Case Study: H Kaizen Gaming ενισχύει τις εσωτερικές της διαδικασίες κανονιστικής συμμόρφωσης - KYC χρησιμοποιώντας την LexisNexis® WorldCompliance™ Data

Η κορυφαία εταιρεία GameTech, Kaizen Gaming International Ltd (Kaizen Gaming), γνωστή από τη δραστηριοποίησή της μέσω των brands «Stoiximan» και «Betano», με διεθνή παρουσία και έχοντας επεκτείνει το πελατολόγιο της κυρίως στην Ευρωπαϊκή αγορά, αναγνώρισε την ανάγκη να βελτιώσει τις εσωτερικές της διαδικασίες κανονιστικής συμμόρφωσης - KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας). Εμπιστεύτηκε την LexisNexis Risk Solutions και την Infocredit Group για την παροχή μιας λύσης που θα την βοηθούσε να πραγματοποιήσει πιο αποτελεσματική, ποιοτική παρακολούθηση των πελατών της για να αποτρέψει τους κινδύνους ξεπλύματος χρημάτων.

Οι κύριες προτεραιότητες της Kaizen Gaming περιλαμβάναν τα εξής:

• Διατήρηση του υψηλότερου επιπέδου συμμόρφωσης με τους κανονισμούς για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και χρηματοδότησης της τρομοκρατίας (AML/CFT)

• Επέκταση σε νέες, πλήρως ρυθμιζόμενες αγορές

• Ενσωμάτωση κυρώσεων και λιστών παρακολούθησης ΠΕΠ στη υφιστάμενη λύση εσωτερικού ελέγχου και παρακολούθησης πελατών

Η Kaizen Gaming επικεντρώνει τις προσπάθειές της στην προώθηση Υπεύθυνων Παιχνιδιών αλλά και στην τήρηση πλήρης συμμόρφωσης. Όντας η ίδια μια εταιρεία τεχνολογίας, επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην καινοτομία πρώτης γραμμής και τεχνολογίες αιχμής. Με την βοήθεια της LexisNexis Risk Solutions και της Infocredit Group, αξιοποίησε ένα ισχυρό εργαλείο τελευταίας τεχνολογίας, το οποίο ενσωματώνει πιο ολοκληρωμένα δεδομένα κινδύνου που καλύπτουν Πολιτικά Εκτεθειμένα Πρόσωπα (ΠΕΠ) και Κυρώσεις. Με τα δεδομένα της LexisNexis WorldCompliance, η Kaizen Gaming μπορεί να ελέγξει το 100% των πρόσφατα επαληθευμένων πελατών της σε λίστες κυρώσεων/ΠΕΠ κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εγγραφής τους, αναγνωρίζοντας έτσι οποιεσδήποτε προβληματικές οντότητες σε πραγματικό χρόνο.

Αυτή η συνεργασία ήταν παραγωγική όχι μόνο όσον αφορά την επίτευξη των στόχων της σχετικά με τις εσωτερικές της διαδικασίες, αλλά της έδωσε επίσης πρόσβαση σε μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών που τους βοήθησε σε κάθε βήμα της διαδικασίας. Όπως δήλωσε η Αναστασία Βουκυκλάρη, Senior Compliance Analyst στην Kaizen Gaming «Ξεκινώντας από το ίδιο το προϊόν, η βάση δεδομένων είναι εντυπωσιακά μεγάλη, με τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται, να είναι πλήρεις και επαρκείς. Αλλά αυτό που είναι πραγματικά μοναδικό είναι οι άνθρωποι. Μας παρείχαν – και εξακολουθούν να μας παρέχουν – μια εξαιρετική υποστήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος».

Μάθετε περισσότερα στο case study.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το εργαλείο και δωρεάν δοκιμή, επικοινωνήστε με την Infocredit Group στο +357 22398000 ή ηλεκτρονικά στο compliance@infocreditgroup.com.

Infocredit Group
Η Infocredit Group είναι πρωτοπόρος εταιρεία παροχής εμπορικής πληροφόρησης και καινοτόμων λύσεων με ειδίκευση στην διαχείριση πιστωτικού κινδύνου, κινδύνων κανονιστικής συμμόρφωσης και εταιρικής διακυβέρνησης. Με εμπειρία πέραν των 45 χρόνων και με ένα διεθνές δίκτυο στρατηγικών συνεργατών συμπεριλαμβανομένων των LexisNexis® Risk Solutions, The Chartered Governance Institute (ICSA), VinciWorks και Keesing Technologies, η Infocredit Group ενδυναμώνει τις επιχειρήσεις με μια αξιόπιστη και ολοκληρωμένη σειρά εργαλείων που μπορεί να τους βοηθήσει να εκπληρώσουν τις οικονομικές, νομικές και ηθικές τους υποχρεώσεις. www.infocreditgroup.com

LexisNexis Risk Solutions
Η LexisNexis Risk Solutions είναι ένας αξιόπιστος πάροχος αναλυτικών δεδομένων για οργανισμούς που αναζητούν πληροφορίες για τη διαχείριση κινδύνων και τη βελτίωση των αποτελεσμάτων τους, διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και απορρήτου. Η LexisNexis Risk Solutions εδρεύει στην Ατλάντα των ΗΠΑ, εξυπηρετεί πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες και αποτελεί μέρος της RELX Group plc, ενός παγκόσμιου παρόχου πληροφοριών και αναλυτικών δεδομένων για επαγγελματίες και επιχειρήσεις σε διάφορους κλάδους. www.lexisnexis.com/risk

Δειτε Επισης

Ο Κανονισμός για την τεχνητή νοημοσύνη που ψήφισε η Ευρωβουλή-Έξι ειδικοί τοποθετούνται
Σας παρουσιάζουμε την υπηρεσία AI Avatar Influencers της TheMagnet®
Η νέα υπηρεσία της Grant Thornton Κύπρου: Το AI and Data Lab
Cablenet: Χρονιά ρεκόρ με 16.2% αύξηση στα έσοδα και 52% αύξηση στους συνδρομητές κινητής τηλεφωνίας
ΓΕΡΗΕΤ: Έτος αλλαγών το 2022 με έμφαση στην ανάπτυξη του 5G
Στρατηγική συνεργασία Κύπρου και Microsoft για ψηφιακή ανανέωση
Kaspersky: Αυξήθηκαν κατά 40% οι επιθέσεις phishing το 2023
Τι αλλάζει στο δημόσιο η συμφωνία οκτώ εκατ. του Υφυπουργείου Καινοτομίας με την Microsoft
Πέντε-έξι κέντρα δεδομένων που δεν πληρούν τα πρότυπα-Διαδικασίες για εξεύρεση των κατάλληλων χώρων
Η Huawei και εκπρόσωποι διεθνών οργανισμών βιωσιμότητας συζητούν για την πράσινη ανάπτυξη