TheSoul Publishing: Νέος αντιπρόεδρος ο Patrik Wilkens

Η TheSoul Publishing, το παγκόσμιο στούντιο παραγωγής ψηφιακού περιεχομένου, διόρισε τον Patrik Wilkens στη θέση του Vice President of Operations. Ως κορυφαίος στον κλάδο της ψηφιακής ψυχαγωγίας, ο Wilkens έχει στο βιογραφικό του περισσότερα από 14 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση ομάδων καθώς και στην ανάπτυξη προϊόντων και οργανισμών. Καθώς η TheSoul Publishing συνεχίζει να αναπτύσσεται ραγδαία ανά το παγκόσμιο, οι ηγετικές ικανότητες και η εκτενής εμπειρία του Wilkens στην ανάπτυξη οργανισμών, θα αποτελέσουν μεγάλο πλεονέκτημα για το στούντιο.

Προηγουμένως, ο Wilkens διετέλεσε Vice President of Mobile στην Spilgames, και όταν η εταιρεία εξαγοράστηκε από την Azerion, συνέχισε στην ίδια θέση. Ο Wilkens, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για δύο στούντιο ανάπτυξης, δημιούργησε μια κεντρική επιχειρησιακή δομή που βελτιστοποίησε τη λειτουργία βασικών τμημάτων – συμπεριλαμβανομένου του business intelligence, μάρκετινγκ και υπηρεσιών τεχνολογίας - που εξυπηρετούσαν τα gaming studios της Azerion. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ήταν υπεύθυνος για το επιτυχημένο λανσάρισμα περισσότερων από 60 προϊόντων, που είχαν ως αποτέλεσμα 250 εκατομμύρια downloads.

Στην TheSoul Publishing, ο Wilkens θα συνεργαστεί με τον Arthur Mamedov, Chief Operating Officer, για τον καθορισμό μιας μακροπρόθεσμης αλλά και βραχυπρόθεσμης επιχειρησιακής στρατηγικής. Επί του παρόντος, προτεραιότητα αποτελεί η αύξηση των εσόδων από τις συμφωνίας με brands, η επέκταση του χαρτοφυλακίου περιεχομένου μέσω ιστοσελίδων και εφαρμογών, καθώς και η επέκταση στην Κίνα. Ο Wilkens θα συμβάλλει επίσης στην προσπάθεια της TheSoul Publishing για λειτουργική υπεροχή  μέσω της υιοθέτησης νέων εργαλείων και διαδικασιών.

Αναφορικά με την ανακοίνωση, ο Wilkens δήλωσε: «Καθώς μεταβαίνω από τη βιομηχανία παιχνιδιών στη δημιουργία ψηφιακού περιεχομένου, είμαι πολύ ενθουσιασμένος που μου δίνεται η ευκαιρία να μεταφέρω την εξειδίκευση και την εμπειρία μου στην TheSoul Publishing. Παρόλο που υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ των διαδραστικών πολυμέσων του gaming και των κοινωνικών δικτύων, όπως για παράδειγμα το αφοσιωμένο fan base και το ψυχαγωγικό περιεχόμενο, η παγκόσμια εμβέλεια και προβολή της TheSoul Publishing είναι πραγματικά αξιοσημείωτη». Συνεχίζοντας, ανέφερε ότι «η παγκόσμια πανδημία είχε ως αποτέλεσμα τη στροφή στο θετικό και ανάλαφρο περιεχόμενο που η  TheSoul Publishing δημιουργεί. Δεν υπάρχει κάποια ένδειξη ότι η τάση αυτή θα εξασθενίσει και είναι πολύ συναρπαστικό να είμαι μέρος μια ταχέως αναπτυσσόμενης εταιρίας με απίστευτη δυναμική στα κοινωνικά δίκτυα».

  

Ο Wilkens θα εργάζεται και θα δίνει αναφορά στον Arthur Mamedov, COO, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Η TheSoul Publishing έχει αναπτυχθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια, με αποτέλεσμα να μεγαλώσει το εύρος, η πολυπλοκότητα των λειτουργιών καθώς και η αναζήτηση νέων ταλέντων. Ο ερχομός του Patrik στην ομάδα μας σίγουρα θα ενισχύσει την εξειδίκευσή μας, αφού έχει εμπειρία στην ανάπτυξη εταιριών, διατηρώντας παράλληλα άθικτο τον χαρακτήρα τους. Είναι εξαίρετος επαγγελματίας στον τομέα του, με πλούσιο βιογραφικό και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για τα επόμενα μας βήματα».

 

Αξιοποιώντας τις καταναλωτικές τάσεις, όπως για παράδειγμα την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D,  stop motion, διασκεδαστική live δράση, ιδιόμορφα μουσικά βίντεο, εμπνευσμένα projects  χειροτεχνίας και ζωηρά animation, η TheSoul Publishing γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλή στα κοινωνικά δίκτυα. Τα ψυχαγωγικά και θετικού περιεχομένου κανάλια της, όπως το 5-Minute Crafts, 123 GO!, και Slick Slime Sam, διανέμονται στα κοινωνικά δίκτυα και σε streaming platforms συμπεριλαμβανομένων του Facebook, Instagram, Pinterest, SnapChat, TikTok, YouTube, Amazon Prime, και κινέζικων πλατφόρμων όπως οι Xigua, Douyin και Bilibili.

 

Ο σημαντικός αυτός διορισμός έρχεται μετά από ένα μεγάλο ορόσημο, αφού η TheSoul Publishing έχει πρόσφατα ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπρόσθετα, η Tubular Labs ανακοίνωσε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι η TheSoul Publishing ήταν στην κορυφή της κατάταξης, με τους περισσότερους viewers ανά τον κόσμο κατά το 2020. Η Tubular αναφέρει επίσης ότι η TheSoul Publishing έχει συγκεντρώσει τις περισσότερες διαδικτυακές προβολές, μια θέση που διατηρεί από τον Οκτώβριο του 2020, ξεπερνώντας γνωστούς δημιουργούς, όπως ViacomCBS, Sony Pictures, Comcast και The Walt Disney Company.

Δειτε Επισης

Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας
Η Huawei απένειμε τις υποτροφίες για το πρόγραμμα Seeds for the Future
Δημήτρης Σκουρίδης: Έτσι μετατρέπεται σε κέντρο τεχνολογίας η Κύπρος-Προβολή της χώρας μας στην Ιαπωνία
Με τη στήριξη της Cyta, e-σύνδεση του «Σπιτιού του Παιδιού» με τις αίθουσες των δικαστηρίων
Νέα γενική διευθύντρια του TechIsland η Tanya Romanyukha-Παραλαμβάνει τη σκυτάλη από τον Μάριο Γιωργούδη
Έντονος ανταγωνισμός στην ευρυζωνική πρόσβαση-Σταθερότητα στη διαδικτυακή και καλωδιακή τηλεόραση