SAS: 20 Χρόνια παρουσίας και επιτυχημένης εφαρμογής λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης σε Ελλάδα και Κύπρο

Η SAS, ηγέτιδα εταιρεία στον τομέα των Analytics και της Τεχνητής Νοημοσύνης, συμπληρώνει φέτος 20 χρόνια δράσης στις αγορές της Ελλάδας και της Κύπρου. Η εταιρεία έχει διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία και από τις πρώτες μέρες λειτουργίας της, αποτελώντας έναν στρατηγικό σύμμαχο και σύμβουλο για πολλές εταιρείες, τις οποίες βοήθησε να εξελίξουν περαιτέρω τον ψηφιακό τους μετασχηματισμό, στοχεύοντας σε μια όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματική αξιοποίηση δεδομένων και χρήση ολοκληρωμένων λύσεων Τεχνητής Νοημοσύνης και Analytics. 
 
Στις δυο δεκαετίες που η SAS δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο έχει συμβάλει καθοριστικά στην εξέλιξη και τεχνολογική ανάπτυξη εκατοντάδων εταιρειών και οργανισμών από τους κλάδους, μεταξύ άλλων, της Τραπεζικής, των Ασφαλειών, των Τηλεπικοινωνιών, της Ενέργειας, του Λιανεμπορίου και του Δημοσίου. Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει μεγάλη και ενεργή δράση στον ακαδημαϊκό χώρο και μέσα από το SAS Global Academic Program προσφέρει, σε συνεργασία με πολλά πανεπιστήμια στις δύο αυτές χώρες, τα φημισμένα SAS Joint Certificates, που στόχο έχουν να κάνουν upskilling την χώρα με ΑΙ δεξιότητες, διδάσκοντας πρακτικές και θεωρητικές γνώσεις πάνω στη διαχείριση δεδομένων, το business intelligence, τα analytics και τη μηχανική εκμάθηση, καθώς και τις επιχειρησιακές εφαρμογές αυτών.
Στην καρδιά του εορτασμού των 20 χρόνων της SAS βρίσκεται το αρχαιοελληνικό Τρισκέλιον, ένα σύμβολο που είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη διαρκή κίνηση και τη συνεχή βελτίωση με στόχο την αριστεία, χαρακτηριστικά τα οποία αντιπροσωπεύουν άριστα τη φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας. Ακριβώς με τον τρόπο που το Τρισκέλιον κινείται προς την αναζήτηση της σοφίας και της γνώσης, έτσι και η SAS αξιοποιεί στο έπακρο την Τεχνητή Νοημοσύνη, δίνοντας τη δυνατότητα στις μηχανές να μαθαίνουν και να εξελίσσονται διαρκώς. Ειδικά για την σημαντική αυτή στιγμή η εταιρεία ετοίμασε ένα επετειακό video με τα σημαντικότερα ορόσημα της εικοσάχρονης πορείας, τα σχέδια και τους στόχους  που έχει θέσει για την επόμενη δεκαετία, αλλά και με σημαντικά testimonials από πελάτες που έρχονται να επισφραγίσουν την επιτυχημένη πορεία της SAS. Παράλληλα, έτρεξε και μια σειρά ενεργειών για το προσωπικό και τους συνεργάτες της, θέλοντας να τους ευχαριστήσει για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.
 
«Τα 20 επιτυχημένα χρόνια και η αδιάκοπη πορεία προς την τεχνολογική και ψηφιακή εξέλιξη των επιχειρήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο αποτελούν ένα σπουδαίο ορόσημο για μας. Όλα αυτά τα χρόνια οι λύσεις και τα εργαλεία Τεχνητής Νοημοσύνης και Analytics της SAS αποτελούν έναν πολύτιμο οδηγό για εκατοντάδες οργανισμούς και την επίτευξη των στρατηγικών τους στόχων. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες προς τους πελάτες και συνεργάτες μας, καθώς αυτοί είναι που μας έφεραν στην ηγετική θέση που κατέχουμε σήμερα, μαζί φυσικά με τις αδιάκοπες προσπάθειες και την σκληρή δουλειά της ομάδας μας, που από την πρώτη στιγμή μοιράστηκε το κοινό όραμα της εταιρείας, για καινοτομία, αξιόπιστες λύσεις και άριστη εξυπηρέτηση.» σχολιάζει ο κ. Γιάννης Παπατσίρος, Regional Lead της SAS Ελλάδος για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία.

Δειτε Επισης

Apple: Σε ποια χώρα αποσύρει WhatsApp και Threads
Νικόδημος Δαμιανού: Απτά αποτελέσματα στον τομέα της ψηφιακής μετάβασης εντός του έτους
Εκδήλωση CITEA... Στο επίκεντρο η ανάδειξη των μελών του Συνδέσμου
Παγκύπριος Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας: Μια μοναδική ευκαιρία για νέες και νέους 14-25 ετών
«Σαφάρι» Δημήτρη Σκουρίδη στην Ιαπωνία για ενίσχυση της συνεργασίας σε θέματα έρευνας και καινοτομίας
Με τη συμβολή της Cyta, επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
Cloud ERP, AI και βιωσιμότητα θα κυριαρχήσουν το 2024
NEDECO Electronics Ltd και Alcatel-Lucent Enterprise: Νέα εποχή για την επικοινωνία και τα δίκτυα
OpenAI, Google, Meta, Mistral: Έρχονται αναβαθμισμένες εκδόσεις τους για την τεχνητή νοημοσύνη
Epic: Κοντά στις επιχειρήσεις παρουσιάζοντας στην αγορά το Epic Business One