Δεύτερη διεθνής διάκριση για την πλατφόρμα Ενοποιημένων Επικοινωνιών Rainbow

 

  • Η πλατφόρμα Rainbow βραβεύτηκε ως η πιο καινοτόμα τεχνολογική λύση για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εργασίας
  • Δεύτερη διεθνής διάκριση για την πλατφόρμα Rainbow σε διάστημα ενός μήνα

Ως η πιο καινοτόμα τεχνολογική λύση για την εφαρμογή της εξ αποστάσεως εργασίας αναδείχθηκε η πλατφόρμα ενοποιημένων επικοινωνιών Rainbow της Alcatel Lucent Enterprise, η οποία διατίθεται αποκλειστικά στην κυπριακή αγορά από τη NEDECO Electronics Ltd.

Ειδικότερα, η πλατφόρμα Rainbow βραβεύτηκε από τον διεθνώς αναγνωρισμένο δημοσιογραφικό όμιλο TMC με το “2021 Remote Work Pioneer Award”, το οποίο αναγνωρίζει τη συνεισφορά των εταιρειών που αναπτύσσουν τεχνολογικές λύσεις στην εφαρμογή της απομακρυσμένης εργασίας κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Όπως ανέδειξε ο όμιλος TMC σε σχετική ανακοίνωσή του, «η Alcatel-Lucent Enterprise προσδίδει καινοτομία και αριστεία στην αγορά, αξιοποιώντας παράλληλα τις τελευταίες τεχνολογικές τάσεις».

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για τη δεύτερη διάκριση που λαμβάνει η πλατφόρμα Rainbow σε διάστημα ενός μήνα, μετά τη βράβευσή της από τη γνωστή αμερικανική εταιρεία ερευνών αγοράς Frost & Sullivan για την αποτελεσματικότητα, την αξιοπιστία και την υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση που προσφέρει.

Σε δηλώσεις του, ο Διευθύνων Σύμβουλος της NEDECO Electronics Ltd, Λουκιανός Ράφτης, επεσήμανε ότι οι τεχνολογίες που διευκολύνουν την εταιρική επικοινωνία κατά την εφαρμογή της απομακρυσμένης εργασίας είναι απαραίτητες για τη διασφάλιση της επιχειρηματικής συνέχειας των εταιρειών. Τόνισε, μάλιστα, ότι «γίνεται πλέον αντιληπτό πως η τηλεργασία δεν αποτελεί μόνο λύση ανάγκης, αλλά και μια καλή πρακτική που θα γίνει μέρος μιας νέας πραγματικότητας στον τομέα της εργασίας. Έρευνες έχουν δείξει ότι η τηλεργασία μπορεί να οδηγήσει στην αύξηση της παραγωγικότητας, της επαγγελματικής ικανοποίησης του προσωπικού και στη μείωση των λειτουργικών εξόδων των εταιρειών. Όπως φανερώνει η παγκόσμια αύξηση στη χρήση τεχνολογιών που αλληλοεπιδρούν μέσω Cloud, τεχνολογικές λύσεις όπως το Rainbow ήρθαν για να μείνουν».

Η πλατφόρμα Rainbow βασίζεται σε υποδομές Cloud, επιτρέποντας την αλληλεπίδραση μεταξύ των ανθρώπων, καθώς και μεταξύ των συσκευών/ συστημάτων. Ανάμεσα σε άλλα, παρέχει τη δυνατότητα για τηλεδιασκέψεις με τη συμμετοχή μέχρι και 120 ατόμων, για τηλεφωνικές κλήσεις μέσω διαδικτύου, instant messaging, screen sharing και ανταλλαγή μεγάλου μεγέθους εγγράφων και εικόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλατφόρμα Rainbow διαθέτει την πιστοποίηση ISO-27001, που αποτελεί το διεθνές πρότυπο για την ασφάλεια των δεδομένων, ενώ συμμορφώνεται πλήρως με τον ευρωπαϊκό κανονισμό προστασίας των προσωπικών δεδομένων, GDPR.

H NEDECO Electronics Ltd, ως ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος εισαγωγέας και μεταπωλητής των  τεχνολογικών λύσεων της γαλλικής εταιρείας-κολοσσού Alcatel-Lucent Enterprise στην Κύπρο, παρέχει άδειες για τη χρήση της πλατφόρμας Rainbow, καθώς και τεχνική υποστήριξη.

Δειτε Επισης

Είπε «ναι» στον προϋπολογισμό της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας η Βουλή-Η αποστολή της ΑΨΑ
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία: Σταθερή η κατάταξη με μικρά σκαμπανεβάσματα
Χάνει έδαφος η σταθερή τηλεφωνία, κερδίζει η κινητή-Σε ανοδική πορεία οι συνδέσεις τύπου Fiber Optic
Στην Ολομέλεια ο προϋπολογισμός της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας-«Δικαιολογείται το έλλειμμα»
Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση