Trilogy: Τρεις εντυπωσιακοί πύργοι από τη Cybarco

Η Λεμεσός ετοιμάζεται να υποδεχθεί μια τριλογία στην πιο προνομιούχα παραθαλάσσια τοποθεσία της. Το νέο αναπτυξιακό έργο Trilogy Limassol Seafront, το οποίο βρίσκεται στο προκατασκευαστικό του στάδιο, αποτελεί ένα νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο για τη Cybarco, εταιρεία που χαράζει τη δική της επιτυχημένη πορεία στον τομέα των ακινήτων τα τελευταία 70 χρόνια. Αποτελώντας ένα υψηλής ποιότητας παραθαλάσσιο έργο στην καρδιά της πόλης, συμβολίζει μια νέα συναρπαστική αρχή, αντλώντας έμπνευση από θεμέλια και μνήμες ιστορικής σημασίας.

Τρεις εντυπωσιακοί πύργοι, που περικλείουν μια εσωτερική, γεμάτη ζωντάνια πλατεία, συνθέτουν το έργο Trilogy - το απόλυτο μέρος για να ζει κανείς, να εργάζεται και να αφήνεται στη μαγεία της απρόσκοπτης θέας στη Μεσόγειο. Δημιούργημα μιας σύμπραξης από κορυφαίους αρχιτέκτονες, σχεδιαστές και εργολάβους διεθνούς κύρους, προσφέρει μια lifestyle εμπειρία που συνδυάζει το όνειρο της πολυτελούς παραθαλάσσιας οικίας, με το ιδεώδες της εκλεπτυσμένης αστικής ζωής.

Τα πολυτελή διαμερίσματα και γραφεία του Βόρειου, του Ανατολικού και του Δυτικού Πύργου του έργου Trilogy χαρακτηρίζονται από εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό και ανώτερης ποιότητας φινιρίσματα. Οι εγκαταστάσεις του έργου περιλαμβάνουν σπα, γυμναστήριο και ιδιωτικό προαύλιο που διατίθενται αποκλειστικά στους ενοίκους, αλλά και μια δημόσια πλατεία με ποιοτικά εστιατόρια και καταστήματα στην οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι επισκέπτες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cybarco Development, Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, παρευρισκόμενος στο νέο, προσωρινό γραφείο πωλήσεων στον χώρο του έργου, αναφέρθηκε στο Trilogy, σχολιάζοντας: «Σε συνέχεια της επιτυχίας που σημειώνει η Μαρίνα Λεμεσού, ένα πρωτοποριακό έργο στο οποίο είμαστε περήφανοι που συμμετέχουμε ως μέτοχοι, και μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση και τις πωλήσεις του πιο πρόσφατου εμπορικού μας έργου στη Λεμεσό, του The Oval, είμαστε κατενθουσιασμένοι με την παρουσίαση του Trilogy. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ιδιαιτερότητα του, καθώς και οι ανταγωνιστικές τιμές του θα θέσουν νέα πρότυπα στην αγορά πολυτελών ακινήτων στο δημοφιλές παραλιακό μέτωπο της πόλης.»

Το Trilogy είναι ένα έργο με υψηλές προσδοκίες: έχει στόχο όχι μόνο να δημιουργήσει μια από τις κορυφαίες εμπειρίες διαβίωσης σε οικιστικό ουρανοξύστη στον κόσμο, αλλά και να συνδυάσει τρία διαφορετικά lifestyle σε ένα μοναδικό πολυτελές οικοσύστημα.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση αγροτικά τεμάχια
Δυνατότητα υποβολής αίτησης για μειωμένο ΦΠΑ 5% για κατοικία εντός ενός έτους
Νέα αποκλιμάκωση στις τιμές κατασκευαστικών υλικών τον Μάρτιο
Euphoria Lifestyle Apartments: Το νέο έργο της Giovani Homes στο Παραλίμνι
Trilogy Plaza Opening: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το νέο προορισμό της Λεμεσού
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
Βιομηχανικές αποθήκες και τεμάχια σε προνομιούχες περιοχές σε Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο από τη Gordian
Χ. Χριστοφίνας: Στα σκαριά σχέδια ιδιοκατοίκησης νέων, αναβάθμιση νοσοκομείου Τροόδους
INEX: Χτίζοντας για το μέλλον... H φιλοσοφία, τα πλάνα και τα μεγάλα projects του ομίλου
Δήμος Λάρνακας: Θετική εξέλιξη για την ενιαία ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας της πόλης