Το success story 3 εταιρειών που αξιοποιούν την τεχνολογία στο μέγιστο

InBusinessNews  22/11/2022 17:03
Το success story 3 εταιρειών που αξιοποιούν την τεχνολογία στο μέγιστο

Το success story 3 εταιρειών που αξιοποιούν την τεχνολογία στο μέγιστο

InBusinessNews  22/11/2022 17:03

Τη συνταγή επιτυχίας τους μοιράστηκαν με το κοινό τρεις κυπριακές μικρομεσαίες επιχειρήσεις(ΜμΕ) που τόλμησαν και πέτυχαν. Το τεχνολογικό τους ταξίδι με συνοδοιπόρο τη Cyta Business περιέγραψαν οι Άντρεα Σολομωνίδου, Partner στην Giraffes in the Kitchen,  Γιάγκος Χατζηγιαννής, Γενικός Διευθυντής του CIM (Cyprus Institute of Marketing) και Λουκία Χατζηανδρέου, Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια, Progressive Insurance, στο πλαίσιο του συνεδρίου Cyta Business Roadshow

Η  Άντρεα Σολομωνίδου υπέδειξε πως στην εταιρεία υπήρχαν διαφορετικές ανάγκες για τον κάθε συνάδελφο σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των εργαλειών τεχνολογίας. «Βρήκαμε την φόρμουλα», είπε «και εξοικονομήσαμε πόρους». Πρόσθεσε ωστόσο, ότι σημαντικό στοιχείο της επιτυχίας αποτελεί η εύρεση τρόπων για αύξηση της παραγωγικότητας.

Από πλευράς του, ο γενικός διευθυντής του CIM, Γιάγκος Χατζηγιάννης υπογράμμισε πως η ψηφιακή παρουσία μέσα από την δημιουργία λογαριασμών social media δεν είναι ψηφιακή αναβάθμιση. Τόνισε παράλληλα, πως οι ΜμΕ πρέπει να αντιληφθούν ότι χρειάζεται στρατηγική και ένα μακροπρόθεσμο πλαίσιο για ξεκάθαρο αποτέλεσμα.

Η Λουκία Χατζηανδρέου είπε πως η εταιρεία της αφιερώνει χρόνο και πόρους για αναβάθμιση στη ψηφιακή εποχή εδώ και χρόνια. «Η τεχνολογία είναι το εργαλείο που θα χρησιμοποιήσουμε για να δώσουμε την εξυπηρέτηση, όμως, χρειάζεται υποδομή και πελατοκεντρική κουλτούρα», σημείωσε. 

Να μην φοβόμαστε την τεχνολογία και να είμαστε σχετικοί, ήταν το κεντρικό μήνυμα των ομιλητών.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας