Βroadband HomeΒox 5G από την Epic

Η Epic, πιστή στην υπόσχεσή της να παρέχει υπερσύγχρονο δίκτυο σε συνδυασμό με πραγματική οικονομία, φέρνει τις απίστευτες ταχύτητες 5G στη δημοφιλές υπηρεσία Βroadband HomeΒox αναβαθμίζοντας την εμπειρία των συνδρομητών της, που πλέον τρέχουν με ταχύτητες 200Μbps.

Το Broadband HomeBox αποτελεί την ιδανική λύση για σύνδεση internet στο σπίτι αφού δεν  χρειάζεται σταθερή γραμμή και καλωδίωση ή ραντεβού εγκατάστασης. Απλά το βάζεις στην πρίζα και είσαι αμέσως online με απίστευτα γρήγορο internet που μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες όλης της οικογένειας!

Όλες οι συσκευές στο σπίτι μπορούν να συνδεθούν στο Broadband HomeBox είτε μέσω ethernet, είτε ασύρματα μέσω WiFi για να μπορείς να κάνεις όλα αυτά που απολαμβάνεις στο internet πιο γρήγορα. Συνδέσου την ίδια μέρα και ξεκίνα να σερφάρεις, να κατεβάζεις, να ανεβάζεις, να παίζεις, να δουλεύεις και να μοιράζεσαι τα πάντα με τις απίστευτα γρήγορες ταχύτητες του Broadband HomeBox από την Epic και με μόνο €19.99 για τους πρώτους 12 μήνες!

Το αναβαθμισμένο πλάνο του Βroadband HomeΒox ενισχύει τα δύο πλάνα που είναι ήδη διαθέσιμα, με ταχύτητες μέχρι 60mbps και παρέχει περισσότερες επιλογές στους πελάτες της Epic, σε σχέση πάντα με την διαθεσιμότητα στην τοποθεσία τους. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες καλώντας (χωρίς χρέωση) στο 159 ή στο www.epic.com.cy/el/HomeBox

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One