ΤΕΒΕΑ: Ικανοποίηση για σημαντικά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου

Ικανοποίηση εξέφρασε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. 
 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους από τους βασικούς στόχους της ιδρυτικής διακήρυξης της Τουριστικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου να υλοποιούνται. Συγκεκριμένα εγκαινιάστηκαν τα νέα κτήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και τα Επαρχιακά γραφεία των Τμημάτων Πολεοδομίας και Οικήσεως και Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Αμμοχώστου, ενώ κατατέθηκε και ο θεμέλιος λίθος για το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου».
 
Η ΤΕΒΕΑ εκφράζει «ευχαριστίες στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την συμβολή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων στην Επαρχία Αμμοχώστου. Τα έργα αυτά διεκδικήσαμε μαζί με τις τοπικές αρχές της επαρχίας και τελικά έγινε κατορθωτό να πραγματοποιηθούν προς όφελος ολόκληρης της επαρχίας».
 
Προστίθεται ακόμα ότι «στόχος όλων όπως αναγράφεται και στην ιδρυτική διακήρυξη της ΤΕΒΕΑ είναι να πραγματοποιηθεί σύντομα η απελευθέρωση της Μητρόπολης πόλης της Αμμοχώστου και ολόκληρης της Κύπρου και τα κτίρια που εγκαινιάστηκαν σήμερα να παραμείνουν παραρτήματα των Κεντρικών Επαρχιακών Γραφείων που θα λειτουργήσουν στην Αμμόχωστο».
 
Χαιρετίζουμε επίσης, σημειώνεται στην ανακοίνωση «την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επαναδιατύπωσε την βούληση του για την επίλυση του θέματος που απασχολεί την ΤΕΒΕΑ και τα μέλη της που δεν είναι άλλο από την κατάλληλη εκπροσώπηση των επιχειρηματιών της επαρχίας Αμμοχώστου».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στην Cyfield η ανάθεση του διαγωνισμού για βελτίωση της Τσερίου-Υπέβαλε την πιο συμφέρουσα προσφορά
Σνόμπαρε τη Βουλή και εξόργισε τους βουλευτές η Kition-Η διαβεβαίωση Βαφεάδη που περιμένει τη Νομική Υπηρεσία
Γ. Μισιρλής: To real estate μπορεί να προσφέρει περισσότερα
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Κάθε λιμάνι και καημός...Θρίλερ για γερά νεύρα η ενιαία ανάπτυξη του 1,2 δις-Ενημερώνεται η Βουλή
Ask Wire: Αναγνωρίστηκε η γυναικεία ηγεσία και η δυναμική ανάπτυξης της εταιρείας
Α. Βαφεάδης: Έτσι θα κινηθεί η Κυβέρνηση εάν η Kition δεν καταθέσει την εγγυητική για λιμάνι-μαρίνα Λάρνακας
«Country Homes 2»: Η νέα οικιστική ανάπτυξη της Cyfield στα Λεύκαρα-Ένα συγκρότημα 17 κατοικιών
Επιτροπή ανάπτυξης Λάρνακας: Καμία παράταση για έργα λιμανιού-μαρίνας...Να καταθέσει εγγυητική η εταιρεία
Ακίνητα: Οι πιο περιζήτητες περιοχές ανά επαρχία-Τι καταδεικνύει έρευνα της Deloitte