Η Demstar στο ταξίδι της ψηφιακής αναβάθμισης

Δελτίο Τύπου  27/05/2022 12:01
Η Demstar στο ταξίδι της ψηφιακής αναβάθμισης

Η Demstar στο ταξίδι της ψηφιακής αναβάθμισης

Δελτίο Τύπου  27/05/2022 12:01

Tην Τρίτη 10 Μάϊου 2022, η Demstar πραγματοποίησε, με ιδιαίτερη επιτυχία, διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Funding Your Way To a Digital Workplace». To διαδικτυακό σεμινάριο, εντάσσεται στα πλαίσια δράσεων που υιοθέτησε η Demstar για ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό με τίτλο «Dare to be transformed- Together for the Journey». Το σεμινάριο συγκέντρωσε σημαντικό αριθμό συμμετεχόντων και πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία GrantXpert Consulting. 

Στόχος του σεμιναρίου ήταν, η ενημέρωση των συμμετεχόντων  για τις παρεχόμενες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας  που προσφέρει  η Demstar  και εμπίπτουν  στο ταξίδι μετασχηματισμού  κάθε επιχείρησης, καθώς  και η παρουσίαση των  γενικών πληροφοριών του Σχεδίου Επιχορήγησης  για την Ψηφιακή Αναβάθμιση, το οποίο θα εξαγγείλει προσεχώς το Υπουργείο Ε.Ε.Β. και αφορά Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις.

Ομιλητές στο διαδικτυακό σεμινάριο εκ μέρους της Demstar ήταν, ο CEO, κ. Στέλιος Κολοκασίδης και ο Head of Business Development, κ. Θεοδόσης Θεοδοσίου καθώς επίσης εκ μέρους της GrantXpert η Διευθύντρια της, κ. Σύλια Χ’’Χριστοδούλου.

Στην παρουσίαση του ο κ. Στέλιος Κολοκασίδης ανέπτυξε τον ρόλο της τεχνολογίας και την σημαντικότητα της Ψηφιακής Αναβάθμισης για ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας μιας επιχείρησης σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο οικονομικό περιβάλλον. 

Επισήμανε, επίσης, την αναγκαιότητα αξιοποίησης του σχεδίου επιχορηγήσεων του Υπουργείου ως στήριγμα και αφετηρία του ψηφιακού μετασχηματισμού κάθε επιχείρησης. Στην συνέχεια, ο κ. Θεοδόσης Θεοδοσίου, παρουσίασε σειρά λύσεων και υπηρεσιών για δημιουργία ενός έξυπνου, ασφαλισμένου και ευέλικτου περιβάλλοντος εργασίας σε μια εποχή όπου η επιχειρηματική δραστηριότητα πρέπει να κινείται μαζί με τον εργαζόμενο.

Τόνισε, επίσης, την επιχειρησιακή υπεροχή που αποκτούν οι επιχειρήσεις  μέσω της αυτοματοποίησης των διαδικασιών τους και πως αυτά μεγιστοποιούν την απόδοση και  βελτιώνουν την ροή των εργασιών τους. Τελειώνοντας η κ. Σύλια Χ΄΄Χριστοδούλου, επεξήγησε τα γενικά χαρακτηριστικά  του Σχεδίου Επιχορήγησης για την  Ψηφιακή Αναβάθμιση καθώς επίσης και την δυνατότητα κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης να αξιοποιήσει την χορηγία που προσφέρει το εν λόγω σχέδιο.

H Demstar, πρωτοπόρος σε θέματα τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτό το ταξίδι. Έχοντας ως συνοδοιπόρους τις γνώσεις, τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία του έμπειρου και άρτια καταρτισμένου προσωπικού της , η Demstar παραμένει δίπλα στους πελάτες της παρέχοντας τους λύσεις και υπηρεσίες οι οποίες ανταποκρίνονται στις συνεχείς προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.   

Τελειώνοντας, η Demstar εκφράζει τις ευχαριστίες της προς όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία και τον χρόνο τους!

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας