Ο συνεργάτης που θα ήθελες να έχεις

Νιώθεις έτοιμος να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση; Έβαλες κάτω τα δεδομένα στον υπολογιστή σου και είπες ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου; Αν δεν φώναξες «είμαι έτοιμος» μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, τότε ίσως καλύτερα να το ξανασκεφτείς. Αν όμως το έκανες, τότε προχωράμε στο επόμενο βήμα.

Ξεκινώντας κάποιος την επιχείρηση του θα πρέπει να πάρει μια σειρά από αποφάσεις. Θα πρέπει να βρει το όνομα, να καταστρώσει το πλάνο και το σχεδιασμό του, να θέσει τους στόχους. Ταυτόχρονα, θα πρέπει να βρει τους συνεργάτες του, που θα τον βοηθήσουν να πραγματοποιήσει το όραμά του. Αν ο Bill Gates δεν είχε τον Paul Allen όταν δημιουργούσαν την Microsoft, αν ο Larry Page δεν είχε τον Sergey Brin όταν δημιουργούσαν την Google, αν ο Bill Hewlett δεν είχε τον  Dave Packard, όταν δημιουργούσαν την Hewlett-Packard, αν ο Ben Cohen δεν είχε τον Jerry Greenfield, όταν δημιουργούσαν την εταιρεία με τα πασίγνωστα παγωτά Ben & Jerry’s, τότε η ιστορία θα γραφόταν διαφορετικά. Έτσι και εσύ χρειάζεσαι ένα συνεργάτη. Που μπορεί όμως να μην είναι κατ’ ανάγκη ένα άτομο. Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω.

Το κομμάτι των τηλεπικοινωνιών είναι κομβικό για μια επιχείρηση, όπως άλλωστε κατέδειξε και η πανδημία του κορωνοϊού. Η τηλεργασία λειτούργησε σαν σωσίβιο για πολλές εταιρείες ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν τις εργασίες τους. Γι’ αυτό και στο συγκεκριμένο κομμάτι χρειάζεται ένας συνεργάτης αξιόπιστος που να μπορεί να σου παρέχει υπηρεσίες και υποστήριξη 24/7. Ένας συνεργάτης με εμπειρία που να έχει δοκιμαστεί στα δύσκολα και να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων, ώστε να συμβαδίζει με τα δεδομένα της κάθε εποχής.

Στην Κύπρο, η εταιρεία, η οποία για όσους θυμούνται, έφερε πρώτη το τηλέφωνο με το περιστρεφόμενο καντράν, που έφερε τις τηλεκάρτες για τους τηλεφωνικούς θαλάμους, που έφερε τα κινητά τηλέφωνα, είναι η ίδια που έφερε πρώτη και το 5G, βάζοντας μας στη νέα εποχή των τηλεπικοινωνιών. Η Cyta, είναι ο οργανισμός, ο οποίος έχοντας στην πλάτη του 60 χρόνια ιστορίας, όσα περίπου και τα χρόνια της Κυπριακής Δημοκρατίας, διαθέτει την εμπειρία, αλλά και την τεχνογνωσία, ώστε να καταστεί ο καλύτερος συνεργάτης της οποιασδήποτε επιχείρησης.

Θέλοντας να βρεθεί δίπλα στις επιχειρήσεις που είτε ξεκινούν, είτε επεκτείνουν τις εργασίες τους, η Cyta Business, η αρμόδια διεύθυνση της Cyta που φροντίζει ώστε οι επιχειρηματικοί πελάτες της να έχουν όσα χρειάζονται, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα Βusiness Start. Όπως λέει και το όνομα του σχεδίου, στόχο έχει να ενισχύσει τους επιχειρηματίες που είτε κάνουν το πρώτο βήμα στην επαγγελματική τους πορεία, είτε βρίσκονται σε στάδιο διεύρυνσης των εργασιών τους.

Με το σχέδιο Business Start, η Cyta Business παρέχει αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις τηλεφωνίας, ίντερνετ και κινητής χωρίς να επιβαρυνθούν το κόστος εγκατάστασης των υπηρεσιών και εξασφαλίζοντας την ίδια ώρα εκπτώσεις στις συνδρομές. Μεταξύ άλλων, απολαμβάνουν απρόσκοπτη πρόσβαση στο ίντερνετ με ψηλές ταχύτητες μέχρι και 1Gbps, αδιάλειπτη επικοινωνία στην Κύπρο και το εξωτερικό, καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές, πιστοποιημένη ασφάλεια και 24ωρη εξυπηρέτηση.

Η Cyta Business είναι ο συνεργάτης που θα ήθελες να έχεις δίπλα σου! Είναι ο Allen δίπλα στον Gates, είναι ο Packard δίπλα στον Hewlett. Είναι αυτός που θα σε κάνει να νιώσεις τη σιγουριά για να κάνεις το επόμενο βήμα σου. Αυτός που θα σου παρέχει ένα πλήρες φάσμα τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, όπως Cloud και ICT και θα διασφαλίσει ότι απολαμβάνεις τεχνολογίες αιχμής. Αυτός που θα σου εγγυηθεί για την αξιοπιστία και την ασφάλεια του δικτύου και που θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει 24/7. Μην το σκέφτεσαι άλλο. Ξέρεις τη λύση.

Για όλες τις πληροφορίες κάνε κλικ εδώ - https://www.cyta.com.cy/business-start

Δειτε Επισης

Πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Εγκαίνια της Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς
Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»