Εγκαινιάσαμε το Marketing Suite του The Icon (φωτογραφίες)

Μάριος Ιωάννου  13/06/2019 07:25
Εγκαινιάσαμε το Marketing Suite του The Icon (φωτογραφίες)

Εγκαινιάσαμε το Marketing Suite του The Icon (φωτογραφίες)

Μάριος Ιωάννου  13/06/2019 07:25

Το Marketing Suite του The Icon στη Λεμεσό ανοίγει τις πύλες του και συστήνεται στο κοινό με μία εντυπωσιακή virtual reality περιήγηση στους εξωτερικούς κι εσωτερικούς χώρους του εμβληματικού κτηρίου, καθώς και με ένα multi-screen video wall, που ενισχύει την πολυδιαδραστική εμπειρία του επισκέπτη. 
 

suite

 
suiteergotaxio

 
suiteergotaxio2
 
suiteergotaxio19


 
suitemaketa

 

Διαβάστε ακόμα: Άνοιξε το Pyxida Seafront στη Λάρνακα

Διαβάστε ακόμα: Σε αναμονή η κατασκευή νέου ξενοδοχείου στο Κάβο Γκρέκο

 
suite6kipos

 
suite7kipos2
 
suiteexoteriko


Το InBusinessNews βρέθηκε στο Marketing Suite αλλά και στον χώρο κατασκευής του πολυώροφου κτηρίου της Imperio, το οποίο ανεγείρεται στη Γερμασόγεια.
 

suiteergotaxio18

 

suiteergotaxio16

 


Προπωλήθηκε το 45%
Σημειώνεται ότι οι εργασίες για την υλοποίηση της κατασκευής του The Icon στη Λεμεσό, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και προχωρούν με αμείωτο ρυθμό, σε δύο φάσεις, και βάσει του αυστηρού χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.

 

suite4

 
suite3


Με την ολοκλήρωση του εντυπωσιακού έργου, η αξία του θα ανέλθει στα €100 εκατ.

 

suitemaketa2

 

suite5bar

 

suite8kipos3


Η ζήτηση των πολυτελών διαμερισμάτων του The Icon αυξάνεται συνεχώς καθώς έχει ήδη προπωληθεί το 45% των πολυτελών διαμερισμάτων. Με γνώμονα πάντα την υψηλή ποιότητα, η Imperio θα παραδώσει το έργο τον Δεκέμβριο του 2020.


Λανσάρει την εικονική πραγματικότητα στο Real Estate
Η Imperio πρωτοπορεί και εισάγει την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας στο Real Estate της Κύπρου. Η αλλαγή αυτή αποτελεί ορόσημο για τον τομέα και τα κυπριακά δεδομένα, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας διαφορετικής προσέγγισης της αγοράς.
 

iconnyxterini

 
iconnyxterini2

Οι ενδιαφερόμενοι για τους χώρους του The Icon έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μία ολιστική παρουσίαση του project, με την χρήση του VR εξοπλισμού που διαθέτει το Marketing Suite.
 
iconnyxterini3


Καινοτομία και υψηλή αισθητική συμβαδίζουν στο κτήριο του Marketing Suite του The Icon, όπου η κατασκευή του ολοκληρώθηκε σε μόλις τρεις εβδομάδες. Το εντυπωσιακό Olympus Grey μάρμαρο κυριαρχεί στα σκαλοπάτια της εισόδου, όπως και στην εξωτερική επένδυση του bar αλλά και συνολικά στην επιφάνεια του δαπέδου.
 
marketingsuite


Η έμπνευση και ο σκοπός πίσω από τον σχεδιασμό του Marketing Suite αποδίδεται στα λόγια της Creative Director της Imperio, Έλις Μισιρλή: «Κατασκευές όπως το Marketing Suite του The Icon σχεδιάζονται για να εξαφανιστούν ξανά. Αυτό που πραγματικά παραμένει είναι η αίσθηση του χώρου, η έμπνευση και ο ενθουσιασμός για την ανέγερση του πραγματικού κτηρίου. Δεδομένης της προσωρινής φύσης του Marketing Suite, το κτίσμα σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να δίνει την εντύπωση πως ‘επιπλέει’ πάνω από τον χώρο ανέγερσης του The Icon. Η ιδέα αυτή εσκεμμένα εκφράζεται μέσω του σχεδιασμού των σκαλοπατιών της εισόδου, που μοιάζουν να ίπτανται, καθώς και μέσω της ίδιας της κατασκευής η οποία δίνει την αίσθηση πως αιωρείται πάνω από το τοπίο».

Στην είσοδο δεσπόζει η λεπτομερής μακέτα του εμβληματικού έργου, που κοσμεί τον χώρο και μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες του. Στο ειδικά διαμορφωμένο Conference Room στο βάθος του Marketing Suite, λαμβάνουν χώρα παρουσιάσεις, καθώς και προχωρημένες συζητήσεις για την αγορά των εναπομεινάντων υπερπολυτελών διαμερισμάτων του The Icon.
 
marketingsuite2
 

Αναλυτική ενημέρωση για τους επισκέπτες
Οι επισκέπτες του Marketing Suite θα ενημερώνονται από τους εξειδικευμένους Business Development Managers, σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον καινοτόμο σχεδιασμό, τις εξατομικευμένες υπηρεσίες και τις πολυτελείς υποδομές του κτηρίου.

Πλήρη γνώση για την πολιτογράφηση ξένων επενδυτών, όπως και πληροφορίες για το επιχειρηματικό περιβάλλον της Κύπρου, και ειδικότερα των δυνατοτήτων και της ανάπτυξης στην περιοχή της Λεμεσού, θα λαμβάνουν οι δυνητικοί αγοραστές του The Icon, από το έμπειρο προσωπικό της Imperio.
 

suite10


Η μελετημένη διαρρύθμιση του Marketing Suite καθιστά ευχάριστη την παραμονή των επισκεπτών στον χώρο, προσδίδοντάς μία συνολικά πρωτόγνωρη εμπειρία ενημέρωσης. 

Το Marketing Suite βρίσκεται ήδη στον χώρο ανέγερσης του The Icon, καθώς πρόσφατα ολοκληρώθηκε η κατασκευή του και είναι ανοιχτό προς τους επισκέπτες του Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00 και 15:00 – 20:00, Σάββατο 10:00 – 14:00.

 

suite11maketa

 

suite9meetingconferenceΣε δύο φάσεις οι εργασίες
Οι εργασίες στο εργοτάξιο του πολυώροφου κτηρίου προχωρούν σε δύο φάσεις. Στην πρώτη, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον κυρίως σκελετό της κατασκευής, έχοντας ως προτεραιότητα τον πυρήνα του κτηρίου, ενώ ταυτόχρονα έχουν αρχίσει ήδη οι εργασίες τοιχοποιίας και ηλεκτρικού υποσταθμού στο υπόγειο.

 

suiteergotaxio15

 

suiteergotaxio14

 

iconergasies

 

iconergasies2

 

suiteergotaxio13

 

«Έχοντας ήδη ολοκληρώσει την πλάκα ισογείου, μεσοπατώματος και 1ου ορόφου, βρισκόμαστε, αυτήν την στιγμή, ένα στάδιο πριν την ολοκλήρωση της πλάκας του 2ου ορόφου. Αξίζει να σημειωθεί πως με το πέρας της κατασκευής των πλακών των χώρων στάθμευσης, οι επόμενοι τυπικοί όροφοι των διαμερισμάτων θα κατασκευάζονται με ακόμη πιο ταχείς ρυθμούς. Παράλληλα, θα πραγματοποιούνται οι προγραμματισμένες εργασίες στους εσωτερικούς χώρους.», αναφέρει ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, Μάριος Ιωάννου.
 

suiteergotaxio12
 
suiteergotaxio11

 
suiteergotaxio10Ο αριθμός των ανθρώπων που εργάζονται καθημερινά για την ολοκλήρωση του έργου φτάνει, πλέον, τους 60. Οι εργασίες εστιάζονται στην τοποθέτηση εξοπλισμού, την εγκατάσταση ηλεκτρικών και μηχανικών υπηρεσιών, καθώς και την έκχυση σκυροδέματος. 

 

suiteergotaxio3


Εντός Απριλίου και σε μόλις δυόμιση εβδομάδες κατασκευάστηκε το Marketing Suite του The Icon, το οποίο αποτελεί αναμφίβολα το στολίδι του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού.

 

suiteergotaxio9

 

suiteergotaxio8

 

suiteergotaxio7

 

suiteergotaxio6

 

suiteergotaxio5

 

suiteergotaxio4


Φωτογραφίες: Κυριάκος Γεωργίου και Imperio

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας