Πληρωμές μέσω τηλεφώνου με τη χρήση πιστωτικής κάρτας: Γρήγορα και με ασφάλεια!

Οι επιχειρήσεις καλούνται, για άλλη μια φορά (αν δεν το έχουν ήδη πράξει!), να βρουν άμεσα  ενναλακτικές μεθόδους πληρωμών για να μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους σε περίοδο lockdown αλλά και της ανάγκης για ανέπαφη συναλλαγή/δυσκολία επίσκεψης σε καταστήματα.

Η λύση απλή και άμεση: η υπηρεσία πληρωμών της Infocredit Group μέσω τηλεφώνου με τη χρήση πιστωτικής κάρτας σας επιτρέπει να εξυπηρετήσετε και τον πιο ανυπόμονο πελάτη σε λιγότερο από ένα λεπτό και με απόλυτη ασφάλεια. Η διαδικασία γίνεται μέσα από την πλατφόρμα JCCsmart, την δημοφιλέστερη πλατφόρμα διεκπεραίωσης συναλλαγών στην Κυπριακή Αγορά. Η συγκεκριμένη υπηρεσία διασφαλίζει επίσης την ρευστότητα της επιχείρησης σας καθώς προσφέρεται και ως εργαλείο εναλλακτικού τρόπου πληρωμής για συνέχιση συναλλαγών σας με πελάτες και συνεργάτες.

Η Infocredit Group είναι πιστοποιημένη με το PCI DSS (PCI Security Standards Council), το οποίο επιτρέπει στο τηλεφωνικό κέντρο να διεκπεραιώνει με ασφάλεια πληρωμές μέσω πιστωτικών καρτών. Όπως επίσης με ISO:27001:2013, ISO:22301:2012  και ISO:9001:2015.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο της Infocredit Group, τηλ. 22 398 000, emails: info@callcentercyprus.com , info@infocreditgroup.com, www.callcentercyprus.com

Call Center Cyprus από την Infocredit Group

Το Call Center Cyprus της Infocredit Group αποτελεί ένα πλήρως πιστοποιημένο και καταρτισμένο τηλεφωνικό κέντρο στην Κύπρο με τελευταίες τεχνολογίας εξοπλισμό και υπηρεσίες έτοιμο να ανταποκριθεί άμεσα και γρήγορα σε κάθε επιχειρηματική  ανάγκη.  Το πελατολόγιο της απαρτίζεται από δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς όπως δήμους, οργανισμούς συγκοινωνιών, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες,  εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εμπορικές εταιρείες κλπ. To τηλεφωνικό κέντρο διασφαλίζει πλήρως, μέσα από δομημένες διαδικασίες, την ποιότητα εξυπηρέτησης των πελατών και την προστασία των δεδομένων.

www.infocreditgroup.com

 

Δειτε Επισης

Παγκράτιος Βανέζης: Η σημασία ενός ισχυρού καθεστώτος διανοητικής ιδιοκτησίας
Βασίλης Ψύρρας: Το εξελισσόμενο νομικό πλαίσιο της Κύπρου και οι ICT Leaders
Ντέμης Ιωάννου: Αποκωδικοποίηση του κυπριακού φορολογικού συστήματος
Εγκαίνια του Έργου «Κέντρο Επιχειρηματικής Καινοτομίας-Συνοικία Πολιτιστικών και Δημιουργικών Βιομηχανιών» (vid)
Δημήτρης Σκουρίδης: Το οικοσύστημα έρευνας και καινοτομίας στην Κύπρο και οι στόχοι της πολιτείας
Ευγένιος Ευγενίου: Ιδανικό μέρος για τεχνολογικές εταιρείες και εταιρείες καινοτομίας η Κύπρος
Χάρης Πίστος: Η ηγετική θέση, το στρατηγικό όραμα και η ακλόνητη δέσμευση της Τράπεζας Κύπρου
Νικόδημος Δαμιανού: Ταχέως αναπτυσσόμενος περιφερειακός τεχνολογικός κόμβος η Κύπρος
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
Στο κέντρο της Λευκωσίας νέο κέντρο για την ενίσχυση του κυπριακού οικοσυστήματος καινοτομίας