NAGA: Εργασία σε challenging περιβάλλον με πολλαπλά benefits

Η τεχνολογία έχει μεταμορφώσει κάθε σημαντικό τομέα της ζωής μας τις τελευταίες δεκαετίες, με τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες να έχουν αλλάξει σχεδόν εξ ολοκλήρου. 

Αυτές οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τον όρο “Fintech”, το οποίο περιλαμβάνει όλη την τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών για επιχειρήσεις και καταναλωτές. Ο τομέας των χρηματοοικονομικών μπορεί να διαφέρει, από επενδύσεις και τραπεζικές υπηρεσίες έως ασφάλειες και δανεισμό (αυτά είναι μερικά μόνο παραδείγματα), αλλά η αξία των προϊόντων fintech παραμένει η ίδια: παροχή πιο απλοποιημένων και φθηνότερων προσφορών στους πελάτες, με όλα τα σχετικά ρίσκα που αυτό μπορεί να επιφέρει.

Εκτός από τα οφέλη που παρέχονται στο κοινό, το fintech προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες για επαγγελματική σταδιοδρομία, και γίνεται όλο και πιο δημοφιλές σε επαγγελματίες και πτυχιούχους τα τελευταία χρόνια. Τα οφέλη είναι ξεκάθαρα για όσους επιλέγουν μια πορεία στον κλάδο του Fintech. 

Τα τελευταία χρόνια ο κλάδος αναπτύσσεται και στην Κύπρο, και πολλές εταιρείες με συνεργασίες στο εξωτερικό, έχουν τη βάση τους στο νησί μας. Μια από αυτές τις εταιρείες, είναι η NAGA. Από την αρχή της ίδρυσής της η NAGA, έχει αλλάξει τα δεδομένα τόσο στον κόσμο του Fintech, όσο και στον τρόπο εργασίας.

Η εργασία στη NAGA είναι επί καθημερινής βάσεως τελείως ξεχωριστή και μοναδική. Η εταιρεία απασχολείται σε έναν τομέα που απαιτεί και ενθαρρύνει συνεχή δημιουργικότητα, αναλυτική σκέψη, προσοχή στην λεπτομέρεια και τήρηση αυστηρών προθεσμιών και χρονοδιαγραμμάτων.

Αυτό, αυτόματα έχει και πολλές εργασιακές απαιτήσεις. Γι’ αυτό και η NAGA, φροντίζει να παρέχει στους υπαλλήλους της τα κατάλληλα εργαλεία και πλεονεκτήματα για να νιώθουν πραγματικά την υποστήριξη της εταιρείας και να μπορούν να φέρουν εις πέρας κάθε εργασία τους, με αυτοπεποίθηση. Στόχος της NAGA, είναι να υπάρχει ένα θετικό κλίμα στην εταιρεία, έτσι ώστε να μπορεί ο κάθε υπάλληλος να λαμβάνει πρωτοβουλίες, να πετύχει κάθε στόχο που θέτει, να ανταμείβεται σωστά και να είναι αφοσιωμένος σε ό,τι κάνει, αφού θα έχει κάθε κίνητρο για να συνεχίσει με επιτυχία.

 

Πιο συγκεκριμένα τους προσφέρεται ένα ελκυστικό πακέτο απολαβών, με Bonus αναλόγως της απόδοσής τους, Ταμείο Προνοίας, Ετήσια Άδεια μετ’ απολαβών καθώς και Αναρρωτική Άδεια μετ’ απολαβών, ευκαιρίες ενδοεταιρικής εκπαίδευσης και επαγγελματικής ανέλιξης, Επιχορήγηση Επαγγελματικών Πιστοποιήσεων, Ευκαιρίες παρακολούθησης σεμιναρίων και προγραμμάτων εκπαίδευσης (Diplomas, BSc, MSc) με συνεργαζόμενους Πανεπιστημιακούς φορείς και Στρατηγικούς συνεργάτες της NAGA, Κάλυψη εξόδων χώρου στάθμευσης, καθώς και σνακ, καφέ και φρούτα για όλους.

Μάθε πώς μπορείς να “μεταμορφώσεις” την καριέρα σου με τη NAGA εδώ.

IMPORTANT NOTICE: “Any news, opinions, research, analyses, or other information contained in this article are provided as general market commentary and do not constitute investment advice. The market commentary has not been prepared in accordance with legal requirements designed to promote the independence of investment research, and therefore, it is not subject to any prohibition on dealing ahead of dissemination. Past performance is not an indication of possible future performance. Any action you take upon the information in this article is strictly at your own risk, and we will not be liable for any losses and damages in connection with the use of this article.”

RISK WARNING: “CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. A high percentage of retail client investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.”

Δειτε Επισης

Γιατί έρχονται στην Κύπρο οι Google, Amazon, SalesForce & Binance;
NEDECO: Σχεδιάστε σήμερα τη μελλοντική σας ανάπτυξη και βιωσιμότητα
Αλλαγής σκυτάλης στα ηνία της Cablenet-Νέος CEO ο Ιωάννης Μαυρίδης
Η AWS ανακοινώνει νέες καινοτόμες λειτουργίες για το Amazon Bedrock
ConsulTech: Ενώνει δυνάμεις με την αμερικανική TKI με στόχο τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
Είκοσι νέες ψηφιακές υπηρεσίες εντός του 2024-Τα πλάνα του Υφ. Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής
Με μεγάλη επιτυχία το «2ο Cyprus: The New Global Tech & Innovation Hub Summit» (pics)
Η Quadcode ενώνει δυνάμεις με την Capacitor Partners για το μεγαλύτερο Hackathon στην Κύπρο
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας