Πράσινο για το «Marco Polo» στη Λεμεσό

INBusinessNews  05/10/2017 07:57
Πράσινο για το «Marco Polo» στη Λεμεσό

Πράσινο για το «Marco Polo» στη Λεμεσό

INBusinessNews  05/10/2017 07:57

Τη συγκατάθεση του έδωσε το Τμήμα Περιβάλλοντος του Υπουργείο Γεωργίας για την  έκδοση πολεοδομικής  άδειας της ανάπτυξης «Marco Polo» στη Λεμεσό. 

RELATED ARTICLES

Αξίζει να σημειωθεί πως το προτεινόμενο έργο αφορά την κατασκευή μεγάλης κλίμακας ανάπτυξη που περιλαμβάνει την ανέγερση 25όροφου πύργου ύψους 109,5 μέτρων στο νοτιοδυτικό τμήμα του χώρου με καταστήματα στο ισόγειο κτίριο, καθώς και την ανέγερση 16όροφου πύργου ύψους 73 μέτρων στο νοτιοανατολικό τμήμα του χώρου ανάπτυξης με εστιατόριο στο ισόγειο του κτιρίου, υπόγειο χώρο στάθμευσης δύο επιπέδων με 313 χώρους, ιδιωτικό χώρο πρασίνου για του ενοίκους, κοινόχρηστη πλατεία ανοικτή για το κοινό, χώρο ανάδειξης των αρχαιολογικών ευρημάτων που έχουν εντοπιστεί στο νότιο τμήμα του χώρου, δύο σιντριβάνια στο νότιο τμήμα του χώρου και πισίνες για ιδιωτική χρήση από του ενοίκους των ρετιρέ στις οροφές των πύργων.

 

marcopolo 1

Διαβάστε ακόμα: 8 προϊόντα που …μας μεγάλωσαν

Χαρακτηριστικά του προτεινόμενου έργου 
Ο χώρος ανάπτυξης του προτεινόμενου έργου «Marco Polo», βρίσκεται επί του παραλιακού δρόμου της Λεμεσού, επί της Λεωφόρου Αμαθούντας. Το έργο προτείνεται να χωροθετηθεί 
στην κοινότητα Αγίου Τύχωνα στη Λεμεσό και το συνολικό εμβαδό του τεμαχίου του χώρου ανάπτυξης ανέρχεται σε 23.506 τετραγωνικά μέτρα ενώ το δομήσιμο εμβαδόν της προτεινόμενης ανάπτυξης ανέρχεται σε 16.924 τετραγωνικά μέτρα.

Στο πλαίσιο της υλοποίησης της προτεινόμενης ανάπτυξης θα παραχωρηθούν δύο δρόμοι για δημόσια χρήση νοτιοανατολικά και βόρεια του έργου. Εντός του χώρου της ανάπτυξης έχουν εντοπιστεί ευρήματα αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε ακόμα: Η CETA ενισχύει το κυπριακό εμπόριο

 

marcopolo2

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας