Levante Residences: Πολυτελή διαμερίσματα στην καρδιά της Γερμασόγειας

Τον Σεπτέμβριο του 2018 αναμένεται να ξεκινήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες για το νέο πολυτελές έργο της Imperio Properties, το οποίο θα ανεγερθεί στην καρδιά της Γερμασόγειας, στη Λεμεσό.

Το Levante Residences, η καινούργια οικιστική ανάπτυξη, η οποία θα βρίσκεται κοντά στον Ποταμό Γερμασόγειας, περιλαμβάνει 16 πολυτελή διαμερίσματα σε τέσσερις ορόφους, σε ένα συνολικό ύψος 21 μέτρων.

Το συγκρότημα διαμερισμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται από μοντέρνο ντιζάιν, αναμένεται να παραδοθούν τον Ιούνιο του 2020.

Διαβάστε ακόμα: Τα «απαγορεύεται» στην προώθηση διαβατηρίων

Το Levante Residences καθιερώνει το πρότυπο της πολυτελούς διαβίωσης με τους ιδιαίτερους εσωτερικούς χώρους, την τοποθεσία του και τις εντυπωσιακές κοινόχρηστες υπηρεσίες.

Οι κάτοικοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε διαμερίσματα δύο και τριών υπνοδωματίων, τα οποία έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά με φινίρισμα υψηλών προδιαγραφών, με κάθε κατοικία να επωφελείται από ιδιωτική βεράντα που έχει γραφική θέα, ιδιαίτερα από τους επάνω ορόφους, καθώς και εξαιρετικά σχεδιασμένο ιδιωτικό roof garden, με θέα στην πόλη.

 

Το συγκρότημα κατοικιών διαθέτει κοινόχρηστη πισίνα και υπαίθριο χώρο στον κήπο που προσφέρεται για καθημερινή διασκέδαση και απόλαυση, τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, ειδικά για τη ζεστή καλοκαιρινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Imperio ετοιμάζει ακόμα ένα πολυτελές οικιστικό έργο στην καρδιά της Λεμεσού, κοντά στην περιοχή Νεάπολης. Το Mondrian Residences αποτελείται από οκτώ διαμερίσματα, δύο ή τριών υπνοδωματίων που θα εκτείνονται σε τέσσερις ορόφους. 

Η κατασκευή του έργου αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα ολοκληρωθεί τον Απρίλιο του 2020.

 

 

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης