Ogilvy: Βραβείο Network of the Year στα Cannes Lions 2022

Μεγάλη τιμή για την Ogilvy διεθνώς η οποία απέσπασε το βραβείο Network of the Year στα Cannes Lions 2022. Τιμητική διάκριση έλαβε και η Ogilvy Greece καμπάνια της Lacta "Μη με αφήσεις ποτέ" που δημιούργησε η Ogilvy Greece με θέμα την ενδοοικογενειακή βία, κατάφερε να κερδίσει το βραβείο Gold Lion στην ενότητα Glass: The Lion for Change, που επιβραβεύει την δημιουργικότητα η οποία αλλάζει την κοινωνία, και επηρεάζει θετικά την ριζωμένη ανισότητα των φύλων, μία από τις πιο σημαντικές διακρίσεις που δίνονται στο Διεθνές Φεστιβάλ Δημιουργικότητας των Καννών τα τελευταία χρόνια.

Η Κυριακή Λουκά, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Ogilvy Cyprus, δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή να ανήκουμε στο δίκτυο της Ogilvy, το πιο πολυβραβευμένο agency σε παγκόσμιο επίπεδο. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι και για την Ogilvy Greece, τους μετοχικούς μας συνεργάτες»

Ο Γιώργος Ζαρόγιαννης, CEO της Ogilvy Cyprus, αναφέρει: «Είναι μεγάλη η χαρά και η τιμή που ανήκουμε στην οικογένεια της Ogilvy. Η ομάδα της Ogilvy Greece είναι τρομερά δημιουργική και ταυτόχρονα κοινωνικά ευαισθητοποιημένη. Αδιαμφισβήτητα, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει το κοινό και να δημιουργήσει την καμπάνια με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην κοινωνία. Δικαίως η προσπάθεια αναγνωρίστηκε και επιβραβεύτηκε»

Η ταινία κυκλοφόρησε την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, έγινε viral στο YouTube, παίχτηκε από όλα τα τηλεοπτικά κανάλια δωρεάν και έγινε αντικείμενο συζήτησης στα Social Media για μέρες. Αλλά πιο σημαντικά, αύξησε κατά 650% την επισκεψιμότητα στο site της MKO ΔΙΟΤΙΜΑ και οκταπλασίασε τον αριθμό των κλήσεων για βοήθεια, ακόμα και από παιδιά επιζώντων, σπάζοντας τον κύκλο της σιωπής σε θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Η τρίλεπτη ταινία σε παραγωγή της Foss Productions, κατάφερε να μπει και στο shortlist της ενότητας Film Craft για την σκηνοθεσία του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και της ενότητας Entertainment για το casting των Χριστίνας Χειλά-Φαμέλη και Έκτορα Λιάτσου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Δείτε το case study και την ταινία "Μη με αφήσεις ποτέ" ΕΔΩ

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας