Infocredit Group-LexisNexis (RELX Group): Μια ισχυρότερη συμμαχία

Η Infocredit Group και η LexisNexis, θυγατρική της πολυεθνικής εταιρείας RELX Group και κορυφαίος πάροχος νομικών, κανονιστικών και επιχειρηματικών πληροφοριών και αναλύσεων ανά το παγκόσμιο, ανακοίνωσαν την ενίσχυση της στρατηγικής τους συνεργασίας η οποία αναμένεται να φέρει πολλαπλά μελλοντικά οφέλη και για τα δύο μέρη.

Η στρατηγική συμφωνία αφορά μια πρόσθετη γκάμα προϊόντων που απευθύνεται σε δικηγόρους και άλλους επαγγελματίες που ασχολούνται με τη νομική, για την οποία θα έχει αποκλειστική εκπροσώπηση η Infocredit Group σε διάφορες χώρες.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Infocredit Group θα έχουν πρόσβαση στα νομικά προϊόντα της LexisNexis, ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο νομικών πόρων, συμπεριλαμβανομένων καταστατικών,  νομικές συμβουλές και πρακτική καθοδήγηση μέσα από βιβλιοθήκες όπως Lexis®PSL, Lexis®Library, Tolley Guidance, Tolley Library, Lexis®, Lexis 360® και πολλά άλλα. Τα εργαλεία αυτά βοηθήσουν τους χρήστες τους να εργαστούν πιο έξυπνα και ταχύτερα, ενώ παράλληλα τους παρέχουν βαθιά γνώση σε επιλεγμένους τομείς ενδιαφέροντος αλλά και μέγιστη ανάλυση του θέματος τους, αποφεύγοντας λάθος συμπεράσματα.  

«Η LexisNexis είναι αναγνωρισμένη στο τομέα της ανάλυσης δεδομένων αλλά και της νομικής και επιχειρηματικής πληροφόρησης. Επίσης, η Infocredit Group υπήρξε από καιρό αξιόπιστος συνεργάτης της LexisNexis σχετικά με τις λύσεις διαχείρισης κινδύνων που παρέχει. Έχοντας αυτό υπόψη, αναμένουμε ότι αυτή η συνεργασία θα προσφέρει πολλές συνέργειες για την εταιρεία μας και θα μας επιτρέψει να επεκταθούμε σε νέα γκάμα προϊόντων που θα ωφελήσει πολύ τους πελάτες μας στον κλάδο της Νομικής. Είμαι βέβαιος ότι οι πελάτες μας θα δουν την αξία αυτών των νομικών λύσεων ως εξαιρετικά ισχυρά και απαραίτητα εργαλεία, τα οποία θα τους βοηθήσουν να εκτελούν τα καθήκοντά τους πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη σιγουριά» δήλωσε ο Θεόδωρος Κρίγγου, Διευθύνων Σύμβουλος της Infocredit Group.

«Η  συμφωνία αυτή εναρμονίζεται πλήρως με τη στρατηγική μας για την ενίσχυση της διανομής όλων των διαδικτυακών νομικών λύσεων του ομίλου LexisNexis στην Ευρώπη* μέσω της INFOCREDIT GROUP που είναι ήδη αναγνωρισμένη στις χώρες που δραστηριοποιείται, ιδίως στον τομέα της κανονιστικής συμμόρφωσης. Αυτή η νέα συνεργασία θα τους επιτρέψει να παρέχουν μια παγκόσμια υποστήριξη στο νομικό οικοσύστημα, το οποίο αποτελείται κυρίως από διεθνείς και τοπικά δικηγορικά γραφεία, αλλά και νομικά τμήματα μεγάλων εταιρειών, νομικά πανεπιστήμια, δημόσιες διοικήσεις καθώς και συμβολαιογράφους και λογιστικά γραφεία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Θεόδωρο Κρίγγου, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Infocredit Group, τον Guillaume Deroubaix, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και τον Marc Bouvet, Διευθυντής Πωλήσεων CEMEA της LexisNexis France αντίστοιχα», δήλωσε ο Armand Gallimard, Διευθυντής Ευρωπαϊκών Εξαγωγών της LexisNexis.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νομικά προϊόντα της LexisNexis, κάντε κλικ εδώ ή επικοινωνήστε με την Infocredit Group στο +357 22398000 ή μέσω email στη διεύθυνση legalsolutions@infocreditgroup.com.

* Lexis Library and Lexis PSL (UK), Lexis Advance (US), Lexis France, Lexis China, Lexis Morocco and Middle East, Lexis South Africa, Lexis India, Lexis Japan, Lexis Australia-New Zealand, Lexis Canada.

Infocredit Group
Η Infocredit Group είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής εμπορικής πληροφόρησης και καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Με εμπειρία πέραν των 45 χρόνων και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών συμπεριλαμβανομένων των LexisNexis® Risk Solutions, The Chartered Governance Institute (ICSA), VinciWorks και Keesing Technologies, η Infocredit Group ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορεί να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν τις οικονομικές, νομικές και ηθικές τους υποχρεώσεις. www.infocreditgroup.com

LexisNexis Legal & Professional
Η LexisNexis Legal & Professional είναι κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος νομικών, κανονιστικών και επιχειρηματικών πληροφοριών και αναλυτικών στοιχείων που βοηθούν τους πελάτες της να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να βελτιώσουν τη λήψη αποφάσεων και να προωθήσουν το κράτος δικαίου σε όλο τον κόσμο. Η LexisNexis βοηθά τους δικηγόρους να κερδίσουν υποθέσεις, να διαχειρίζονται την εργασία τους πιο αποτελεσματικά, να εξυπηρετούν τους πελάτες τους καλύτερα και να αναπτύσσουν τις πρακτικές τους. Βοηθά επίσης τις εταιρείες να κατανοήσουν καλύτερα τις αγορές τους, να παρακολουθούν τις μάρκες και τον ανταγωνισμό τους και να μετριάσουν τον επιχειρηματικό κίνδυνο. Η LexisNexis συνεργάζεται με πανεπιστήμια για την εκπαίδευση των φοιτητών και υποστηρίζει την οικοδόμηση εθνών με κυβερνήσεις και δικαστήρια καθιστώντας τους νόμους προσβάσιμους και ενισχύοντας τις νομικές υποδομές. Εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 130 χώρες με 10.000 υπαλλήλους παγκοσμίως, είναι μέρος του Ομίλου RELX, ενός παγκόσμιου παρόχου πληροφοριών και αναλυτικών στοιχείων για επαγγελματίες και εταιρείες σε όλους τους κλάδους.

Η LexisNexis France είναι το μοναδικό σημείο πώλησης για όλα τa διαδικτυακά νομικά προϊόντα και τις γαλλικές εκδόσεις της LexisNexis για την περιοχή CEMEA.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση