Online ραντεβού με την Kyndryl

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το online ραντεβού της Kyndryl με τις κυπριακές επιχειρήσεις. Σε λίγη ώρα, ξεκινά η διαδικτυακή συνάντηση ανάμεσα στο κυπριακό επιχειρείν και τη μεγαλύτερη εταιρία παροχής υποδομών πληροφορικής παγκοσμίως.

Λάβετε μέρος στο tech γεγονός εδώ και ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει, καθώς και για πώς μπορεί να καταστεί ο αξιόπιστος σας συνεργάτης σε διαχειριζόμενες εφαρμογές (Managed Applications), υπηρεσίες σε ψηφιακές εργασίες (Digital Workplace Service), υπηρεσίες δικτύου (Networking Services) , λειτουργίες συστημάτων (Systems Operations) και διαχείριση υπηρεσιών γενικότερα. (Service Management).

Με πέραν των 90.000 επαγγελματίων στο παγκόσμιο δίκτυο συνεργατών της, η Kyndryl παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής, διαχείρισης και εκσυγχρονισμού των κρίσιμων τεχνολογικών συστημάτων από τα οποία εξαρτάται η καθημερινότητα πολλών επιχειρήσεων και ιδιωτών.

Η πλήρης λειτουργία της στην Κύπρο, ως μία από τις 63 χώρες παγκοσμίως που δραστηριοποιείται αυτή τη στιγμή, καθιστά την Kyndryl ως έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών πληροφορικής σε τοπικό επίπεδο, με βασική διαφοροποίηση το ενοποιημένο μοντέλο σε παγκόσμια βάση μαζί με τα Κέντρα Υπηρεσιών (Center of Competence). Η εταιρεία έχει κληρονομήσει σημαντικά έργα πληροφορικής, χτίζοντας γερές βάσεις και δυνατότητες να εδραιωθεί και να τοποθετηθεί περαιτέρω σε μεγάλα έργα ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο στον δημόσιο αλλά και στον ιδιωτικό τομέα.

Η βαθιά τεχνογνωσία τριών δεκαετιών στις υπηρεσιών πληροφορικής, επιτρέπει στην εταιρεία να βοηθά με άνεση τους πελάτες της να αντιμετωπίζουν τόσο τις προκλήσεις των δεξιοτήτων όσο και των υποδομών παρέχοντας τα μοντέλα λειτουργίας και την τεχνογνωσία που απαιτείται για την ψηφιακή μετεξέλιξη των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε όλους τους CEO’s, Managing Directors και άλλα ανώτατα στελέχη των μεγάλων οργανισμών της Κύπρου.

Οργανωτής: Kyndryl

Συντονιστής: IMH

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One