Ψηφιοποίηση των τραπεζών με τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο

InBusinessNews  04/10/2022 16:51
Ψηφιοποίηση των τραπεζών με τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο

Ψηφιοποίηση των τραπεζών με τις ανάγκες των πελατών στο επίκεντρο

InBusinessNews  04/10/2022 16:51

Η ψηφιοποίηση στον τραπεζικό τομέα είναι ένα ταξίδι πολυετές στο οποίο συνοδοιπόροι είναι οι πελάτες και ανάγκες που έχουν. Αυτό ήταν το βασικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξαν οι συμμετέχοντες σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.

Φιλοξενούμενοι στο CITEA Digital Cyprus Conference 2022 ήταν οι Χρίστος Eojourian, Head of Technology & Digital, Hellenic Bank, Βασίλης Ιωάννου, Business Units Junior Director, ECOMMBX Ltd, Δημήτρης Νικολάου, Chief Digital Officer, Τράπεζα Κύπρου, Σωτήρης Προκοπίου, PhD, Senior Manager, Digital Transformation Services Lead, KPMG με συντονιστή τον Γιώργο Τζιωρτζή, Transformation and Digital Economy Advisor της Τράπεζας Κύπρου.

Ο κ. Eojourian είπε πως οι επιχειρήσεις πρέπει να δουν τι πρέπει να κάνουν για να φτάσουν εκεί που θέλουν. Η ψηφιακή αναβάθμιση δεν είναι project είναι κάτι διαρκές, όπως είπε χαρακτηριστικά. Η αναβάθμιση είναι αυτό που ζούμε και τι κάνουμε και θα μας απασχολεί τα επόμενα 10 χρόνια και ακόμη πιο μακριά, είπε.

Ο Δημήτρης Νικολάου είπε πως νέες υπηρεσίες υπάρχουν στα χέρια των τραπεζών και στην υιοθέτησή τους πρέπει να ακούν τους πελάτες και να δημιουργούν προϊόντα που να τους είναι χρήσιμα. Το mindset είναι το πιο σημαντικό, πρόσθεσε, καθώς πρέπει το αποτέλεσμα να έχει αξία (value) και για τις δύο πλευρές.

Ο κ. Ιωάννου είπε πως οι επιχειρήσεις πρέπει να κάνουν το extra mile και να δουν πώς να εξυπηρετήσουν καλύτερα τους πελάτες. Εδώ είναι που τα τραπεζικά ιδρύματα πρέπει να εργαστούν και να προσαρμοστούν ώστε να στηρίξουν τις επιχειρήσεις στη ψηφιακή μετάβαση, εξήγησε.

Την άποψή του εξέφρασε για το θέμα και ο κ. Προκοπίου, σύμφωνα με τον οποίο νέες ευκαιρίες σημαίνει νέες συνέργειες. «Έχουμε τις ΜμΕ στην Κύπρο και υπάρχει μια αλληλοσύνδεση με τις τράπεζες», είπε, ενώ έμφαση έδωσε στα δεδομένα που συλλέγονται από τους πελάτες και τη χρησιμότητά τους για τα ιδρύματα.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Technology & Innovation Conference Partner: Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Χορηγοί: Capacitor Partners, Cyta Business, Hellenic Bank, JINIUS, KPMG, Kyndryl, NAGA Pay, NetU, Oracle, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: Datatech, Demstar, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: AdTech Holding, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας