Datatech I.T Solutions Ltd: Επαναπιστοποιείται ως Great Place to Work®

Την επιτυχή επαναπιστοποίηση της Datatech, ανακοίνωσε το Great Place to Work®.

 Σε σχετική ανακοίνωση, ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work®, Κυριάκος Ιακωβίδης ανέφερε:

“Η διαδικασία αξιολόγησης που υιοθετούμε, δεν καταλήγει απλά σε μια πιστοποίηση. Το όφελος είναι η πληροφόρηση που διαθέτει στη διεύθυνση της εταιρείας για το πώς μπορεί να ενισχύσει περεταίρω το εργασιακό της περιβάλλον. Η Datatech έχει αξιοποιήσει πλήρως και με μεγάλη επιτυχία το όφελος αυτό και τους συγχαίρουμε”.

Εκ μέρους της Datatech I.T Solutions Ltd , δηλώσεις έκανε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κύριος Νίκος Αποστολίδης:

 “Η πιστοποίηση του Great Place to Work® είναι η καλύτερη απόδειξη και συνάμα επιβράβευση, στις προσπάθειες που καταβάλλουμε για 30 τόσα χρόνια να είμαστε ένας καλός εργοδότης. Επενδύουμε στην ανάπτυξη των γνώσεων των συναδέλφων, στη δημιουργία ενός άνετου φιλικού εργασιακού περιβάλλοντος και στην δημιουργία μιας κουλτούρας, που βασίζεται στην εμπιστοσύνη και τον αλληλοσεβασμό.

Το 2021 συμμετείχαμε με σκοπό να βρούμε τι θα ικανοποιούσε το προσωπικό μας. Το φετινό πολύ ψηλότερο ποσοστό επιτυχίας, μας έδειξε ότι οι προσπάθειες καθώς και τα νέα μέτρα που εφαρμόσαμε όπως, 4 ήμερη εργασία, Casual Friday, Work from home κα. είχαν θετικό αντίκτυπο στην ικανοποίηση του προσωπικού της εταιρείας μας και μαζί με την πιστοποίησή μας είναι η καλύτερη επιβράβευση για μας.”

Η Datatech I.T. Solutions Ltd ιδρύθηκε το 1989 και είναι πρωτοπόρος πάροχος λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής στο δημόσιο, ημιδημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε όλη την Κύπρο.

Προωθώντας λύσεις που βασίζονται σε προϊόντα που αναπτύσσονται από την ίδια την εταιρεία η από τους συνεργάτες της στο εξωτερικό, η Datatech βοηθά τους πελάτες της να μειώσουν τα κόστη, να αυξήσουν την παραγωγικότητα και να εξορθολογήσουν τις δραστηριότητές τους. Με μια επιτυχημένη πορεία 30+ ετών, η Datatech είναι ο ιδανικός συνεργάτης για κάθε έργο πληροφορικής.

Έχοντας συνάψει στρατηγικές συμμαχίες με διεθνείς τεχνολογικούς κολοσσούς όπως η IBM, η Honeywell, η Zebra, η Extreme Networks, η Kodak Alaris, η Microsoft, η Oracle, η VMware και άλλοι, η Datatech προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά λύσεων, όπως Enterprise Content Management, Supply Chain Management και Mobile Solutions.

Δειτε Επισης

Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας
Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης