Π. Βλαδιμήρου: Προσεγγίζουμε το digital ως το κύριο κανάλι επικοινωνίας

Τις μεγάλες αλλαγές και τις εξελίξεις που καταγράφονται στην τοπική αγορά παρουσίασε ενώπιον του 18ου Digital Marketing Forum ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts, Παντελής Βλαδιμήρου.

Με τίτλο «Προς αναζήτηση του "καλύτερου": Τι θα κυριαρχήσει στο Digital Marketing το 2023», ο ομιλητής εξέφρασε τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τις μεταβαλλόμενες συνθήκες, τονίζοντας τη σημασία που έχει να γίνονται σωστές επιλογές από τις εταιρείες για μεγαλύτερο δυνατό όφελος.

Όπως είπε, το μάρκετινγκ δεν αφορά μόνο την ανάπτυξη στρατηγικού πλάνου και δημιουργικής προσέγγισης, αλλά και τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτιστοποίηση της απόδοσης με σκοπό το ευρύτερο όφελος του οργανισμού μας.

Προς αναζήτηση του "καλύτερου", δεν χρειάζεται να αναζητούμε το “νέο”. Αντιθέτως, "πρώτα προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερα αυτό που ήδη γνωρίζουμε", είπε χαρακτηριστικά.

Στην εποχή μας, τόνισε, καλούμαστε να προσεγγίσουμε το Digital «ως το κύριο κανάλι επικοινωνίας».

Όσον αφορά στις προσαρμογές που πρέπει να γίνουν ενόψει του 2023, ο κ. Βλαδιμήρου ήταν ξεκάθαρος. Για να είναι επιτυχές το διαδικτυκό μάρκετινγκ πρέπει να υπάρχον μετρήσιμα αποτελέσματα, αποδοτικότητα, έξυπνες ιδέες και το Impression να αντικαταταθεί από Conversion.

Ακολούθησε ανάλυση ενεργειών που κάνουν καλύτερη την παρουσία στην digital ζωή. Μεταξύ αυτών, είναι η επιδίωξη για εξειδίκευση, το έξυπνο, ρεαλιστικό και δημιουργικό περιεχόμενο, η αξιοποίηση στοχευμένων τακτικών εκστρατειών και η σταθερότητα στην επικοινωνία,  απαραίτητη σε εποχές με προκλήσεις.

«Επικεντρωνόμαστε σε ενέργειες οι οποίες έχουν άμεσο όφελος στους μετρήσιμους στόχους του οργανισμού μας», ανέφερε λίγο αργότερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Webarts σε μια ιδιαίτερα χρήσιμη για το κοινό παρουσίαση.

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»