Olympic Resort: Πύργος 41 ορόφων στη Λεμεσό

Μετά το Olympic Residence – τους δίδυμους πύργους της Λεμεσού- και το επερχόμενο Central Park Residence στη Λευκωσία, άλλο ένα μεγαλεπήβολο έργο ετοιμάζει η Olympic Group.

Στην περιοχή Μουτταγιάκας, στην ανατολική πλευρά και το παραλιακό της πόλης (περιοχή Guaba) αναμένεται να ανεγερθεί το Olympic Resort, ένα πολυτελές θέρετρο 41 ορόφων, στο οποίο οι κάτοικοι θα απολαμβάνουν τις υπηρεσίες που συνηθίζεται να προσφέρονται σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων. 

Πέραν των 38 ορόφων στο οποίο θα ανεγερθούν οι κατοικίες, θα υπάρχουν ακόμα τρεις όροφοι με κοινόχρηστους χώρους.

Κάθε ένα από τα συνολικά 180 διαμερίσματα θα διαθέτει ευρύχωρη ιδιωτική βεράντα, με πανοραμική θέα στη θάλασσα της Λεμεσού.

Σε τέσσερα χρόνια 
Το έργο, το οποίο εκτείνεται σε 28.000 τ.μ. αναμένεται να παραδοθεί το 2021, ενώ το συνολικό του κόστος ανέρχεται στα €80 εκατ.

Όπως ανέφερε στο InBusinessNews ο αντιπρόεδρος του Olympic Group, Δημήτρης Τσαγγαράς, «ο όμιλος ως ο πρώτος που έφερε το συγκεκριμένο είδος διαμονής στην Κύπρο, με το Olympic Residence στη Λεμεσό και το επερχόμενο Central Park Residence στη Λευκωσία, διαθέτει πλέον την απαραίτητη εμπειρία και τεχνογνωσία για τη δημιουργία ενός ακόμα έργου αναλόγου βεληνεκούς».

Σημειώνεται ότι το Olympic Resort θα είναι το δεύτερο έργο της Olympic Group στη Λεμεσό και το τρίτο παγκύπρια.

Από σπα μέχρι γήπεδο γκολφ
Κάθε κατοικία διέπεται από «έξυπνη κατασκευή», καθώς έχει κατασκευαστεί για να εξυπηρετήσει διαδίκτυο υψηλών ταχυτήτων, πρόσβαση σε δεδομένα/φωνή και καλωδιακή τηλεόραση.

Η αποκλειστική ιδιωτική πισίνα κάθε κατοικίας, το κέντρο ευεξίας (spa) και η υπηρεσία θυρωρείου 24 ώρες επτά μέρες την εβδομάδα είναι μερικά από όσα θα προσφέρει το Olympic Resort.

Εκτός από την οικιστική ανάπτυξη, το έργο θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, μπαρ, εστιατόριο, εξωτερικές και εσωτερικές πισίνες, σπα, σύγχρονη σάουνα, χαμάμ, fitness club με θέα στη θάλασσα, όπως επίσης γήπεδο γκολφ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί όλες τις εποχές και να φιλοξενήσει πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

Παράλληλα, το Olympic Resort θα διαθέτει aqua club, διευκολύνοντας και ενθαρρύνοντας τους κατοίκους να ασχοληθούν με θαλάσσια αθλήματα, όπως η ιστιοπλοΐα, το τζετ σκι, το καγιάκ και το wind surfing.

 

Δειτε Επισης

Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Αυτοψία Βαφεάδη σε αναπτυξιακά έργα στην Πάφο-Οι διαφορές με την εταιρεία για τον δρόμο προς την Πόλη
Ρεκόρ στην αγορά κατοικίας-Το είδος και η αξία των διαμερισμάτων που προτιμώνται
Όμιλος Λεπτός: Η ιστορία από το 1960, τα έργα ορόσημα και οι δραστηριότητες σήμερα
Νέος κύκλος εκστρατειών Altamira: Διαμερίσματα και επαύλεις σε παραλιακές περιοχές
Βγάζει ξανά στην...αναφορά την Kition ο Χριστοδουλίδης-«Το κράτος δεν μπορεί να εκβιάζεται από οποιονδήποτε»
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Κύπρου
Κτηματομεσίτες: Απαραίτητη η διόρθωση για διενέργεια γενικής εκτίμησης κάθε πέντε αντί κάθε τρία χρόνια
Όμιλος Domenica: Επιτυχής ολοκλήρωση του «Universal Residences»-Μια εξαιρετική εμπειρία διαβίωσης
Ask Wire: Οι 10 ακριβότερες πωλήσεις ακινήτων στην Κύπρο τον Μάρτιο