Σύγχρονες λύσεις στέγασης φοιτητών στην Αθήνα από τη Cyfield

Δελτίο Τύπου  02/07/2019 13:55
Σύγχρονες λύσεις στέγασης φοιτητών στην Αθήνα από τη Cyfield

Σύγχρονες λύσεις στέγασης φοιτητών στην Αθήνα από τη Cyfield

Δελτίο Τύπου  02/07/2019 13:55
Σύγχρονα κτήρια νέας γενιάς ανεγείρει η Cyfield στην Αθήνα για την κάλυψη των αναγκών των φοιτητών.
Μετά την επιτυχία των τριών νέων πολυκατοικιών στους Αμπελόκηπους (οδοί Χ’Κωνσταντή 10, Κορινθίας 26 και Μεσσηνίας 15), τώρα η Cyfield ανεγείρει δύο ακόμα σύγχρονες πολυκατοικίες στις οδούς Αθ. Διάκου 1 και Επαμεινώνδα στου Ζωγράφου και Υπάτης 12 στους Αμπελόκηπους.
 
cyfieldathinanews3


Το μεγάλο πλεονέκτημα των δύο κτηρίων, είναι ότι βρίσκονται σε δύο ιδιαίτερα δημοφιλείς περιοχές για τους φοιτητές, πολύ κοντά στις κυριότερες Πανεπιστημιακές σχολές, ενώ στην περιοχή υπάρχουν σχολεία, νοσοκομεία και δημόσιες υπηρεσίες. Επιπλέον, τα κτίρια είναι στο κέντρο της Αθήνας, κοντά σε πολλά καταστήματα, καφετέριες, τράπεζες, εστιατόρια και μπαράκια με εύκολη πρόσβαση στους κεντρικούς οδικούς άξονες και αστικές συγκοινωνίες.
 
cyfieldathinanews2


Πρόκειται για κατασκευές νέας γενιάς, με μοντέρνο σχεδιασμό, ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α’, με πλήρως αυτόνομο ατομικό λέβητα αερίου για θέρμανση και εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα. Τα κτήρια είναι κατασκευασμένα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εξασφαλίζοντας άνετη διαβίωση και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση.
 
cyfieldathinanews4


Με 22 χρόνια εμπειρία στις κατασκευές κτηρίων στην Ελλάδα και κυρίως στην Αθήνα, η Cyfield επιλέγει κεντρικές περιοχές για την ανέγερση των νέων οικοδομών της και σε συνδυασμό με την άριστη ποιότητα υλικών και τις υψηλές προδιαγραφές κατασκευής, προσφέρουν ευκαιρίες επένδυσης  οι οποίες εξασφαλίζουν υψηλές αποδόσεις. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η  Cyfield μετρά  περισσότερα από 50 ολοκληρωμένα κτήρια, με εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας