Α. Νεοκλέους: Η ψηφιακή εποχή βρίσκει τη Cyta ανθρωποκεντρική

Μία σημαντική ανακοίνωση και μια πιο ανθρωποκεντρική πλευρά της Cyta, επιφύλασσε για το κοινό του CITEA Digital Conference 2022, ο CEO του Οργανισμού, Αντρέας Νεοκλέους.

Διαβάστε εδώ: Cyta: Το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ευρώπη για 2η συνεχή χρονιά

Μιλώντας στο Συνέδριο που προσέλκυσε πάνω από 600 άτομα από τον χώρο της τεχνολογίας και της επιχειρηματικής σκηνής της Κύπρου, ο CEO της Cyta απέδειξε την δυναμική του Οργανισμού που ηγείται τα τελευταία χρόνια και την ικανοποίηση των πελατών της.

Ο κ. Νεοκλέους αποκάλυψε από τη σκηνή της εκδήλωσης, ότι ο Οργανισμός αναδείχτηκε από την OOKLA ως το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Ευρώπη για δεύτερη συνεχή χρονιά, γεγονός που θα ανακοινωθεί και επίσημα το επόμενο διάστημα.

«Τεσσερα χρόνια ωριμάσαμε και μεγαλώσαμε. Το κέρδος μας ανέβηκε στα 40 εκατ.μέσα σε 4 χρόνια και αυτό είναι κάτι το εκπληκτικό. Ελιχθήκαμε. Γίναμε πιο εξωστρεφής και οι ανταγωνιστές μας είναι περισσότερο συνεργάτες μας», είπε κάνοντας μια σύντομη ανασκόπηση στην πορεία του Οργανισμού.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος εμφανίστηκε σχετικά με το ανθρώπινό του δυναμικό, το οποίο φαίνεται να αποδέχεται τις αλλαγές και να εργάζεται σκληρά με πραγματικό ενδιαφέρον για την εταιρεία.

«Τα τελευταία χρόνια, στη Cyta εφαρμόσαμε το performance management system και οι άνθρωποί μας, το έχουν αποδεχτεί», δήλωσε σχετικά. Ερωτηθείς για το τι κάνει την Cyta επιτυχημένη, ο ίδιος είπε πως σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν μερικοί σπουδαίοι άνθρωποι που κάνουν εξαιρετική δουλειά που προέρχεται από την αγάπη που έχουν για τον Οργανισμό.

Εκτενή αναφορά έκανε στη ψηφιακή αναβάθμιση και στις καινοτομίες της Cyta, που αποτέλεσε και κεντρικό ζήτημα της συζήτησης.

«Βάλαμε 5G σε όλη την Κύπρο, μπήκαμε δυναμικά», είπε, προαναγγέλλοντας σε αυτό το σημείο τη νέα πρωτιά του δικτύου, ως προς την ταχύτητα.

Ακολούθως, τόνισε, τη σημασία της φυσικής επαφής μεταξύ των ανθρώπων, εν μέσω της ψηφιακής επανάστασης. «Τα δύο πρέπει να συνυπάρχουν, χρειάζεται ισορροπία», σχολίασε.

Σημείωσε, μάλιστα, ότι στόχος της Cyta για το μέλλον είναι, μεταξύ άλλων, το να έχει περισσότερη συναισθηματική σύνδεση (emotional connection) με τους πελάτες της.

Κληθείς, τέλος, να δώσει μερικές συμβουλές προς τις εταιρείες, ο CEO τις κάλεσε πάνω απ’ όλα να πρωτοτυπούν. «Να σκέφτεστε έξω από το κουτί και διαρκώς να βελτιώνετε την εμπειρία πελάτη», δήλωσε.

«Να είστε γρήγοροι στις αποφάσεις, να παίρνετε ρίσκα και να μην περιμένετε πως όλοι θα συμφωνήσουν με τις αποφάσεις σας», συμπλήρωσε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Technology & Innovation Conference Partner: Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Χορηγοί: Capacitor Partners, Cyta Business, Hellenic Bank, JINIUS, KPMG, Kyndryl, NAGA Pay, NetU, Oracle, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: Datatech, Demstar, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: AdTech Holding, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»