Η TheSoul Publishing λανσάρει τη δική της σειρά Creator Originals στο Pinterest

InBusinessNews  27/06/2022 17:45
Η TheSoul Publishing λανσάρει τη δική της σειρά Creator Originals στο Pinterest

Η TheSoul Publishing λανσάρει τη δική της σειρά Creator Originals στο Pinterest

InBusinessNews  27/06/2022 17:45

Η TheSoul Publishing, το παγκόσμιο ψηφιακό στούντιο με έδρα την Κύπρο, λανσάρει την πρώτη της σειρά Creator Original στο Pinterest. Ως μέρος αυτής της νέας και συναρπαστικής πρωτοβουλίας, η TheSoul - το βραβευμένο παγκόσμιο στούντιο που εστιάζει στο θετικό περιεχόμενο – θα κυκλοφορήσει πρωτότυπο περιεχόμενο στο Pinterest, το οποίο θα απευθύνεται στο διεθνές κοινό του δημοφιλούς brand 5-Minute Crafts.

Κάνοντας πρεμιέρα στην ιταλική και στη γαλλική σελίδα του καναλιού 5 Minuti Creativi (IT) και Brico Sympa (FR) αντίστοιχα, στη νέα αυτή σειρά θα ανεβαίνουν δέκα βίντεο υψηλής ποιότητας σε εβδομαδιαία βάση αξιοποιώντας τα ελκυστικά Idea Pins του Pinterest. Τα θέματα βασίζονται στις τάσεις του Pinterest, οι οποίες αντανακλούν τις προτιμήσεις των χρηστών. Αυτά τα γρήγορα, αποκλειστικά Idea Pins θα καθοδηγήσουν τους fans σε μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, όπως ξύλινες χειροτεχνίες, εύκολα  tips και life hacks για το σπίτι, δημιουργική ανακύκλωση καθημερινών αντικειμένων, έξυπνες συμβουλές ραπτικής και χρήσιμες επισκευές και επαναχρήσεις.

Τα Creator Originals είναι μια σειρά περιεχομένου στο Pinterest που περιλαμβάνει τους πιο εμπνευσμένους δημιουργούς του κόσμου (μεμονωμένους δημιουργούς, εκδότες, media) που πυροδοτούν δημιουργικές ιδέες για τους χρήστες της πλατφόρμας. Η νέα σειρά κάνει τους δημιουργούς του Pinterest να ξεχωρίζουν και εμπνέει τους Pinners με αποκλειστικά βίντεο με τα Idea Pins.

Ο Johan Gipch, Content and Creator Partnerships του Pinterest στη Νότια Ευρώπη, δήλωσε: «Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το Pinterest δημιούργησε προϊόντα, δυνατότητες και πόρους ώστε να διευκολύνει τους δημιουργούς στο να συνεργάζονται με την πλατφόρμα, αλλά και να τους ανακαλύπτουν περισσότεροι χρήστες. Η εμπειρία των δημιουργών του Pinterest ξεχωρίζει από άλλες πλατφόρμες, επειδή προωθεί την πιο ουσιαστική δέσμευση μεταξύ των δημιουργών, των εκδοτών και των κοινοτήτων τους, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να δημιουργούν, να αναπτύσσουν, και να προωθούν τις ιδέες που ανακαλύπτουν. Η σειρά Creator Original της TheSoul Publishing θα δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες του Pinterest να εμπνευστούν από το υπέροχο περιεχόμενο, με βάση τις τάσεις που δημιουργούνται στο DIY και τις χειροτεχνίες».

Ο Francesco Miceli, Head of Content Distribution Partnerships στη TheSoul Publishing σχολίασε σχετικά: «Από εύχρηστα life hacks μέχρι και κωμωδία κινουμένων σχεδίων, τα brands της TheSoul Publishing επικεντρώνονται στο θετικό, πρακτικό και καθαρά διασκεδαστικό περιεχόμενο. Με περισσότερους από πέντε εκατομμύρια ακόλουθους στα 16 κανάλια μας σε διάφορες γλώσσες στο Pinterest, έχουμε αποδείξει ότι κατανοούμε τις μελλοντικές τάσεις και γνωρίζουμε πώς να δημιουργούμε περιεχόμενο που να έχει απήχηση στο παγκόσμιο κοινό του Pinterest. Συνεχίζουμε να χτίζουμε πάνω σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία και είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε δύο Pinterest-first σειρές, βασισμένες σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς τάσεις στην πλατφόρμα. Ανυπομονούμε για μια μακροχρόνια συνεργασία»

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας