ΤΕΒΕΑ: Ικανοποίηση για σημαντικά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου

  04/02/2019 18:56
ΤΕΒΕΑ: Ικανοποίηση για σημαντικά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου

ΤΕΒΕΑ: Ικανοποίηση για σημαντικά έργα στην επαρχία Αμμοχώστου

  04/02/2019 18:56
Ικανοποίηση εξέφρασε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) για την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομών στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. 

RELATED ARTICLES


 
Σε γραπτή ανακοίνωση της Εταιρείας αναφέρεται ότι «σήμερα είχαμε την ευκαιρία να δούμε κάποιους από τους βασικούς στόχους της ιδρυτικής διακήρυξης της Τουριστικής Εμπορικής και Βιομηχανικής Εταιρείας Αμμοχώστου να υλοποιούνται. Συγκεκριμένα εγκαινιάστηκαν τα νέα κτήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου και τα Επαρχιακά γραφεία των Τμημάτων Πολεοδομίας και Οικήσεως και Κτηματολογίου και Χωρομετρίας Αμμοχώστου, ενώ κατατέθηκε και ο θεμέλιος λίθος για το νέο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου».
 
Η ΤΕΒΕΑ εκφράζει «ευχαριστίες στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για την συμβολή τους στην υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων στην Επαρχία Αμμοχώστου. Τα έργα αυτά διεκδικήσαμε μαζί με τις τοπικές αρχές της επαρχίας και τελικά έγινε κατορθωτό να πραγματοποιηθούν προς όφελος ολόκληρης της επαρχίας».
 
Προστίθεται ακόμα ότι «στόχος όλων όπως αναγράφεται και στην ιδρυτική διακήρυξη της ΤΕΒΕΑ είναι να πραγματοποιηθεί σύντομα η απελευθέρωση της Μητρόπολης πόλης της Αμμοχώστου και ολόκληρης της Κύπρου και τα κτίρια που εγκαινιάστηκαν σήμερα να παραμείνουν παραρτήματα των Κεντρικών Επαρχιακών Γραφείων που θα λειτουργήσουν στην Αμμόχωστο».
 
Χαιρετίζουμε επίσης, σημειώνεται στην ανακοίνωση «την δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος επαναδιατύπωσε την βούληση του για την επίλυση του θέματος που απασχολεί την ΤΕΒΕΑ και τα μέλη της που δεν είναι άλλο από την κατάλληλη εκπροσώπηση των επιχειρηματιών της επαρχίας Αμμοχώστου».
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας