοχής. Πλαισιωμένο από πλούσια βλάστηση, μυρωδάτους πορτοκαλεώνες και άγριους ευκαλύπτους, το Citrine Estates χαρακτηρίζεται από την υψηλή αισθητική, τη σύγχρονη αρχιτεκτονική, τις «καθαρές» γραμμές και πινελιές πολυτέλειας, με κατοικίες υψηλών κατασκευαστικών προδιαγραφών, που θα προσφέρουν ένα επίγειο παράδεισο χαλάρωσης και ηρεμίας στη φύση για τους ενοίκους του. 

Photo 2

Το αναπτυξιακό αυτό έργο είναι πολύ περισσότερα από απλά μια κατοικία ή επένδυση, αφού προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση, όπου φυσική ομορφιά και πολυτέλεια βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση. Συνολικά, το έργο θα διαθέτει 29 μοντέρνα πολυτελή διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, 13 κατοικίες δύο και τριών υπνοδωματίων καθώς και 10 επαύλεις τριών και τεσσάρων υπνοδωματίων με το οικόπεδο της κάθε μιας να φτάνει τα 1048m². Κάθε κατοικία διαθέτει πισίνα υπερχείλισης, τζακούζι και rooftop με καθιστικό και χώρο για barbecue. Μερικά από τα χαρακτηριστικά των κατοικιών είναι: θερμομόνωση στους εξωτερικούς τοίχους, ανελκυστήρα από το ισόγειο μέχρι το roof terrace, συστήματα έξυπνου σπιτιού, επώνυμα ευρωπαϊκά κεραμικά πλακάκια δαπέδου και τοίχου, εντοιχιζόμενες ντουλάπες αυτο-κλεισίματος με συρτάρια και εσωτερικό φωτισμό, κ.α. Εκτός από τις αποκλειστικές VIP υπηρεσίες και τις παροχές παγκόσμιας κλάσης, τα ακίνητα σχεδιάζονται με έμφαση στην αποκλειστικότητα, δίνοντας μια αίσθηση ελευθερίας καθώς και ένα αίσθημα ασφάλειας, ιδιωτικότητας και ηρεμίας.

Photo 3

Το έργο ξεχωρίζει με τη φιλοσοφία και τα χαρακτηριστικά του, αποκτώντας ολοένα και μεγαλύτερη διεθνή φήμη και επενδυτικό ενδιαφέρον, αφού αποτελεί ένα ολοκληρωμένο «προϊόν» το οποίο απαντά στις ανάγκες των αγοραστών και έρχεται να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση για κατοικίες υψηλών προδιαγραφών. Επιπρόσθετα, η προνομιακή του τοποθεσία στην πιο κοσμοπολίτικη πόλη της Κύπρου, η οποία αποτελεί ένα παγκόσμιο επιχειρηματικό hub με μια ακμάζουσα αγορά ακινήτων, το καθιστά ιδανικό για μια πολυτελή επένδυση. 
 
Το πολυτελές αναπτυξιακό έργο, που αναπτύσσεται από τον Όμιλο CNS,  βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην πρώτη του φάση – αυτή της οικιστικής ανάπτυξης. Η δεύτερη φάση θα περιλαμβάνει εμπορικές και οικιστικές εγκαταστάσεις και η τελική φάση ανάπτυξης θα αφορά την προσθήκη πολυτελών οικιστικών ακινήτων. 

Για περισσότερες πληροφορίες για το νέο πολυτελές αναπτυξιακό έργο της Λεμεσού, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.citrineestates.com ή καλέστε στο +357 25558100

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας