Ένα ολοκαίνουργιο brand λαμβάνει η Κύπρος στον τομέα της πληροφορικής: Brainrocket Software Company

Η εταιρεία Brainrocket δραστηριοποιείται στο τομέα της πληροφορικής. Κύριο μέλημα της να κατακτήσει τον κόσμο της πληροφορικής με έδρα της την Κύπρο. Η γενική κατεύθυνση που ακολουθεί στο τομέα της πληροφορικής σκοπεύει να δημιουργήσει μια καινούργια και φρέσκια ανάσα στο κλάδο.

Παρά την πρόσφατη ίδρυση της εταιρείας, η Brainrocket φαίνεται να έχει δημιουργήσει μια καινοτόμα στρατηγική στη πλέον «ακμάζουσα» βιομηχανία λογισμικού. Η επιχείρηση προσαρμόζει μια δίκαιη προσέγγιση στην πρόσληψη νεών και υποσχόμενων ταλέντων, χτίζοντας έτσι την πειραματική, αλλά οραματιστική τους πορεία στον κλάδο.

Η Brainrocket  καταρτίζεται με πάνω από 200 επαγγελματίες του κλάδου, όπου κατέχουν άριστες γνώσεις, δεξιότητες, αλλά με αρκετή όρεξη και ενδιαφέρον  για τον κλάδο. Η εταιρεία στεγάζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα κτίρια της Λεμεσού, Galactica, διευθύνοντας και τους δύο ορόφους. Παρέχει στους εργαζόμενους υψηλής ποιότητας εγκαταστάσεις με εστιατόριο αλλά και χώρους αναψυχής. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της εταιρείας, κύριος στόχος είναι μέσα από την Brainrocket να αναπτύξουν την Κύπρο ως την νέα πρωτοπόρο λογισμικού στην Ευρώπη. 

Αυτή η νέα εταιρεία παρουσιάζει μια πληθώρα ενημερωμένων υπηρεσιών λογισμικού, υποστηριζόμενη από δικές της προοδευτικές τεχνολογικές πλατφόρμες. Πριν από την προσφορά του τελικού προϊόντος στην αγορά, η εταιρεία Brainrocket δηλώνει ότι το λογισμικό αναλύεται διεξοδικά, γράφεται με ακρίβεια και δοκιμάζεται για σκοπούς διαχείρισης της ποιότητας.

Ως εκ τούτου, ποια είναι τα κύρια καθήκοντα της εταιρείας Brainrocket;

Εκτός από την δημιουργία εγκεκριμένων συστημάτων λογισμικού, η εταιρεία εξειδικεύεται στην προσφορά CMS, back – office CRM, mobile και web applications, καθώς επίσης και επιλογές e-payment. Επιπλέον, παράγει και παρέχει εύλογες και διορατικές λύσεις σε ιδιωτικές εταιρείες. 

Τι προσφέρει η Brainrocket στους πιθανούς υπαλλήλους της;

Η εταιρεία έχει παρουσιάσει αρκετά κίνητρα και οφέλη για τους υπαλλήλους της, ενθαρρύνοντάς τους να ξεπεράσουν τον εαυτό τους όταν πρόκειται για την εργασία. Με αυτό, σκοπεύουν να προσελκύσουν μερικές από τις ιδιοφυΐες πληροφορικής από όλο τον κόσμο για να απαρτίσουν την Brainrocket. Ουσιαστικά, αυτό που είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτο είναι ότι έχει ήδη γίνει μια επιθυμητή πορεία σταδιοδρομίας για πολλούς εμπνευσμένους επαγγελματίες, επομένως, η εταιρεία καυχιέται ότι είναι εργοδότης επιλογής. Κατά συνέπεια, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Brainrocket καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια στην ευγένεια και την ικανοποίηση των εργαζομένων.

Επιπρόσθετα, το ηλιόλουστο γραφείο της Λεμεσού, η κάλυψη ασφάλειας υγείας, social club, sports corner, πρωινό και μεσημεριανό γεύμα στο καφεστιατόριο της εταιρείας, είναι μερικά από τα επιπλέον προνόμια που χαρακτηρίζουν την εταιρεία Brainrocket ως το πιο εκλεχτό σημείο εγκατάστασης για όλους τους επαγγελματίες και λάτρεις της πληροφορικής από όλο τον κόσμο. Σύμφωνα με τον Jorge Paulo Lemann, το μεγαλύτερο πλεονέκτημα μιας εταιρείας είναι οι άνθρωποι της, όπου σε αυτό στηρίζεται η Brainrocket παρέχοντας όλα τα πλεονεκτήματα στους υπαλλήλους της, με στόχο να θριαμβεύει ομαδική εργασία.  

Νέο, Πρόθυμο, Έξυπνο

Εάν αυτές οι λέξεις είναι ότι χρειάζεται η Brainrocket για να βρίσκεται στη πρώτη γραμμή, τότε βρίσκεται στο σωστό δρόμο. Αναζητήστε αυτό το νέο και πολύ υποσχόμενο software brand  και γίνεται θεατής της ανάπτυξης, όπου θα κάνει το αρχαίο νησί της Αφροδίτης ένα από τα πιο σύγχρονα κέντρα πληροφορικής του πλανήτη.

Δειτε Επισης

Θέμις Χριστοφίδου: Το CYENS βήμα προόδου για αστική ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα
Γιώργος Χρυσάνθου: Το CYENS ανοίγει νέους δρόμους στην επιχειρηματικότητα
Nίκος Χριστοδουλίδης: Ορόσημο για τη σύγχρονη ιστορία του Δήμου Λευκωσίας το Κέντρο Αριστείας CYENS
Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης: To CYENS μέρος ευρύτερης προσπάθειας αποκατάστασης του κέντρου
Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads