O ψηφιακός μετασχηματισμός περνά από το cloud ERP

Σήμερα, αποτελεί πλέον αναμφισβήτητο γεγονός ότι η τεχνολογία εξελίσσεται σε αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχειρησιακής διεργασίας (από την ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών έως την εξυπηρέτηση πελατών), καθιστώντας προφανή -περισσότερο από ποτέ άλλοτε- τα οφέλη που μπορεί να έχει για τις επιχειρήσεις η αυτοματοποίηση διαδικασιών.

Εξατομικευμένη εμπειρία
Η αυξανόμενη υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών αλλάζει δραστικά το επιχειρηματικό περιβάλλον, τόσο σε ότι αφορά τη δραστηριοποίηση των εταιρειών όσο και σε ότι αφορά τη συμπεριφορά των πελατών. Ο ανταγωνισμός εντείνεται, καθώς νέες επιχειρήσεις κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά και θέτουν νέα πρότυπα σε ότι αφορά την ευελιξία, την ταχύτητα απόκρισης και την επιχειρηματική λειτουργία. Από την άλλη πλευρά, όπως προαναφέρθηκε, η συμπεριφορά, οι αξίες και οι προσδοκίες των πελατών μεταβάλλονται ραγδαία, αναζητώντας εντυπωσιακή και εξατομικευμένη εμπειρία σε κάθε σημείο επαφής με τις επιχειρήσεις.

Αλλαγή μοντέλου
Για να μπορέσουν να ανταποκριθούν οι τελευταίες στη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται, πρέπει να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο. Ο «περιβόητος» ψηφιακός μετασχηματισμός της λειτουργίας τους δεν αποτελεί πλέον επιλογή αλλά απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Στην κατεύθυνση αυτή, το cloud, και ειδικότερα το cloud ERP βρίσκεται στο επίκεντρο του ψηφιακού μετασχηματισμού κάθε σύγχρονης επιχείρησης, καθώς αλλάζει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο μία επιχείρηση λειτουργεί και προσφέρει αξία στους πελάτες της.

Ένα αξιόπιστο σύστημα
Μία πραγματικά σύγχρονη λύση cloud ERP, όπως η πλατφόρμα Soft1 Cloud ERP Series 5 της SoftOne, μπορεί να βοηθήσει κάθε επιχείρηση -ανεξαρτήτως μεγέθους ή κλάδου δραστηριοποίησης- να θέσει τις βάσεις για ένα πιο ευέλικτο, έξυπνο και οικονομικό μοντέλο λειτουργίας. Ένα πραγματικά «ευφυές» και αξιόπιστο σύστημα ERP που ενσωματώνει πρωτοποριακές ψηφιακές τεχνολογίες, θα βοηθήσει κάθε επιχείρηση να δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων, να περιορίσει το κόστος της λειτουργίας της και να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες των πελατών της αλλά και τις προκλήσεις της αγοράς.

Εν κατακλείδι, το να αποφεύγει μία επιχείρηση τον ψηφιακό της μετασχηματισμό δεν αποτελεί βιώσιμη επιλογή. Έχει έρθει πλέον η στιγμή για κάθε επιχείρηση να επενδύσει στον ψηφιακό της μετασχηματισμό, να επενδύσει σε μία έξυπνη πλατφόρμα ERP που λειτουργεί στο cloud.

Δειτε Επισης

Η Κύπρος στο επίκεντρο της παγκόσμιας τεχνολογίας και καινοτομίας
Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β’ του Μονακό στα κεντρικά γραφεία της Epic στην Κύπρο
Κτίζοντας γνώση στις επιχειρήσεις εν μέσω της ΑΙ εποχής
Capacitor Partners και IMR παρέχουν στρατηγικές προοπτικές για ψηφιακό μετασχηματισμό ελληνικής δικαιοσύνης
«Σε αξιοσημείωτη φάση ανάπτυξης και μετασχηματισμού ο τομέας της τεχνολογίας στην Κύπρο»
Μπροστά στις προκλήσεις της τεχνητής νοημοσύνης
Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών