Πήρε πολεοδομική άδεια το Limassol Hills Golf Resort

InBusinessNews  08/05/2018 13:06
Πήρε πολεοδομική άδεια το Limassol Hills Golf Resort

Πήρε πολεοδομική άδεια το Limassol Hills Golf Resort

InBusinessNews  08/05/2018 13:06

Η Universal Golf Enterprises PLC, θυγατρική της Universal Life Insurance Public Co. Ltd., ανακοινώνει την εξασφάλιση της πολεοδομικής άδειας για τη δημιουργία του θερέτρου γκολφ Limassol Hills Golf Resort. 

H Universal Golf Enterprises PLC η οποία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, δημιουργήθηκε ειδικά για την ανάπτυξη του συγκεκριμένου έργου σε μια ιδιόκτητη έκταση γης περίπου 2 εκατομμυρίων τετραγωνικών μέτρων στη Βάσα Κελλακίου, μια πανέμορφη ημιορεινή περιοχή μόλις 15 λεπτά από το παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού.  Η φυσική ομορφιά της περιοχής σε συνδυασμό με τη μορφολογία του εδάφους, την πανοραμική θέα, και το εξαιρετικό μικρόκλιμα που διαθέτει προσδίδουν ιδιαίτερα πλεονεκτήματα στο έργο και συνθέτουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την επιτυχία του. 

Το Limassol Hills Golf Resort PLC θα περιλαμβάνει τη δημιουργία γηπέδου και λέσχης γκολφ, αθλητικών εγκαταστάσεων, μπουτίκ ξενοδοχείου, συνεδριακού κέντρου, τουριστικού χωριού καθώς επίσης και εκτεταμένη οικιστική ανάπτυξη πολυτελών κατοικιών.

Ο Διευθυντής Έργων της Universal Golf Enterprises PLC, Χαράλαμπος Κάγκας, δήλωσε πως η έκδοση της πολεοδομικής άδειας αποτελεί το σημαντικότερο ορόσημο για το έργο μέχρι σήμερα και σηματοδοτεί την επίσημη δραστηριοποίηση της εταιρείας στο χώρο του τουρισμού γκολφ στην Κύπρο. Ταυτόχρονα, θα επιτρέψει το σχεδιασμό των επόμενων βημάτων που απαιτούνται για την υλοποίηση του έργου, όπως π.χ. την εξασφάλιση των απαραίτητων αδειών οικοδομής και την προσέλκυση επενδυτών.  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας