Η Ookla ανέδειξε ξανά την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο»

Σε συνεχή εγρήγορση βρίσκονται το τελευταίο διάστημα οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών με τον μεταξύ τους ανταγωνισμό να γίνεται όλο και πιο οξύς. Η κάθε μία επιδιώκει την όσο μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη αναβάθμιση της καθημερινής εμπειρίας επικοινωνίας των συνδρομητών της σε μια εποχή που η κίνηση στα δίκτυα παραμένει αυξημένη.

Ένας πάροχος κατάφερε να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους καθώς αποδεδειγμένα προσφέρει το καλύτερο δίκτυο στους καταναλωτές. Η Epic ξεκίνησε το 2021 με άλλη μια διάκριση. Ένα πρωτόγνωρο γεγονός, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν σημειώθηκαν τέσσερεις  διεθνείς βραβεύσεις σε περίοδο, μάλιστα, επτά μηνών.

Τα συγχαρητήρια ήρθαν πρώτα για τη βράβευσή της Εpic ως το Νο.1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στην Κύπρο από την umlaut με πιστοποίηση "Best Mobile Network in Test" για την περίοδο 4 Νοεμβρίου 2019 έως 19 Απριλίου 2020. Η επιτυχία συνεχίστηκε με αναγνώρισή της και πάλι από την umlaut για την περίοδο από αρχές Μαΐου μέχρι τέλη Οκτωβρίου 2020.

Μεταξύ των δύο προαναφερόμενων διακρίσεων μεσολάβησε το βραβείο από την Ookla, τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό διαδικτυακών μετρήσεων και αναλύσεων, η οποία με τη σειρά της αναγνώρισε το δίκτυο της Epic ως το Νο.1 δίκτυο σε ταχύτητες στο νησί.

Αυτή τη φορά, η Ookla επιστρέφει και αναγνωρίζει το δίκτυο της Epic για δεύτερη συνεχόμενη φορά ως το γρηγορότερο δίκτυο κινητής στην Κύπρο, εδραιώνοντας την στην κορυφή ως το Νο.1 δίκτυο κινητής.

Σύμφωνα με τα νέα αποτελέσματα του Speedtest®, η Ookla ανέδειξε ξανά την Epic ως το «Γρηγορότερο Δίκτυο Κινητής στην Κύπρο» (“Fastest Mobile Network in Cyprus”) για την περίοδο από 1 Ιουλίου έως 31 Δεκεμβρίου 2020, καταγράφοντας άνοδο σε όλες τις κατηγορίες που βαθμολογούνται για να δοθούν τα βραβεία.

Συγκεκριμένα, η βαθμολογία ταχύτητας (Speed Score™) της Epic έφτασε στο 61.86 σε σχέση με το 48.82 που κατέγραψε στο προηγούμενο βραβείο ενώ οι μέσες ταχύτητες για λήψη δεδομένων (download) του δικτύου της Epic, στο δεύτερο εξάμηνο του 2020, έφτασαν τα 67.55 Μbps σε σχέση με 53.70 Mbps που ήταν κατά την προηγούμενη μέτρηση. Παράλληλα, οι μέσες ταχύτητες για αποστολή δεδομένων (upload) του δικτύου της Epic ήταν 16.77 Μbps σε σχέση με 15.85 Μbps που ήταν κατά την προηγούμενη περίοδο μέτρησης. Με βάση τις νέες μετρήσεις έχει διπλασιαστεί η διαφορά από τον πάροχο που έλαβε τη δεύτερη καλύτερη βαθμολογία.

Οι προσπάθειες των ανθρώπων πίσω από το Νο 1 δίκτυο κινητής τηλεφωνίας στη χώρα απέδωσαν καρπούς. Η διεθνής αναγνώρισή του ήταν θέμα χρόνου. Οι πελάτες της Epic απολαμβάνουν και το 2021 εξαιρετικά γρήγορο δίκτυο με 10 φορές μεγαλύτερη χωρητικότητα και κορυφαία κάλυψη. Η  τελευταία λέξη της τεχνολογίας είναι στα χέρια τους, το ίδιο και η καλύτερη εμπειρία επικοινωνίας.

Δειτε Επισης

«Go Live» για την παράλληλη διαπραγμάτευση κυπριακών ομολόγων ΕΜΤΝ
Προσέλκυση νέων επενδυτών...«Κεφάλαιο κίνησης σε επιχειρήσεις, θα ενσωματωθούν και συγκεκριμένα κίνητρα»
Ικανοποίηση Κεραυνού για Fiscal Monitor του ΔΝΤ-«Επαναβεβαιώνεται η πολύ καλή πορεία της οικονομίας μας»
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Ξάνθος Σαρρής: Η αναγέννηση της ΕΥΡΗΚΑ
«Μάχη» αδειοδότησης για τα δύο νέα malls στη Λεμεσό-Οι διαδικασίες που τρέχουν και ποια τα δεδομένα
Τα αιτήματα της Kition, το ξεκάθαρο μήνυμα Βαφεάδη και τι διαμηνύει η Ελεγκτική Υπηρεσία
ΔΝΤ: Η Κύπρος θα «πιάσει» νωρίτερα το όριο 60% στον δείκτη δημόσιου χρέους
Mall of Cyprus: Μέρισμα €7,5 εκατ. από τα κέρδη 2022 και 2023