Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ανάπτυξή του στην Κύπρο

InBusinessNews  15/09/2022 09:09
Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ανάπτυξή του στην Κύπρο

Το ηλεκτρονικό εμπόριο και η ανάπτυξή του στην Κύπρο

InBusinessNews  15/09/2022 09:09

Ψηφιακό άλμα έκαναν την τελευταία τριετία επιχειρήσεις και καταναλωτικό κοινό, οδηγώντας σε πρωτοφανή ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το τελικό αποτέλεσμα των αλλαγών που συντελούνται είναι μια μεγάλη δομική αλλαγή, όπου οι επιχειρήσεις καλούνται να αξιοποιήσουν ταυτόχρονα φυσικά καταστήματα και ψηφιακά κανάλια.

Σε αυτόν τον μεταβαλλόμενο κόσμο, το ηλεκτρονικό εμπόριο στην Κύπρο αναπτύσσεται ώστε να ανταπεξέλθει στον ανταγωνισμό –που ενίοτε είναι διεθνής- και να διοχετεύσει επιτυχώς προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά.

H εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου από την σκοπιά όσων έχουν εδραιωθεί μέσω δικών τους e-shops, παρέχουν πλατφόρμες για e-commerce και αναπτύσσουν λύσεις για ηλεκτρονικό εμπόριο θα παρουσιαστεί ενώπιον του 14ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου στις 20 Σεπτεμβρίου 2022.

Οι παράγοντες «χρόνος», «τιμή», «ακρίβεια» και «εμφάνιση» θα αποτελέσουν βασικά συστατικά μιας συζήτησης στρογγυλής τραπέζης που αναμένεται από τους συμμετέχοντες με μεγάλο ενδιαφέρον. Μεταξύ άλλων, τα μέλη του πάνελ θα συζητήσουν τον ρόλο που διαδραματίζουν οι τράπεζες και άλλες πλατφόρμες online πληρωμών στην ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στη σκηνή έχουν κληθεί οι: Παντελής Βλαδιμήρου CEO της Webarts, Χρίστος Ιακωβίδης Project Coordinatorn του ομίλου MSJ, EvZeen.com e-shop, Ισίδωρος Μεζόπουλος, Account Manager της MasterCard Κύπρου, Δημήτρης Τραυλός, Head of Omnichannel Acceleration της ContactPigeon, Θεόδωρος Χατζηστυλλής, Country Manager Κύπρου στη payabl. Συντονιστής του πάνελ θα είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής της Powersoft Computer Solutions LTD, Γιώργος Μαλέκκος ο οποίος θα είναι και ο συντονιστής του Συνεδρίου.

Όλα τα νεότερα

Το 14ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου έρχεται για να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις στο χώρο, όπως επίσης και ενδιαφέροντα case studies από Κύπρο και εξωτερικό. Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στην πελατοκεντρική προσέγγιση για αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση πελατών, στον ρόλο της αειφόρου ανάπτυξης, στα οφέλη της εξατομικευμένης διαδικτυακής εμπειρίας αγορών και στο πώς η χρήση νέων τεχνολογιών μπορεί να οδηγήσει σε ανοδική πορεία τα κέρδη μιας επιχείρησης. Τέλος, στο μικροσκόπιο θα τεθούν οι προκλήσεις που προκύπτουν από το ηλεκτρονικό διασυνοριακό εμπόριο.

Αφορά επιχειρηματίες, διευθυντικά στελέχη εταιρειών, Digital Managers, Managers τμημάτων ΙΤ, στελέχη επιχειρήσεων τα οποία έχουν αναπτύξει ή πρόκειται να αναπτύξουν online πλατφόρμες διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών και εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού, παροχής υπηρεσιών παράδοσης, ηλεκτρονικών πληρωμών και Digital Marketing.

Πληροφορίες

Οργανωτής: ΙΜΗ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ContactPigeon, FedEx, G.A.P. Vassilopoulos Group, JCC, MasterCard, OJO Sunglasses, Payabl., Powersoft

Υποστηρικτές (μέχρι στιγμής): 5η Εβδομάδα Ασφαλούς Παιχνιδιού, Εθνική Αρχή Στοιχημάτων

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER, Omega Channel

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας