Χορηγία Κατηγορίας Ανάπτυξη Γης - Κατασκευές

25 σπίτια προς πώληση από το χαρτοφυλάκιο της Altamira

Κατοικίες αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ διατίθενται, μεταξύ άλλων, προς πώληση στην ιστοσελίδα της  Altamira, η οποία πρόσφατα έχει ανανεώσει τον σχετικό κατάλογο των ακινήτων της. To InBusinessNews σας παρουσιάζει 25 μονοκατοικίες από ολόκληρη την Κύπρο, οι οποίες φιγουράρουν στον κατάλογο των assets της ισπανικής εταιρείας, η οποία διαχειρίζεται τα ακίνητα του πρώην συνεργατισμού. Οι τιμές κυμαίνονται σε μια ευρεία γκάμα.

Διαβάστε ακόμα: Deal: Επενδύει στην Tryfon Tseriotis ο Όμιλος Mizzi

Διαβάστε ακόμα: Οι Κύπριοι θέλουν ιδιόκτητο σπίτι
 
Λεμεσός
 
Στην ιστοσελίδα www.altamirarealestate.com.cy το πιο ακριβό οικιστικό ακίνητο που διατίθεται, είναι μια βίλα πέντε υπνοδωματίων και έκτασης 1.070 μ2 , στον Άγιο Αθανάσιο Λεμεσού. Το εν λόγω σπίτι, ηλικίας 4 χρόνων, πωλείται έναντι €2.725.000. Το ακίνητο, βρίσκεται περί τα 730 μέτρα βορειοανατολικά του κυκλικού κόμβου Αγίου Αθανασίου και αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο, πρώτο όροφο και σοφίτα. Μεταξύ άλλων διαθέτει γυμναστήριο, δωμάτιο σάουνας, 5 υπνοδωμάτια, δωμάτιο υπηρεσίας, πισίνα και roof garden. Το εμβαδό των καλυμμένων χώρων ανέρχεται σε 1.120 τ.μ. περίπου. Απολαμβάνει θέα προς τη θάλασσα.


 
Την ίδια ώρα, στην τιμή των €520.000 πωλείται διώροφη ανεξάρτητη κατοικία στον Πύργο, της Επαρχίας Λεμεσού. Βρίσκεται περί τα 150μ περίπου ανατολικά του ξενοδοχείου St Raphael 350μ από την παραλία. Βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αμαθούντος, στο κτιριακό συγκρότητα "Periyiali Gardens".Είναι ηλικίας περί των 20 ετών.

 

Έναντι €280.000 πωλείται ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην περιοχή Πέτρου και Παύλου στη Λεμεσό, 500 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των Λεωφόρων Σπύρου Κυπριανού και Βασιλέως Κωνσταντίνου. Η κατοικία βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης και αποτελείται από μεγάλους χώρους, ιδανικούς για πολυπληθείς οικογένειες. Η περιοχή είναι αρκετά δραστήρια για εμπορικές χρήσεις αλλά συνάμα κατάλληλη και για οικιστικές, εφόσον προσφέρονται κάθε είδους παροχές και υπηρεσίες σε πολύ κοντινή απόσταση. Η εγγύτητα με τη θάλασσα (2.5χλμ) αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα.


  
Λευκωσία
 
Έναντι €740.000 διατίθεται προς πώληση οικία τεσσάρων υπνοδωματίων, στην ενορία Άγιος Βασίλειος, στον Δήμο Στροβόλου της Eπαρχίας Λευκωσίας.
Το σπίτι απέχει 250 μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Στροβόλου και 650 μέτρα βόρεια από τον κυκλικό κόμβο στην συμβολή των Λεωφόρων Στροβόλου και Σπύρου Κυπριανού, παρά την υπεραγορά ''Μετρό''. Η κατοικία είναι ηλικίας 20 ετών και βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση συντήρησης. Το εμβαδόν είναι 330τ.μ. εσωτερικού χώρου.


Την ίδια ώρα, ανεξάρτητη διώροφη κατοικία στην Λακατάμια, σε μια περιοχή με διαχρονικά υψηλή ζήτηση σε κατοικίες και διαμερίσματα πωλείται έναντι €690.000. Το ακίνητο βρίσκεται 600 μέτρα νοτιοδυτικά του Μακάρειου Σταδίου. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και πισίνα. Είναι ηλικίας 23 ετών.

  
Στην τιμή των €391.000 πωλείται πολυτελής ανεξάρτητη διώροφη κατοικία με σοφίτα και πισίνα στην περιοχή “Carlsberg” στο Δάλι. Βρίσκεται μια ήσυχη αμιγώς οικιστική γειτονιά με καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν σχολεία, υπεραγορές και άλλες ανέσεις. Η κατοικία έχει ανεγερθεί πριν από περίπου πέντε χρόνια και έχει εμβαδόν κλειστών χώρων περί τα 265τ.μ., 15τ.μ.καλυμμένες βεράντες και 40τ.μ. σοφίτα.

 
Ανεξάρτητη διώροφη κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στην Κοινότητα Αγίας Βαρβάρας η οποία βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του χωριού, πωλείται έναντι €362.000. Έχει ανεγερθεί το 2010 και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση συντήρησης. Διαθέτει μεγάλους και άνετους χώρους με μεγάλες βεράντες και είναι κατάλληλη για πολυμελείς οικογένειες.


Έναντι € 350.000 πωλείται κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στη Λακατάμια. Η εν λόγω  κατοικία υψηλών έχει εγκαταλειφθεί και είναι σε κακή κατάσταση συντήρησης. εφάπτεται της Λεωφόρου Αγίου Γεωργίου, 100 μέτρα νοτιοδυτικά της συμβολής της με την Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Το οικόπεδο της κατοικίας έχει πρόσωπο σε δύο δρόμους. Αποτελείται από ισόγειο, υπερυψωμένο όροφο και υπόστεγο χώρο στάθμευσης. Περιλαμβάνει μεγάλους χώρους και έχει εμβαδό 271 τ.μ..

  
Στη Λακατάμια βρίσκεται επίσης και κατοικία, η οποία διατίθεται προς πώληση μέσω της πλατφόρμας της Altamira, έναντι €258.000.  Πρόκειται για μια ημιανεξάρτητη διώροφη, τριών υπνοδωματίων κατοικία στον Αρχάγγελο, 350 μέτρα βορειοδυτικά της Λίμνης Μαγκλή και 600 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου Ανθούπολης. Βρίσκεται σε μια ήσυχη, αμιγώς οικιστική περιοχή με πολύ καλές προσβάσεις τόσο στον αυτοκινητόδρομο, όσο και στο κέντρο της Λευκωσίας. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1996 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

 
Έναντι € 252.000 πωλείται κατοικία τεσσάρων υπνοδωματίων στον Δήμο Λακατάμειας, λίγα μόλις μέτρα δυτικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ περί τα 800 μέτρα ανατολικά από το Λύκειο Αγίου Γεωργίου. Έχει ανεγερθεί το 2009 και βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση συντήρησης.

 
Άλλη μια διώροφη κατοικία στην περιοχή Αρχαγγέλου, στη Λακατάμια πωλείται έναντι €233.000. το ακίνητο βρίσκεται σε μια αμιγώς οικιστική περιοχή 200 μέτρα νότια του Γηπέδου ΑΠΟΕΛ, με καλές προσβάσεις προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λευκωσίας. Η κατοικία ανεγέρθηκε το 1999 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης.

 
Έναντι €583.000 πωλείται διώροφη κατοικία στον Δήμο Λακατάμειας 700 μέτρα νοτιοανατολικά της συμβολής των οδών Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Πεύκου. Έχει ανεγερθεί το 1993 και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Αποτελείται από 3 υπνοδωμάτια και ένα διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου στο ισόγειο.

 
Ισόγεια ημιανεξάρτητη κατοικία 2 υπνοδωματίων στην περιοχή Αρχάγγελου & Ανθούπολης στον Δήμο Λακατάμειας πωλείται έναντι €144.000. Τοποθετείται περί τα 100 μέτρα βορειοανατολικά του Αστυνομικού Σταθμού Λακατάμειας, επί της οδού Ιγνατίας και είναι ηλικίας 35 χρονών περίπου. Αφορά το 1/2 μερίδιο που αντιστοιχεί στο ανατολικό τμήμα του τεμαχίου. Το εμβαδό του καλυμμένου χώρου της κατοικίας είναι 150τ.μ. περίπου.

 
Επίσης της Λακατάμια πωλείται υπό ανέγερση διώροφη κατοικία έναντι 180.000. το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή ΣΤΕΛΜΕΚ, 1χλμ δυτικά του κυκλικού κόμβου Αρχαγγέλου. Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις και παροχή κάθε είδους υπηρεσιών στην ευρύτερη περιοχή. Η κατοικία διαθέτει επίσης μεγάλο υπόγειο και καλυμμένο χώρο στάθμευσης.


Λάρνακα
Στην τιμή των €250.000 πωλείται κατοικία  δύο υπνοδωματίων στη Λάρνακα. Το ακίνητο αποτελείται από ισόγεια κατοικία και διαμέρισμα στον Δήμο Λάρνακας. Βρίσκεται 500 μέτρα ανατολικά του κυκλικού κόμβου «Σαλαμίνας» και 500 μέτρα νότια από το στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ισόγεια κατοικία ενοικιάζεται εδώ και αρκετά χρόνια και λειτουργεί ως σχολή χορού. Το διαμέρισμα βρίσκεται στην νότια πλευρά του τεμαχίου.

 
Εξάλλου, ανώγεια κατοικία 3 υπνοδωματίων στην Ενορία Σωτήρος στον Δήμο Λάρνακας πωλείται έναντι €125.000.Τοποθετείται περί τα 470 μέτρα ανατολικά από το Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος. Βρίσκεται επί της οδού Αχαΐας αρ.10Α κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσοψη περί τα 10 μέτρα. Η κατοικία είναι ηλικίας 20 χρονών περίπου.

 
Στην τιμή των €228.000 πωλείται διώροφη κατοικία στην περιοχή Λιβάδια Λάρνακας μόλις 500 μέτρα νότια της εξόδου Λιβαδιών στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας- Αγίας Νάπας. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.
 
 
Αμμόχωστος

Υπό ανέγερση διώροφη κατοικία στην Ορόκλινη, βόρεια του αυτοκινητόδρομου, στο ύψος του αστυνομικού σταθμού πωλείται έναντι €260.000. Πρόκειται για περιοχή με καλές προσβάσεις, κατάλληλη για οικιστικές αλλά και τουριστικές χρήσεις λόγω της εγγύτητας με τη θάλασσα (μόλις 1,6χλμ). Η κατοικία διαθέτει θέα της θάλασσας και της ευρύτερης περιοχής.

 
Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία επί της Λεωφόρου Πρωταρά που απέχει λιγότερο από πέντε λεπτά από τις εξωτικές παραλίες τις περιοχής πωλείται έναντι €186.000.  Έχει ανεγερθεί το 2007 στο 1/3 τμήμα του τεμαχίου και διαθέτει τρία υπνοδωμάτια.


 
Στην τιμή των €153.000 διατίθεται προς πώληση διώροφη ημιανεξάρτητη κατοικία στην κοινότητα Ορόκλινη της επαρχίας Λάρνακας. Η κατοικία βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από τον αυτοκινητόδρομο. Διαθέτει ξεχωριστό τίτλο ιδιοκτησίας σε συγκρότημα κατοικιών.


 
Στην Κοινότητα Ξυλοφάγου της επαρχίας Λάρνακας βρίσκεται διώροφη κατοικία, η οποία πωλείται έναντι €145.000. Βρίσκεται περί τα 500 μέτρα βορειοδυτικά από το Κοινοτικό Συμβούλιο Ξυλοφάγου. Είναι ημιεφαπτομενη, ηλικίας περί των 7 ετών και δυναμικότητας τριών υπνοδωματίων. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Δεν διαθέτει ξεχωριστό Τίτλο Ιδιοκτησίας.

 

Πάφος
Κοντά στο ένα εκατομμύρια κυμαίνεται η τιμή διώροφης ανεξάρτητης κατοικίας με υπόγειο στην καρδιά της Πάφου. Το εν λόγω ακίνητο, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρου Παπάγου, 1.1 χλμ βορειοανατολικά του Παφιακού Σταδίου πωλείται έναντι €900.000. Ανεγέρθηκε πριν από περίπου 24 χρόνια και βρίσκεται σε ένα πολύ μεγάλο οικόπεδο το οποίο διαθέτει ιδιωτική πισίνα και κιόσκι. Έχει εμβαδόν κλειστών χώρων 220 τ.μ. και υπόγειο 48 τ.μ.


 
 
Εξάλλου, στην τιμή των €258.000 διατίθεται προ πώληση ισόγεια κατοικία τριών υπνοδωματίων στην Χλώρακα. Πρόκειται για σπίτι που έχει ανεγερθεί το 1990 και έχει ανακαινιστεί το 2008. Βρίσκεται στον πυρήνα της κοινότητας, 100 μέτρα νότια από την εκκλησία του χωριού και εφάπτεται του κτηρίου του Κοινοτικού Συμβουλίου Χλώρακας.  Η κατοικία βρίσκεται μόνο 5 λεπτά μακριά από τις παραλίες της περιοχής αφού απέχει περίπου 1 χλμ από την θάλασσα.

 
Έναντι €192.000 πωλείται διώροφη μεζονέτα στην Κοινότητα Έμπα, 200 μέτρα δυτικά του κέντρου του χωριού και 900 μέτρα ανατολικά της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ. Η κατοικία ανεγέρθηκε πριν από περίπου 9 χρόνια . Εξωτερικά, η κατοικία έχει μεγάλο κήπο γεγονός που την καθιστά ιδανική επιλογή για οικογένειες.

 
 
Προς πώληση έναντι €160.000 διατίθεται γωνιακή ανώγεια κατοικία η οποία βρίσκεται στο χωριό Κούκλια μόλις 400 μέτρα δυτικά της πλατείας του χωριού. Έχει ανεγερθεί πριν από περίπου 24 χρόνια και βρίσκεται σε καλή κατάσταση συντήρησης. Σημαντικό πλεονέκτημα της κατοικίας αποτελεί το γεγονός ότι όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και διαθέτουν μεγάλες βεράντες από τις οποίες υπάρχει απρόσκοπτη θέα στο χωριό και στη θάλασσα. Για το ακίνητο υπάρχει συμφωνία διανομής των μεριδίων.

Δειτε Επισης

Το δυναμικό «comeback» των Gloria Jean’s... Η εξαγορά από τον όμιλο Λανίτη και το πλάνο επαναλανσαρίσματος
The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
AstroBank: Προς πώληση ακίνητα ιδανικά για επένδυση
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Επιτυχής η παρουσία του ομίλου Λεπτός στην MIPIM 2024