Α. Δημητριάδης: «Προτεραιότητα η προσέλκυση επενδύσεων»

  18/05/2018 10:34
Α. Δημητριάδης: «Προτεραιότητα η προσέλκυση επενδύσεων»

Α. Δημητριάδης: «Προτεραιότητα η προσέλκυση επενδύσεων»

  18/05/2018 10:34

Κορυφαία προτεραιότητα πρέπει να αποτελεί η προσέλκυση επενδύσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μεγάλων Αναπτύξεων Ανδρέας Δημητριάδης, σε παρέμβασή του κατά τη διάρκεια των εργασιών του 12ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Γης & Οικοδομών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδέσμου σε τοποθέτησή του σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης ο κ. Δημητριάδης ανέφερε ότι «η ανάπτυξη ποιοτικών έργων δημιουργεί προοπτικές για αύξηση της ζήτησης ακινήτων».  Σύμφωνα με τον ίδιο «μεγάλα αναπτυξιακά έργα, όπως τα εμπορικά κέντρα, οι μαρίνες και οι πύργοι μπορούν να προσφέρουν πολλαπλά και ουσιαστικά οφέλη στην οικονομία του τόπου, συμβάλλοντας στη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας και την εισροή φορολογικών εσόδων στα ταμεία του κράτους».

Προειδοποίησε παράλληλα εναντίον του εφησυχασμού στον τουρισμό σημειώνοντας ότι «θα πρέπει να σκεφτούμε την Κύπρο σε 12μηνη βάση και να εμπλουτίσουμε το προϊόν μας προσφέροντας εναλλακτικές μορφές τουρισμού».  Η υλοποίηση αναπτυξιακών έργων «που θα υποστηρίζουν τον σχεδιασμό αυτό, όπως μαρίνες, καζίνο και αθλητικές υποδομές, είναι κεφαλαιώδους σημασίας», είπε.

Ο κ. Δημητριάδης ανέφερε, μεταξύ άλλων, ακόμη ότι «η προσέλκυση επενδύσεων, πρέπει να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα».  «Χρειαζόμαστε μια Κύπρο εξωστρεφή, καινοτόμα και ανταγωνιστική», είπε.
 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας