Η HP πρωτοπόρος στον δρόμο της βιωσιμότητας

Τι εννοούμε όταν μιλάμε για βιωσιμότητα;
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να τη συνδέουμε κυρίως με την ανακύκλωση, όμως η βιωσιμότητα είναι μια πολύ ευρύτερη έννοια: συμπεριλαμβάνει επίσης ένα ενδεδειγμένο εργασιακό περιβάλλον, τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, αλλά και μια αποτελεσματική περιβαλλοντική απόδοση σε ολόκληρη την εφοδιαστική αλυσίδα.

Μέχρι πρόσφατα, οι εταιρικές στρατηγικές βιωσιμότητας ήταν από περιστασιακές έως ανύπαρκτες. Σήμερα ωστόσο, η βιωσιμότητα έχει αναγνωριστεί ως οργανική επιχειρηματική ανάγκη, αλλά και ως άξονας μακροπρόθεσμης επιτυχίας που δίνει ώθηση στην καινοτομία, δημιουργεί αξία και προσφέρει ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Μια πολυεπίπεδη προσπάθεια με τη σφραγίδα της HP
Πέρα από παγκόσμιος ηγέτης της τεχνολογίας, η HP πρωταγωνιστεί σήμερα σε κάθε διάσταση της βιωσιμότητας. Αυτή η ολιστική προσέγγιση βρίσκει εφαρμογές τόσο στη καθαρά επιχειρηματική λειτουργία της HP –με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, νερού και εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου (GHG), καθώς και με βελτιστοποίηση των εργασιακών συνθηκών για το προσωπικό- όσο και στον κοινωνικό αντίκτυπο των στρατηγικών της, με την υποστήριξη προγραμμάτων για την παροχή καλύτερης εκπαίδευσης, υγειονομικής περίθαλψης και οικονομικών ευκαιριών για όλους.

Τα προϊόντα της HP ανταποκρίνονται σε όλες τις προδιαγραφές που σχετίζονται με την ασφάλεια και την ποιότητα του αέρα σε κλειστούς χώρους. Ειδικότερα τα Αυθεντικά δοχεία αναλωσίμων HP σχεδιάζονται σε συμμόρφωση με αυστηρές περιβαλλοντικές απαιτήσεις εκπομπών αερίων, βοηθώντας σας να διατηρείτε ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον. Σύμφωνα με σχετική μελέτη τoυ γερμανικού Ινστιτούτου WKI, τα συστήματα εκτύπωσης που χρησιμοποιούν Αυθεντικό γραφίτη HP προσφέρουν ποιοτικότερο αέρα στα γραφεία, σε αντίθεση με τα μη αυθεντικά HP δοχεία.

Αυθεντικός γραφίτης HP: Ιδανικός συνδυασμός ποιότητας, οικονομίας και περιβαλλοντικής συνείδησης
Μιλώντας με αριθμούς, το 100% των Αυθεντικών δοχείων γραφίτη HP παρασκευάζονται σήμερα με ανακυκλωμένο περιεχόμενο, σε ποσοστό από 10-33%. Μέσα σε μόλις 3 χρόνια, χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο πλαστικό αντί νέου πλαστικού, η HP έχει πετύχει:
  • 54% μείωση της κατανάλωσης ορυκτών καυσίμων -άρα και εξοικονόμηση πάνω από 120.000 βαρελιών πετρελαίου
  • 75% μείωση της κατανάλωσης νερού –ποσότητας που ισοδυναμεί με το νερό μίας μέρας για 283 εκατομμύρια νοικοκυριά
  • 33% μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος - ίση με την απόσυρση 4.125 αυτοκινήτων από τους δρόμους για έναν χρόνο
 
Όλοι αυτοί οι λόγοι καθιστούν τα Αυθεντικά HP Αναλώσιμα ως τη #1 επιλογή βιωσιμότητας –και φυσικά ποιότητας. Εφόσον χρησιμοποιείτε Αυθεντικό γραφίτη HP θα έχετε ήδη διαπιστώσει την επαγγελματική αξιοπιστία των εγγράφων σας από την πρώτη έως την τελευταία σελίδα. Με τον τρόπο αυτό οι εκτυπώσεις σας, πέρα από ασύγκριτα ποιοτικές, είναι και κατά πολύ οικονομικότερες και περιβαλλοντικά ωφέλιμες, με χαμηλότερη χρήση χαρτιού.

Παράλληλα, τα Αυθεντικά δοχεία γραφίτη HP είναι και κατά πολύ ασφαλέστερα, καθώς είναι εφοδιασμένα με τσιπ και προηγμένο υλικολογισμικό, ενώ διαθέτουν και απαραβίαστη συσκευασία.

Η HP μας καλεί να συνεργαστούμε, τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για την εξοικονόμηση πόρων, επιλέγοντας την ανώτερη ποιότητα και αξιοπιστία των αυθεντικών της αναλώσιμων. Σε αυτό μπορεί να μας βοηθήσει ένας συνεργάτης με την πιστοποίηση HP Amplify Power Partner , όπως η Compusave.

Compusave – Ένας «power» συνεργάτης με εμπειρία, γνώση και άμεση εξυπηρέτηση
Η Compusave είναι ένας από τους κορυφαίους εισαγωγείς/διανομείς εξοπλισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Κύπρο. Διαθέτοντας μεγάλη γκάμα προϊόντων, η εταιρεία με έδρα την Εγκωμή είναι πάντα έτοιμη να τα διανείμει με ταχύτητα, μέσα σε 60 λεπτά από την ώρα της παραγγελίας κάθε πελάτη. Επίσης, χάρη στη μακρόχρονη εμπειρία της, η Compusave μπορεί να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, σε όποιο σημείο κι αν βρίσκονται οι πελάτες της.

Επικοινωνήστε με την Compusave για να προμηθευτείτε τα Αυθεντικά ΗP Αναλώσιμα που θα ανταποκριθούν ιδανικά στις εκτυπωτικές σας ανάγκες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το https://www.compusave.com.cy ή τηλεφωνήστε στο (+357) 70 000 666.
 

Δειτε Επισης

Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One
Επίσκεψη ΙδΕΚ στο Ισραήλ για ενδυνάμωση συνεργασιών σε θέματα Έρευνας και Καινοτομίας