Ακόμη πιο “έξυπνη” η Πάφος

InBusinessNews  08/04/2021 15:35
Ακόμη πιο “έξυπνη” η Πάφος

Ακόμη πιο “έξυπνη” η Πάφος

InBusinessNews  08/04/2021 15:35

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ Πάφου) μέσα στα πλαίσια  της συμβολής  της για να καταστεί ο “Προορισμός Πάφος” ακόμη πιο έξυπνος έχει προχωρήσει και πρόσφατα έχει ολοκληρώσει την εγκατάσταση υποδομής για παροχή δωρεάν διαδικτύου εντός  του αρχαιολογικού χώρου της Νέας Πάφου.

Η εν λόγω παρέμβαση  έτυχε στήριξης από το Υφυπουργείο Τουρισμού  και με την αγαστή συνεργασία ΕΤΑΠ Πάφου,  Τμήματος Αρχαιοτήτων και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών  έγινε εφικτή η εν λόγω αναβάθμιση.

Πλέον, οι χιλιάδες επισκέπτες του αρχαιολογικού χώρου της Νέας Πάφου θα απολαμβάνουν δωρεάν  υπηρεσίες διαδικτύου.  

Παράλληλα οι υπηρεσίες και οι υποδομές παρουσίασης και ξενάγησης που τοποθετηθήκαν πρόσφατα από την ΕΤΑΠ Πάφου όπως οι οθόνες αφής, η ψηφιακή εφαρμογή για έξυπνες συσκευές, η δημιουργία προωθητικών βίντεο, καθώς και οι υπηρεσίες ατομικής οπτικοακουστικής ξενάγησης θα παρέχονται πλέον απρόσκοπτα αναβαθμίζοντας έτσι αισθητά την εμπειρία των επισκεπτών αλλά και την εικόνα που εκπέμπει ο προορισμός. 

Η ΕΤΑΠ Πάφου δραττόμενη της ευκαιρίας ευχαριστεί θερμά το Τμήμα Αρχαιοτήτων για την συνεργασία, αλλά και για τις προσπάθειες που καταβάλλει για την προστασία αλλά και ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου ολόκληρης της επαρχίας.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας