Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο Γεροσκήπου

InBusinessNews  21/02/2018 10:00
Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο Γεροσκήπου

Αναβαθμίζεται το παραλιακό μέτωπο Γεροσκήπου

InBusinessNews  21/02/2018 10:00

Στην αναβάθμιση του παραλιακού του μετώπου, οδεύει ο Δήμος Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Μιχάλη Παυλίδη.

RELATED ARTICLES


Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης είπε πως το όραμα της Γεροσκήπου γίνεται πραγματικότητα με την έναρξη τη Δευτέρα των εργασιών για την κατασκευή των τριών περιπτέρων στην παραλία.

Ο κ. Παυλίδης είπε πως το κόστος έχει ήδη εκτιμηθεί και μέσα από τις προσφορές ανέρχεται περίπου στις 700 χιλιάδες ευρώ, προσθέτοντας πως μαζί με την κατασκευή των περιπτέρων θα κατασκευαστούν παιδότοποι ενώ τροχιοδρομείται και η διαμόρφωση του χώρου στάθμευσης.

Εκτίμησε παράλληλα πως όλες αυτές οι υποδομές που θα γίνουν για εξυπηρέτηση των λουομένων όπως, αποδυτήρια, αποχωρητήρια-ντούς θα βοηθήσουν την παραλιακή περιοχή με την προσέλευση ντόπιων και ξένων επισκεπτών.

Ερωτηθείς σχετικά, ο Δήμαρχος Γεροσκήπου ανέφερε πως το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει ότι τη διαχείριση των κρεβατιών και των ομπρελών θα τα διαχειρίζεται η τοπική αρχή. Ήδη είπε, «έχουμε παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό, ομπρελών και κρεβατιών», σημειώνοντας πως το άλλο έσοδο είναι από τα ενοίκια των περιπτέρων που θα κατασκευαστούν  προσεχώς για να είναι έτοιμα την θερινή περίοδο. 

Σε σχέση με το δρόμο που ξεκινά από τον αερολιμένα Πάφου προς την παραλία της Γεροσκήπου μήκους περίπου 450 μέτρων ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως η έναρξή της κατασκευής του αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα.  Ο συγκεκριμένος δρόμος θα βοηθήσει στην ροή κόσμου προς την παραλία, κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας